01.11.2024 18:37
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: НЕЩО СЕ МЪДРИ ЗА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ  (Прочетена 38829 пъти)
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #45 -: 16.03.2008 23:15 »

Този март е направо разкош - пълен язовир, тридневни СЗ ветрове! Рядко се случват 6 ветровити дни само до средата на месеца (1,2,3 + 13,14,15). Да се надяваме на още толкова до края на март.
Иначе, вчера беше страшна пукотевица, стигаше 18-20 м.с. През цялото време беше за 4-ки. В язовира рядко се събираха 3 платна наведнъж. Имаше и 2 кайта.

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
polkovnika
Вятърничав
Публикации: 233

we will never walk alone

« Отговор #46 -: 17.03.2008 10:31 »

OK OK OK OK На 15 - ти открих сезона.На Дъбник духаше за 4.5 по мойте мерки - 87 кг. в момента. Събрало се бе почти цялото сърфистко войнство и стана здраво каране. Аз се поизмъчих с петицата, защото на моменти бе над 15м/сек.Водата бе на границата на много неприятното, но се търпеше.Водния дух Ники Кателиев кара бос. С две думи, който си бе взел малкия такъм покара здраво. Доволен съм, дано откриването на такъв знаменит и ветровит ден ни даде яко каране и напредък през 2008 г. Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck.

Now Kite -  NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5,  2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
Vuc
Повей

Публикации: 4

« Отговор #47 -: 22.03.2008 21:24 »

Добре дошъл във фроума hi Винаги си на линия, пръв във водата и определено има какво да се снима като караш OK :1: Yeee Drinks

Добре заварил Съни,
само да уточня, че на снимките не съм аз  Sad. За момента съм по-често зад фотоапарата. Още малко да се постопли и аз се включвам на вода, нищо че съм леко  :Q: , но вие няма да се смеете много.  :О:

Поздрави!!!
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #48 -: 23.03.2008 11:59 »

Vuc и ролята на фотографа е много важна OK Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро на вода --< --< --<

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #49 -: 24.03.2008 11:22 »

Навън духа страшно taz taz taz taz taz taz suicide

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
tsvetelin
Вятърничав
Публикации: 238

« Отговор #50 -: 24.03.2008 13:03 »

страхотни пориви, направи ще ни изкърти дограмата в офиса....дали някой се е впуснал в преследване на този вятър  --<   

72kg. RRD Wave Thruster 231x56x76l, Exocet Cross 239x59x94l, RRD X-Fire 112 235x69
Loft Lip Wave 4.3, Gaastra ManicHD 4.7, Lip Wave 5.2, Arrows T-Force 5.9, Loft O2 6.6, Loft Switch Blade 7.8
Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #51 -: 24.03.2008 13:18 »

На Черни връх в 11 ч. е 40 м/с  :D Грабвайте малкият материал и на Искъра или Огняново. За мен  :Q: и  Shocked в петък ми извадиха пироните от кракът и за сега съм в почивка  hmmmm

إيفان الحياة
Sunny
Администратор

« Отговор #52 -: 24.03.2008 16:13 »

Как можа да ме тръшне този грип точно когато духа такаааааааа taz taz taz taz taz :Q: :Q: :Q:

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
cenk
Духовит
**
Публикации: 126

« Отговор #53 -: 24.03.2008 19:19 »

якоо.. навън сичко се клати, скърца, падат разни неща..  taz

Fishin' All Day
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #54 -: 24.03.2008 19:55 »

якоо.. навън сичко се клати, скърца, падат разни неща..  taz

Да бе, яко! И мен ме кефеше преди като стане бурИя, ама сега нещо се чудя да се кефя ли, да псувам ли... Вчера следобяд четири стъкла смених, днес едно...

В събота се топих във Врачанския. Егати скапаната работа. Разпънах, 7.5 че ми се виждаше добре за него. Да, ама не. Или седя и дъската се чуди накъде да тръгне от нямане, и в следващия момент само виждам как назъбената вода се приближава, аз вече съм се запънал където трябва, обаче като ме блъсне, рядко успявах да не падна. Тъкмо съм се налегнал вече на платното и аха почвам да глисирам, и..... вятъра изчезне, и аз оооооп по гръб се потапям. Е, поизглисирах 2-3 пъти както си трябва, направих 3-5-8 водни старта или подобия и така се изморих за тия 2 часа, пък и вятъра си замина, и излязох. Вече ще събирам и като почна, ту вее от запад, аз обърна платното, то започне от изток...  :#@: :#@: :#@: Скапана работа. И днес гледам го върти откъдето му скимне... Hmm Ще си чакам хубавия СЗ.

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
The Bear
Отнесен от вихъра

Цецо от Враца

« Отговор #55 -: 24.03.2008 20:07 »

Как можа да ме тръшне този грип точно когато духа такаааааааа taz taz taz taz taz :Q: :Q: :Q:

Бързо да се оправяш! То и аз преди да открия сезона миналата седмица, дни преди това още не се бях оправил от грип ли беше, к`во ли беше... Ама гледам, добре че не ми повтори пак. \0//

С жилетката влязох да карам, ама нещо не можах да се разбера с това чудо - така ми се вдига нагоре, че ми подпира в брадата и бузите, и отделно все едно някой друг ме вози (по скоро разбива) със сърфа - нямам видимост(пряка и периферна) към дъската и краката ми. За куката на трапеца да не говорим - по 5-6 опита правя и не мога да се закача, а това си е проблем при силен вятър и когато момента е дошъл... После я свалих и всичко си стана както преди - готино.  Smile Иначе си е добре като имаш още една "дреха" на гърба, усеща си се по-голяма топлина и наистина водния старт е по-лесен.

Ръкавичките ги сложих на второто влизане, стоплиха ме, вода не влиза, малко е лигав хвата на гика, ама за каране става. Хеле ако трябва да вадиш 7.5 от водата със стартшкот.... taz taz taz Изразходва се многократно повече енергия, отколкото ако си с голи ръце. На последния път така ми изнемощяха предмишниците, че не знам.... Иначе да си цопкаш из водата и да си оправяш платното за воден старт с тях си е суперско - никакъв студ. Ама, едното за сметка на другото...

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
Sunny
Администратор

« Отговор #56 -: 24.03.2008 20:53 »

Хехе сърфистки неволи oops Когато вятърът е от юг е толкова поривисто, че си е жива мъка, точно както го описваш. Между поривите 0, а гледаш към теб как идва порив с 200 и водата почернява и те блъска с пълна сила и както казва AlaBal - салто мортале  :#@: Censored taz
Тези неволи с жилетката и ръкавиците са си съвсем в реда на нещата, затова никой не обича да кара с ръкавици, но при студена вода преглъщаш неволите, защото иначе има сълзи от болка в пръстите. А жилетката винаги се опитва да се качва нагоре, просто няма какво да я спре. Но мога да ти препоръчам нещо. Когато жилетката се намокри тя се отхлабва и тогава трябва добре да затегнеш каишките - до дупка. По този начин се качва съвсем мъничко като паднеш. Иначе знам за какво говориш и е много неприятно, но с този съвет ще се оправят нещата OK

The Bear
Отнесен от вихъра

Цецо от Враца

« Отговор #57 -: 25.03.2008 08:17 »

Хехе сърфистки неволи oops Когато вятъръ е от юг е толкова поривисто, че си е жива мъка, точно както го описваш. Между поривите 0, а гледаш към теб как идва порив с 200 и водата почернява и те блъска с пълна сила и както казва AlaBal - салто мортале  :#@: Censored taz
Тези неволи с жилетката и ръкавиците са си съвсем в реда на нещата, затова никой не обича да кара с ръкавици, но при студена вода преглъщаш неволите, защото иначе има сълзи от болка в пръстите. А жилеткатавинаги се опитва да се качва нагоре, просто няма какво да я спре. Но мога да ти препоръчам нещо. Когато жилетката се намокри тя се отхлабва и тогава трябва добре да затегнеш каишките - до дупка. По този начин се кава съвсем мъничко като паднеш. Иначе знам за какво говориш и е много неприятно, но с този съвет ще се оправят нещата OK

Абе, не знам. По-скоро ми се струва че ако се кара със седалка, а не с кръстен колан нещата ще са доста по-добре. На мен и без това някак си на този кръстен колан все ми се вдига куката на гърдите при каране...  hmmmm

emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #58 -: 25.03.2008 11:33 »

Вчера на Искър беше меко казано отвратително!
Бяхме се събрали 10тина човека в очакване на яко каране,а едва успяхме  да драснем по няколко чертички и то със среден материал.
Повече на югове във вътрешността не ме търсете :aaa ne:
Sunny
Администратор

« Отговор #59 -: 25.03.2008 13:21 »

емо добре, че го написа това, та да не си изгризем ноктите съвсем докрай. Аз си го знам този юг, че е отвратителен, ама като завее така в София и ми се струва, че пропускам най-страхотното каране на света и на Искъра ще е супер. А то всеки път не е, дори е далеч от страхотното taz А водата как е като температура?

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: