21.11.2024 19:02
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Fedex  (Прочетена 2669 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« -: 03.12.2007 16:08 »

Днес от Fedex ми доставиха една пратка от USA,  в която трябваше да има един лаптоп. Куриера ми донесе пратката в магазина, аз се разписах, че съм я получила, той си тръгна, отварям кашона, а вътре само празни пликове. Звънях на единствения телефон който имат, но дава само заето вече 3 часа. Добре, че се свъзах с моя приятелка от Спиди и тя ми каза да пиша имейл и да прикача снимки. Не знам какво ще излезе от цялата работа, но искам да ви кажа да си проверявате нещата на място преди да се разпишете и да не си пращате скъпи неща с куриери защото ето какво става taz taz taz :((( Явно тук се краде безобразно и не можем да разчитаме, че ще получим това, за което сме платили. а на всичкото отгоре и на федекс сме платили немалко пари за доставка. Моля ако някой знае какво мога да направя или има подобен горчив опит да каже.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #1 -: 03.12.2007 16:49 »

Welcome to the real world ... :О: :О: :О:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Odin
Отнесен от вихъра
Публикации: 312

« Отговор #2 -: 03.12.2007 17:27 »

Отварянето на пратка от такъв тип пред куриера е меко казано задължително. Личеше ли вътрешните кутий да са отваряни?
При този случай могат да не ти зачетат жалбата -отваряш прибираш, снимаш и се обаждаш, ще кажат че всеки може да го направи.

Кажи каво е пишело в документацията на пратката - ако си поискала да се напише нещо друго вместо лаптоп с цел спестяване на такси, възстановяването ще е почти невъзможно.

Гадно е но с тези неща трябва много да се внимава. Аз на всички мой пратки държа да е описано точно съдържанието на пратката, пък за данъците и таксите си има друг чалъм. До сега с техника не съм имал проблем нито с Федекс нито с Диейчел, нито пък с US Priority mail - които за най евтините.

RRD Z-ride 133,
GunSails Nexus 6,6
GunSails Future, 5,5
GunSails Cannonbal 7,5
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 03.12.2007 17:38 »

Да знам, че е моя грешката, че не го отворих веднага taz
Опаковката не беше нарушена, просто там, където е скоча е сложен допълнително. Не е описано, че е лаптоп в пратката. Ето и отговора на федекс:
Здравейте г-жа Марчева,
Информирахме по служебен път офисът ни в САЩ, който е взел пратката и колегите там заедно с изпращача ще действат за установяване местонахождението на лаптопа.
Ще Ви информираме своевременно за развитието на случая и ако имаме нужда от Вашето съдействие.
Съжаляваме за създалата се неприятна ситуация. Оставаме на разположение.
Надявам се да си получа лаптопа иначе ще има трупове със сигурност taz taz taz

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: