21.11.2024 17:33
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Alacati през август?  (Прочетена 2662 пъти)
gioco
Полъх
*
Публикации: 41

« -: 25.07.2007 09:28 »

Здравейте,

Смятам да прекарам две седмици в Alacati в началото на август. Понеже тръгваме този уикенд 'на сляпо' откъм настаняване/квартира, ще бъда много благодарен ако някой сподели идеи за това, къде може да се спи там.  \0//
Според утвърдената система на други съфорумници тук, и аз ще си нося палатка като backup версия, колкото 'да не спим под моста' ако закъсаме.
В идеалния случай си представям да намерим нещо като етаж от къща на сносна цена и прилични условия. Някакви идеи за цени, как се търси квартира и къде е по-добре там?  hmmmm
Мерси на отзовалите се  Drinks

Tabou Speedster 108l F2 XTC 91l
Simmer Vision 4.5 NS Natural 5.0 Simmer Crossover 5.7 Severne NCX 7.5
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294

« Отговор #1 -: 26.07.2007 08:53 »

За съжаление няма актуална информация.
Преди 7 г. ходих по схемата палатка+търсене на квартира на място и се получи.
Тогава имаше един къмпинг на т.нар. windsurfеrs paradise - където са сърф училищата. Сега там има някакъв комплекс с къщички и дали има къмпинг не зная.
Случайно попаднахме в един квартал - като влизаш в Алачати откъм сърф училищата, завиеш надясно към центъра и отляво има един по-нов квартал където има къщи на турци работещи в Германия. Жена ми говори добре немски и поради това и с малко късмет намерихме супер къща на много приемлива цена.
Сега обаче Алачати станало снобарско и пренаселано. Дали е вярно не знам - инфото е от нет-а.
Чухме се преди месец с тогавашния ни хазяин и всичко беше заето до октомври, а и не щя да ни пренасочи към някой негов  познат.
Айде успех и непременно да пишеш после, че информацията от там хич я няма напоследък.

Sails:     5.3 Loft O2
            6.0 Gaastra Matrix
            4.2 Loft Lip Wave
Board:   Tabou Rocket 115 l
Weight: 73 kg
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: