01.11.2024 06:34
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: съвет  (Прочетена 2833 пъти)
khhh
Полъх
*
Публикации: 6

« -: 05.03.2008 10:51 »

здравейте, отдавна ви чета. най-накрая не издържах и се регистрирах. поводът е следният. загубих всякаква надежда да паднат 50см сняг за тази събота и неделя и за това да питам: кога най-рано (през годината) си струва за начинаещ wsurf-ер(10 карания на арапя - 5 без вятър) да се запъти към острова в турция и кога горе долу може да се кара без неупрен. и всичко това, за да си фиксирам 1-2 седмици и да си намеря с кой да тръгна пък и шефа да не се сърди. а бе да си и помечтая, че не е толкова далеч във времето. мерси предварително.

добър форум   :D
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 05.03.2008 13:46 »

khhh добре дошла във форума hi
Около Великденските празници доста хора ще ходим към острова, така, че може да се включиш в групата. За без неопрен най-рано май, но може и тогава да ти е студено. Ако искаш по-рано да отидеш задължително ти трябва неопрен, а и по това време на годината не се ходи на острова, защото там се кара на североизток, а този вятър е студен. Сега се ходи на югове, като подходящ е залива на Saros който се намира на около 100-150км от границата. Ако следиш форума тук пишем къде ходим да караме и можеш да се включиш. Ако искаш 1-2 седмици мисля, че подходящо е от 25ти април до 7ми май.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
khhh
Полъх
*
Публикации: 6

« Отговор #2 -: 05.03.2008 15:03 »

мерси за отговора (между другото съм момиченце --<). тъй-като вися доста време във водата ще почакам до май, май май. за неопрен трябва да измайсторя парички. мерси и за поканата, ама мен ми трябва и място където мога да си наема обурудване и някой да ме гледа да не се удавя  :(((, така че повечето места за каране отпадат. май ми се струва и по скоро отколкото си мислих Smile.
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #3 -: 05.03.2008 16:04 »

На острова можеш да си наемеш и оборудване и учител OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: