22.11.2024 00:05
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Юбилейна сбирка  (Прочетена 28210 пъти)
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #30 -: 29.11.2007 15:08 »

Пожелаваме Ви весело и незабравимо изкарване на всички  Drinks Drinks Drinks Drinks
И Честита трета годинка на форума.  Happy Birthday
Понеже от сега виждам как на 20-тата годишнина на форума ще бъде пълно с пенсионери с неопрени, какси и .........
затова купонясвайте! Сега му е времето!  Drinks Drinks

Наздраве!
XCite
Духовит
**
Публикации: 166

« Отговор #31 -: 29.11.2007 19:20 »

Вероятно също ще дойда но малко по-късно. Освен ако нещо не изкочи в последния момент на работата.

JP XCite 150l,
Aerotech Phantom 6.2m
Sailworks Retro 7.5m
Hot Sails Maui 9.0m
Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #32 -: 29.11.2007 22:21 »

Пишете още двама Smile

إيفان الحياة
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #33 -: 29.11.2007 22:32 »

Понеже от сега виждам как на 20-тата годишнина на форума ще бъде пълно с пенсионери с неопрени, какси и .........
затова купонясвайте! Сега му е времето!  Drinks OOНаздраве!

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Викаш колкото повече се остарява, пропорционално екипировката ще се увеличава...  Аз обаче мога да контрирам леко, дотогава няма да ни е останал Мозък в главата, че да го пазим с каски :О: :О: :О: :О: :О: То ние отсега сме с продухани мозъци, камо ли след 20 години, гаранция, че ще сме с празни черепи Cool Cool Cool  (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp)

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #34 -: 29.11.2007 23:06 »

Цитат
То ние отсега сме с продухани мозъци, камо ли след 20 години, гаранция, че ще сме с празни черепи Cool Cool Cool  (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp)
Съгласен !  :D :D :D :D
gioco
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #35 -: 30.11.2007 12:13 »

Тоз път и аз ше дойда.

Tabou Speedster 108l F2 XTC 91l
Simmer Vision 4.5 NS Natural 5.0 Simmer Crossover 5.7 Severne NCX 7.5
Aleko
Повей

Публикации: 1

« Отговор #36 -: 30.11.2007 12:18 »

Здрасти на всички!
От скоро чета форума, а вчера минах и през магазина, запазвам си бебешкия неопрен за дъщеря ми, много ме изкефи. Ще се радвам да чуя нещо за Египет, аз пък мога да разкажа това онова за Карпадос и Португалия. Пишете ни двама. 
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #37 -: 30.11.2007 13:13 »

Добре дошли сте всички hi Ще бъде доста задушевно довечера, сега пратих Мария да промени бройката на разервацията за 30 човека Yes (:-pp) :Sunny: Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
drv
Вятърничав
Публикации: 264

« Отговор #38 -: 30.11.2007 17:23 »

В крайна сметка, тръгваме тази вечер за бансчо, че ни се кара та се не трае... Ще сме духом с вас, и ще отпразнуваме юбилея с Еди в някоя механа. Обещаваме да го отбележим подобаващо!
Предполагам, че сте бъде супер тази сбирка, след като толкова много хора ще дойдат. Весело изкарване   hip Drinks tequilla 4rd

Boards - Starboard Futura 154/90см., Starboard Futura 124/76см., Starboard iSonic 111/68 см.
Sails - Neilpryde RS:Slalom 9,5, H2 Racing 8,7; H2 Racing  7,7; RS:Racing 6,7
Weight: 110 kg
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #39 -: 01.12.2007 02:43 »

Едно птиче ми каза, че на партито имало и тортИ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked и аз таковата  suicide suicide suicide'щото без мен :((( :((( :((( :((( :((( :((( Brrrr Brrrr Brrrr Brrrr

ПП показвайте снимки, недейте да спите!!!!! Камо ли да откривате ски сезона на Банско taz taz taz taz

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #40 -: 01.12.2007 14:08 »

Sad Съни имаш пълното право да ме линчуваш, като се видим Sad

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
lubo_vip
Полъх
*
Публикации: 10

« Отговор #41 -: 01.12.2007 14:41 »

А СНИМКИ ОТ ЮБИЛЕЯ КОГАААААААА????? taz
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #42 -: 01.12.2007 18:00 »

Айде събудихме се най-после oops Dance
Беше страхотна, невероятна, адски весела сбирка Yes
Благодаря на всички, които дойдоха \0// и много специално на Мая (Мyah), която дойде от Пловдив специално за сбирката с невероятне букет и подарък \0// и въпреки, че не кара сърф измина този некратък път, за да се запознае с нас. Ама VenciV, така я беше обградил с внимание, че другите си помислили, че тя е с него и не смеели много да я приближат (:-pp) Phil се изнесе от сбирката умело минавайки под масата, като всички пеехме Limbo и му пляскахме за майсторското изпълнение, което за съжаление не можах да заснема с камерата, но Юли е отреагирал бързо с фотоапарата (същински папарак (:-pp)) hmmmm (:-pp)
Огромни благодарности за Venelin и брат му Светльо, които донесоха 2 невероятни торти с още по-страхотни надписи:
Ant_dream, просто не знам как ще изкупиш вината си, един стол до zaho остана празен taz taz taz
Anna_F2 донесе лаптопа и пказа снимки от пребиваването си в Египет. Както се видя е удължила лятото с още една седмица и май ще става любител на големия материал OK oops (:-pp)
Vancho_laifa дойде за първи път с чаровната си половинка и се надявам скоро вече да се оправи съвсем крака, който беше счупил лошо и да може да караме ски заедно OK
Всички, които дойдоха за първи път се надявам да им е харесало и да дойдат пак :1: bravoo OK
Ирина и Явор бяха усмихнати и весели както винаги - страхотна компания, невероятни приятели \0//
Schmit ми се видя доста отслабнал, явно този карък дето го гони в последно време му е стопил лагерите oops (:-pp), обаче ухилен както винаги и в добро настроение :Sunny:
Xcite би трябвало вече да е експерт по видовете ски, след задълбочените дискусии със Schmit и Venelin :1:, остава само да идва по-често с нас да караме OK
Бобо и жена му трябва да карали цял ден на Банско, за което има завиждам (благородно (:-pp)), защото мои приятели се обадиха, че имало поне метър сняг, пистите били идеално обработени, било слънчево и невероятно за каране - днес всичко било безплатно - тоест съоръженията. Мисля, че официално сезона се открива на 14ти декември, но вече всичко работи. :Sunny:
Захо пи много бира!!!! (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp) (:-pp) Явно тази зима ще е много снежна Yes  snow Drinks
Sunny беше ухилена до ушите и радостно сновеше между приятелчетата си и цвърчеше радостно между тортите, уискито, ядките и приятната компания Yes Yes Yes

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Myah
Полъх
*
Публикации: 48

« Отговор #43 -: 01.12.2007 22:19 »

Съни и Юли, хиляди благодарности за прекрасното отношение и радушния прием, който ми оказахте! \0// Искрено се радвам, че    имах възможността да присъствам на вашия празник. Тук е мястото да благодаря и на всички съфорумци - thanks for making me feel at home! Радвам се, че имам привилегията да ви познавам, защото сте наистина прекрасни и безкрайно симпатични хора. Не на последно място, специален поздрав за Венци - my dеar companion of words and thoughts last night.  :Sunny:

In the depth of winter, I finally learned that within me there lay an invincible summer.
Phill
Вятърничав
Публикации: 256

« Отговор #44 -: 02.12.2007 01:15 »

Съни и Юли, хиляди благодарности за прекрасното отношение и радушния прием, който ми оказахте! \0// Искрено се радвам, че    имах възможността да присъствам на вашия празник. Тук е мястото да благодаря и на всички съфорумци - thanks for making me feel at home! Радвам се, че имам привилегията да ви познавам, защото сте наистина прекрасни и безкрайно симпатични хора. Не на последно място, специален поздрав за Венци - my dеar companion of words and thoughts last night.  :Sunny:

Сбирката беше една от най-многолюдните. Радостното, е че с всяко изминало събиране ставаме все повече.
Наистина беше едно прекрасно събитие Drinks
Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: