22.11.2024 00:23
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: СБирка петък 16 май  (Прочетена 6199 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« -: 13.05.2008 11:29 »

Понеже няма близка прогноза предлагам да се съберем в петък поне да направим разбор кой къде е карал на празниците, кой как е изкарал и не на последно място да пием бира на терасата на китайския (вземете си връхна дреха, че вечер малко захладнява). Значи петък след 19.30 в китайския се събираме да баем за вятър magic magic magic Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Phill
Вятърничав
Публикации: 256

« Отговор #1 -: 13.05.2008 14:02 »

За мен запази два стола и шест бири Drinks
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #2 -: 13.05.2008 23:39 »

За мен - само шест бири :D :D :D После направо ще денся по масата :1:

ПП. Добре, де. И за мен два стола - единият за брат ми и другият за якето, щото в китайския няма закачалки Drinks

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #3 -: 14.05.2008 21:36 »

За мен два стола един за лявата ми част и един за дясната (нещо съм надебелял ) Confused
Венелине един за брат ти един за якето ти а ти на масата Confused чудно може ли да снимам Wink
а да и някой да и донесе бронежилетка Confused че съни ми е вдигнала мерника , за някакви тегличи
за някакви въжета ми споменаваше по телефона с нервно гласче Confused аз едно такова ...
страх ме е че ще ме изяде за десерт Confused (:-pp)
и 6 КОЛИ забравих да кажа май Confused (много е модерно явно да се поръчва по 6 )

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Krasimir Djantov
Полъх
*
Публикации: 99

« Отговор #4 -: 14.05.2008 22:00 »

Здравейте Фенове. Според мен е по добре да си стегнете дупетата и да се разходите до Плевен по точно Долна Митрополию/ летището/ и да си вдигнете АДРЕНАЛИНА докато няма ВЯТЪР като погледате малко мотори през уикенда, и то РАСВИ. ще се радвам да се видим. по точно ще е манифестация за Мен.

С УВАЖЕНИЕ

За предпочитане е да паднеш във водата, отколкото на асфалта!
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #5 -: 15.05.2008 02:13 »

Здравейте Фенове. Според мен е по добре да си стегнете дупетата и да се разходите до Плевен по точно Долна Митрополию/ летището/ и да си вдигнете АДРЕНАЛИНА докато няма ВЯТЪР като погледате малко мотори през уикенда, и то РАСВИ. ще се радвам да се видим. по точно ще е манифестация за Мен.

С УВАЖЕНИЕ

Ухааа... Ако бях налична щях да дойда, такава краста ме е гепила, че като се прибера съм се засилила за курсове,
а машина живот и здраве догодина, че сега имаше инвестиция в нова метла... Smile
К'ва е тая "моторна" краста не знам.... oops oops oops oops
А на сбирката пийнете едно и за мен...нали?! Иначе няма се разберем Hmm Hmm Hmm Hmm

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #6 -: 15.05.2008 19:09 »

Ако продължи по до късно сбирката, след концерта (на KISS) може и да се видим.
Sunny
Администратор

« Отговор #7 -: 16.05.2008 10:22 »

С УВАЖЕНИЕ
Краси мерси за поканата \0// В събота обаче е работен ден, нали се отработва нещо си, та по-скоро в неделя ще дойдем. Нали  няма да свърши всичко в събота? кажи към колко да дойдем, за да не изпуснем нещо?
@lukcheto - честита нова метла Yes Drinks Сега да не си нещо вирнеш нослето и да ни подминаваш мълчаливо във водата :aaa ne: Искаме яко yeeeeeeeeeeeeeeeee Yes Yes Yes Естествено, че ще вдигнем няколко бирени наздравици за теб...със сок (че както знаем не си любител на кехлибарената течност Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #8 -: 16.05.2008 13:54 »

Ами то аз явно и днес оставам в София,така че запазете два стола.Само имам молба някой да ми прати лично съобщение с  адреса на ресторанта и кратка легенда за стигане до него.

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #9 -: 16.05.2008 14:06 »

Ами то аз явно и днес оставам в София,така че запазете два стола.Само имам молба някой да ми прати лично съобщение с  адреса на ресторанта и кратка легенда за стигане до него.
Ей това е карта за това как да стигнеш до магазина; ресторантът е на обратната страна на блока.
Sunny
Администратор

« Отговор #10 -: 16.05.2008 17:23 »

В същия блок на магазина, само, че от другата страна.

Sunny
Администратор

« Отговор #11 -: 17.05.2008 11:12 »

Хора аз имам мускулна треска на корема от смях от снощи Yes Yes Yes Трябва да просветлим сърфистите, които не бяха на сбирката, че има горен и долен крак, че детето на Цъки много трябва да слушка, след като са му взели детски риг, ама иди обяснявай ,че нямаш сестра...опс дете де  :-O-: hmmmm (:-pp) Yes, как Венелин е трябвало да нарисува вместо разплакано момиченце, разплакано момченце и момиченце с бухалка в ръка и врата със стрелка (:-pp) хахахаха dance...бяха изучени техники за воден старт с хвърляне на платното, на Таня не знам как да и сложим прякор "и" (просветените знаят, ако не има филмов материал Yeee myah трябва да получи сериозни аплодисменти за това, че ще става сърфистка bravoo :1: OK Предлагам в помощ на Венелин да обявим конкурс за изтребване на котенца в двора му...мога да раздам въздушни пушки, само пазете колата, та да не му докараме някой инфаркт (:-pp) :О: Както каза Венци водния старт се прави толкова лесно, ей така с една ръка, а както се разбра снощи, майсторите го правим без ръце :1: :1: :1:...за автографи в магазина oops Dance На терсата беше адски приятно, дори и дъждец ни понапръска, Венци внесе смут, че ще завали проливен дъжд и тъкмо се скрихме под тентата и изгря слънце oops oops oops...опа oops

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #12 -: 20.05.2008 10:44 »

Хора аз имам мускулна треска на корема от смях от снощи Yes Yes Yes Трябва да просветлим сърфистите, които не бяха на сбирката, че има горен и долен крак, че детето на Цъки много трябва да слушка, след като са му взели детски риг, ама иди обяснявай ,че нямаш сестра...опс дете де  :-O-: hmmmm (:-pp) Yes, как Венелин е трябвало да нарисува вместо разплакано момиченце, разплакано момченце и момиченце с бухалка в ръка и врата със стрелка (:-pp) хахахаха dance...бяха изучени техники за воден старт с хвърляне на платното, на Таня не знам как да и сложим прякор "и" (просветените знаят, ако не има филмов материал Yeee myah трябва да получи сериозни аплодисменти за това, че ще става сърфистка bravoo :1: OK Предлагам в помощ на Венелин да обявим конкурс за изтребване на котенца в двора му...мога да раздам въздушни пушки, само пазете колата, та да не му докараме някой инфаркт (:-pp) :О: Както каза Венци водния старт се прави толкова лесно, ей така с една ръка, а както се разбра снощи, майсторите го правим без ръце :1: :1: :1:...за автографи в магазина oops Dance На терсата беше адски приятно, дори и дъждец ни понапръска, Венци внесе смут, че ще завали проливен дъжд и тъкмо се скрихме под тентата и изгря слънце oops oops oops...опа oops

аааааааа...догодина и аз Yes oops oops

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Страници: 1   Най-горе
Печат