01.11.2024 17:27
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Първи стъпки  (Прочетена 4883 пъти)
cenk
Духовит
**
Публикации: 126

« -: 06.08.2007 19:29 »

.. и се престраших да ги кача  Yes

Fishin' All Day
rumba.racing
Буревестник
Публикации: 799

« Отговор #1 -: 06.08.2007 23:37 »

Браво , то така се започва и всички сме тръгнали по този ночин. bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo
polkovnika
Вятърничав
Публикации: 233

we will never walk alone

« Отговор #2 -: 07.08.2007 09:56 »

Смело напред! Но незабравяй, влезеш ли в налъмите, няма връщане.Следващите ти снимки да са на дъска с налъми.
                              Успех!

Now Kite -  NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5,  2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 07.08.2007 10:43 »

Поздравления, всичко ми изглежда както трябва OK Виждам, че и овърщаг си овладял, значи всичко е наред. Съвета ми е да прекрваш колкото може повече време във водата със сърфа. Така ще трупаш толкова важните часове във водата, които ти помагат да свикваш с оборудването и да подхождаш по-смело към него. Влизай във всякакви условия - ако е слабо - за баланс на дъската. Ако е силни учи някакви елементи на брега - бийч старт, как се обръща платното, може от по-дълбоко да почнеш първите елементи на воден старт. Колкото повече си във водата със сърфа, толкова по-бързо ще напредваш.  Yeee OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
cenk
Духовит
**

« Отговор #4 -: 07.08.2007 11:28 »

Благодаря ви  hip  Още със ставането сутрин си мисля, как да отделя поне час за спорта. Сега духа запад, но отивам. Ще пробвам налъмите дали са правени за мене.  Mr. Green

Fishin' All Day
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #5 -: 07.08.2007 14:54 »

Благодаря ви  hip  Още със ставането сутрин си мисля, как да отделя поне час за спорта. Сега духа запад, но отивам. Ще пробвам налъмите дали са правени за мене.  Mr. Green
Мен ако ме питаш това влизане в налъми на такава голяма дъска няма да е истинско и е доста безсмислено. Ако иксаш да глисираш първо мини на по-малка дъска без шверт. На нея само да знаеш, че почваш всичко отначало. Голямата дъска ти позволява да правиш грешки, за които малката ще те наказва - но пък ще се научиш да караш правилно и да влизаш на по-силен вятръ - изобщо ще се научиш да караш уиндсърф. Защото това което правиш в момента с тази дъска е да научиш основните положения и нищо повече. Не искам да те обезсърчавам, но да се научиш да караш не е лесна работа :aaa ne:

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
cenk
Духовит
**

« Отговор #6 -: 07.08.2007 16:10 »

Дам.. няма да е лесна работа. Пробвах без шверт, но много ми бяга дъската встрани. Ще покарам още няколко часа с учебната дъска  и шверт.

Fishin' All Day
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #7 -: 07.08.2007 17:07 »

Дам.. няма да е лесна работа. Пробвах без шверт, но много ми бяга дъската встрани. Ще покарам още няколко часа с учебната дъска  и шверт.
По принцип дъската която е предвидена за шверт си се кара с такъв. Чак когато влезнеш в курса и вдигнеш скорост (или удариш медуза  :D), шверта сам се прибира колкото може.

Айде успех Yeee

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: