Айде събудихме се най-после
Беше страхотна, невероятна, адски весела сбирка
Благодаря на всички, които дойдоха
и много специално на Мая (Мyah), която дойде от Пловдив специално за сбирката с невероятне букет и подарък
и въпреки, че не кара сърф измина този некратък път, за да се запознае с нас. Ама VenciV, така я беше обградил с внимание, че другите си помислили, че тя е с него и не смеели много да я приближат
Phil се изнесе от сбирката умело минавайки под масата, като всички пеехме Limbo и му пляскахме за майсторското изпълнение, което за съжаление не можах да заснема с камерата, но Юли е отреагирал бързо с фотоапарата (същински папарак
)
Огромни благодарности за Venelin и брат му Светльо, които донесоха 2 невероятни торти с още по-страхотни надписи:
Ant_dream, просто не знам как ще изкупиш вината си, един стол до zaho остана празен
Anna_F2 донесе лаптопа и пказа снимки от пребиваването си в Египет. Както се видя е удължила лятото с още една седмица и май ще става любител на големия материал
Vancho_laifa дойде за първи път с чаровната си половинка и се надявам скоро вече да се оправи съвсем крака, който беше счупил лошо и да може да караме ски заедно
Всички, които дойдоха за първи път се надявам да им е харесало и да дойдат пак
Ирина и Явор бяха усмихнати и весели както винаги - страхотна компания, невероятни приятели
Schmit ми се видя доста отслабнал, явно този карък дето го гони в последно време му е стопил лагерите
, обаче ухилен както винаги и в добро настроение
Xcite би трябвало вече да е експерт по видовете ски, след задълбочените дискусии със Schmit и Venelin
, остава само да идва по-често с нас да караме
Бобо и жена му трябва да карали цял ден на Банско, за което има завиждам (благородно
), защото мои приятели се обадиха, че имало поне метър сняг, пистите били идеално обработени, било слънчево и невероятно за каране - днес всичко било безплатно - тоест съоръженията. Мисля, че официално сезона се открива на 14ти декември, но вече всичко работи.
Захо пи много бира!!!!
Явно тази зима ще е много снежна
Sunny беше ухилена до ушите и радостно сновеше между приятелчетата си и цвърчеше радостно между тортите, уискито, ядките и приятната компания