01.11.2024 16:41
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: четвъртък, 12 юли на яз. Искър  (Прочетена 12223 пъти)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« -: 10.07.2007 15:10 »

Гледам, че има някаква надежда с голям материал - ако не за друго, поне за возене и упражнения.

Някой обмисля ли да ходи? Аз явно по-далеч от Искъра няма да стигна тази седмица. За морето няма време, пък и вятърът се обърна от СЗ за четвъртък. За Дъбник - не ми се виси на брега като миналата седмица, ако стане същата патаклама.

Мисля да отида до Ихтиман в четвъртък, освен ако не се обърне вятъра нещо. Ако на някой мисли да ходи натам - да пише. Ще се радвам да покараме заедно. Smile

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 10.07.2007 15:48 »

Венелине, този СЗ е за Мечката.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Venelin

« Отговор #2 -: 10.07.2007 16:17 »

Благодаря! Ами значи на Мечката ще отида.

old_ben
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #3 -: 10.07.2007 16:22 »

На Дъбник ще е доста по-добре. Така като гледам прогнозата ще се класираме за среден материал - 5-6кв. Yes Yes Yes
Venelin

« Отговор #4 -: 10.07.2007 17:03 »

Абе то и миналия четвъртък така пишеше в прогнозата. Нежно, ефирно и невинно... :#@:

dr bre
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #5 -: 10.07.2007 17:26 »

Ами да взема пак да го пиша дъжд.. опа ветровит. Само че този път с папуци щото  :Q:
old_ben
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #6 -: 10.07.2007 18:05 »

Този четвъртък е по-слабичко от миналия. А и предполагам, че никой няма да си забрави обувките :aaa ne:
Ако някой иска да покара Дъбник е мястото man
Venelin

« Отговор #7 -: 10.07.2007 18:14 »

hmmmm hmmmm hmmmm

Venelin

« Отговор #8 -: 11.07.2007 21:34 »

Аз утре съм на Мечката. Не ща да седя на брега на Дъбник, а по-малко от шестица нямам. Като гледам нещата наистина се очертават като миналия четвъртък. man

Та ако някой дойде, да бибитне три пъти, за да изляза от водата. Айде със здраве Smile

Jorelinio
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #9 -: 11.07.2007 22:17 »

Блазе ти  Yeee  аз съм на работа  suicide но като гледам прогнозите ще има ветрец до неделя  magic magic magic та някой мисли ли да ходи през ликенда? :D

Tabou Rocket 150l---Fanatic Falcon Formula 152l---Gaastra Ramedy 6.9"---North Sails Natural 5.8"
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #10 -: 12.07.2007 17:51 »

Абе то и миналия четвъртък така пишеше в прогнозата. Нежно, ефирно и невинно... :#@:
Амииии изобщо не беше ефирна прогнозата. Даваха 16-18 възела, което при СЗ на Дъбник става същото в М/с, а на този вятър малко хора могжем да караме (хихи шегичка) (:-pp) Жалко, че бяхме на острова тогава и явно вятъра в БГ е бил толкова силен, че дори успя и до острова да стигне и да затвори кранчето на североизтока, та цял ден плажувахме taz taz На мен ми дойде добре почивка, защото нямах здраво място по мен от предишните дни каране, а ръчичките ми така се бяха уморили, че бях стигнала до положението аз им казвам да удържат поривите и да стискат гика, а те в стачка и ме размаза вятъра, едвам долзаих до брега захапала гика със зъби (то и от тях не ми останаха вече много :О: Twisted Evil) Ама като не слушам като ми викат да излизам, че цял ден съм във водата и няма сили, а аз викам "Кой АЗ ли нямам сили, няма такова нещо" и после... oops
venelin ти къде кара последно? Духаше ли силно? Пибитна ли ти някой (:-pp) Тук около магазина яко се огъваха дърветата taz taz

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
zent
Полъх
*
Публикации: 39

« Отговор #11 -: 12.07.2007 19:29 »

оо неска беше супер.на мен в последния момент ми се обадиха да ходим и така за 10мин сабрах нещата и отидохме на искъра към 12ч.венелин беше там опъваше платното а във водата си караха яко Smile .цял ден не съм спрял да карам със 6.2 като даже от време на време ми беше силно но малко overpower  е добре дошъл Cool

Board: JP freestyle 91l
Sails: Gaastra Poison 6.2, Ezzy Wave SE 5.0
Venelin

« Отговор #12 -: 13.07.2007 01:23 »

На Мечката беше истината!!!  Yes Yes Yes

Само набързо ще пиша, че съм смазан... Даже зарязах всичко долу в колата, щото четирите курса до ет.4 и обратно ми се видяха непосилни.

Значи... Хубав, плътен вятър. По едно време следобед доста раздуха и за около час-два 6,5 беше прекалено много. Докъм 18 ч. си духаше здраво. След това постепенно почна да пада. По едно време в късния следобед ме отвя на 200 метра от спота и тъй като вече не ме държаха ръчичките да качвам обратно, излязох на брега и си занесох матряла обратно пеша. oops

Като падна вятъра след 18 ч. пак влязох с окапалите ръчички и подутите крачета, за да направя, както се казва, финален акцент на някои технически умения с цел пълноценна тренировка. Mr. Green

Бих искал да изкажа благодарности на:

\0//Джими за съветите за бийчстарт и катерене с трапец ,
 \0//Александър (не знам дали чете форума), който ме спаси от гладна смърт с Corny,

иииии...

\0//Сашо и Иглика (четат, но не са регистрирани) за тока, който ми дадоха от тяхната кола. Акумулаторът на Баба Вектра беше тотално паднал (ами то цял ден музичка, отворени врати, багажник - ха вътре, ха вън... с неопрен, без неопрен...). Ако не бяха те, щях там да си остана. Тъкмо им бях казал чао и.... Хъц-хъц-хъц... Мяу... Shocked  Те и аз бяхме последните 2 коли, които си тръгнаха - към 21 ч. Сашо, Иглика, още веднъж благодаря и се извинявам, ако съм ви забавил!!! Значи... Имам да ви черпя. \0//

Не знам как е било в София, но на Искъра беше доста студено. По едно време ми затракаха зъбките като кастанетки. Другият път там - само с цял неопрен.

ПП. Съни, никой не ми бибитна, щото всички бяха много заети Yeee Wink

fittila
Повей

Публикации: 3

« Отговор #13 -: 13.07.2007 09:48 »

И аз си изкарах супер. Поне се уча още, та вчера успях да науча водния старт, край на дърпането вече  Yes Yes.
Здрасти пак Venelinе. Вчера се запознахме - Александър.
Venelin

« Отговор #14 -: 13.07.2007 15:44 »

Здрасти пак Venelinе. Вчера се запознахме - Александър.

Здрасти и във форума, fittila hi

Аз още не съм стигнал до водния старт и затова вчера дърпах доста. Благодарение на шоколадчето, обаче, направих допълнително влизане при по-слабия вятър накрая. Още веднъж благодаря! Smile

Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: