Sunny
|
|
« -: 13.05.2008 11:29 » |
|
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Phill
Вятърничав
Публикации: 256
|
|
« Отговор #1 -: 13.05.2008 14:02 » |
|
За мен запази два стола и шест бири
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #2 -: 13.05.2008 23:39 » |
|
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #3 -: 14.05.2008 21:36 » |
|
За мен два стола един за лявата ми част и един за дясната (нещо съм надебелял ) Венелине един за брат ти един за якето ти а ти на масата чудно може ли да снимам а да и някой да и донесе бронежилетка че съни ми е вдигнала мерника , за някакви тегличи за някакви въжета ми споменаваше по телефона с нервно гласче аз едно такова ... страх ме е че ще ме изяде за десерт и 6 КОЛИ забравих да кажа май (много е модерно явно да се поръчва по 6 )
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Krasimir Djantov
Полъх
Публикации: 99
|
|
« Отговор #4 -: 14.05.2008 22:00 » |
|
Здравейте Фенове. Според мен е по добре да си стегнете дупетата и да се разходите до Плевен по точно Долна Митрополию/ летището/ и да си вдигнете АДРЕНАЛИНА докато няма ВЯТЪР като погледате малко мотори през уикенда, и то РАСВИ. ще се радвам да се видим. по точно ще е манифестация за Мен.
С УВАЖЕНИЕ
|
|
|
|
За предпочитане е да паднеш във водата, отколкото на асфалта!
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #5 -: 15.05.2008 02:13 » |
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296
|
|
« Отговор #6 -: 15.05.2008 19:09 » |
|
Ако продължи по до късно сбирката, след концерта (на KISS) може и да се видим.
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #7 -: 16.05.2008 10:22 » |
|
Здравейте Фенове. Според мен е по добре да си стегнете дупетата и да се разходите до Плевен по точно Долна Митрополию/ летището/ и да си вдигнете АДРЕНАЛИНА докато няма ВЯТЪР като погледате малко мотори през уикенда, и то РАСВИ. ще се радвам да се видим. по точно ще е манифестация за Мен.
С УВАЖЕНИЕ
Краси мерси за поканата В събота обаче е работен ден, нали се отработва нещо си, та по-скоро в неделя ще дойдем. Нали няма да свърши всичко в събота? кажи към колко да дойдем, за да не изпуснем нещо? @lukcheto - честита нова метла Сега да не си нещо вирнеш нослето и да ни подминаваш мълчаливо във водата Искаме яко yeeeeeeeeeeeeeeeee Естествено, че ще вдигнем няколко бирени наздравици за теб...със сок (че както знаем не си любител на кехлибарената течност
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #8 -: 16.05.2008 13:54 » |
|
Ами то аз явно и днес оставам в София,така че запазете два стола.Само имам молба някой да ми прати лично съобщение с адреса на ресторанта и кратка легенда за стигане до него.
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296
|
|
« Отговор #9 -: 16.05.2008 14:06 » |
|
Ами то аз явно и днес оставам в София,така че запазете два стола.Само имам молба някой да ми прати лично съобщение с адреса на ресторанта и кратка легенда за стигане до него.
Ей това е карта за това как да стигнеш до магазина; ресторантът е на обратната страна на блока.
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #10 -: 16.05.2008 17:23 » |
|
В същия блок на магазина, само, че от другата страна.
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #11 -: 17.05.2008 11:12 » |
|
Хора аз имам мускулна треска на корема от смях от снощи Трябва да просветлим сърфистите, които не бяха на сбирката, че има горен и долен крак, че детето на Цъки много трябва да слушка, след като са му взели детски риг, ама иди обяснявай ,че нямаш сестра...опс дете де , как Венелин е трябвало да нарисува вместо разплакано момиченце, разплакано момченце и момиченце с бухалка в ръка и врата със стрелка хахахаха ...бяха изучени техники за воден старт с хвърляне на платното, на Таня не знам как да и сложим прякор "и" (просветените знаят, ако не има филмов материал myah трябва да получи сериозни аплодисменти за това, че ще става сърфистка Предлагам в помощ на Венелин да обявим конкурс за изтребване на котенца в двора му...мога да раздам въздушни пушки, само пазете колата, та да не му докараме някой инфаркт Както каза Венци водния старт се прави толкова лесно, ей така с една ръка, а както се разбра снощи, майсторите го правим без ръце ...за автографи в магазина На терсата беше адски приятно, дори и дъждец ни понапръска, Венци внесе смут, че ще завали проливен дъжд и тъкмо се скрихме под тентата и изгря слънце ...опа
|
|
|
|
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #12 -: 20.05.2008 10:44 » |
|
Хора аз имам мускулна треска на корема от смях от снощи Трябва да просветлим сърфистите, които не бяха на сбирката, че има горен и долен крак, че детето на Цъки много трябва да слушка, след като са му взели детски риг, ама иди обяснявай ,че нямаш сестра...опс дете де , как Венелин е трябвало да нарисува вместо разплакано момиченце, разплакано момченце и момиченце с бухалка в ръка и врата със стрелка хахахаха ...бяха изучени техники за воден старт с хвърляне на платното, на Таня не знам как да и сложим прякор "и" (просветените знаят, ако не има филмов материал myah трябва да получи сериозни аплодисменти за това, че ще става сърфистка Предлагам в помощ на Венелин да обявим конкурс за изтребване на котенца в двора му...мога да раздам въздушни пушки, само пазете колата, та да не му докараме някой инфаркт Както каза Венци водния старт се прави толкова лесно, ей така с една ръка, а както се разбра снощи, майсторите го правим без ръце ...за автографи в магазина На терсата беше адски приятно, дори и дъждец ни понапръска, Венци внесе смут, че ще завали проливен дъжд и тъкмо се скрихме под тентата и изгря слънце ...опа аааааааа...догодина и аз
|
|
|
|
~A-H-D Fast Forward 149l.~ ~Starboard Formula 147l.~ ~A-H-D G Ride 90l.~ ~A-H-D Kauli Pro 75l.~ ~Gaastra Nitro 5 11.0~ ~Gaastra Nitro 5 9.3~ ~Arrows Craze 6.0~ ~Arrows Zest 4.7~ ~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
|
|
|
|