22.11.2024 19:06
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Искъра, 28.05  (Прочетена 13739 пъти)
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #15 -: 30.05.2008 12:53 »

Искам само да ви кажа, че ми е все едно къде ще карам, стига да има вятър и да се кефя OK OK OK Yeee Yeee Yeee Drinks
:Sunny: OK Drinks

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Vasso-Divaka
Духовит
**
Публикации: 136

« Отговор #16 -: 30.05.2008 14:59 »

Да взема и аз да се изкажа по въпроса;)))
Напълно подкрепям Extremerider!!! Според мен, при  СЗ прогноза (90 % от случаите), Искъра изобщо не е място на избор, особено пък МЕЧКАТА!!!!!!
И сега да се обоснова:
1. Това, че е близо до София, изобщо не го прави лесно достъпен спот - пътува се точно толкова, колкото и до Дъбник, зад разни жигулита и автобуси, с 15 км/ч, което е още по-изморително и изнервящо,  и на всичкото отгоре накрая те чакат 2-3 км. отвратителен път!!! 
2. На Искъра обичаино духа значително по-слабо от Дъбник, само че от всички посоки, включително отгоре, та да ти е по- готино Wink.
3. Водата на Дъбник "направо е чай", в сравнение с Искъра!
4. Обикновено на брега има още 1500000000 човека!

Та в общи линии това е!!!! На мен ми стига и като се замисля, освен ако не живея в Горубляне или Панчерево, не мога да се сетя какво би ме накарало да избера Искър пред Дъбник! И след като последния път, братята инки вкараха и един кон във водата, се зарекох повече да не стъпя там!!! И изобщо не съжелавам!!!!!

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #17 -: 30.05.2008 17:52 »

4. Обикновено на брега има още 1500000000 човека!

...цигани и коне, които ги къпят във водата и летуващи които оставят след себе си адски много боклуци. Ние като ходим винаги се организираме да им изчистим боклуците, ама честно казано вече ми омръзна taz

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
extremerider
Pro :)

« Отговор #18 -: 01.06.2008 13:27 »

абе...важното е  Drinks и скара да има,другото все ще го дочакаме...то тук стана голям пробле с Искъра...извинявам се още веднъж ако на някой му се е сторило,че е крайно мнението ми,просто казвам какви са моите впечатления  в последно време...не се оплаквам от безветрието защото знам,че можех да му се радам,ако имах подходящ материал,но дори без вятър отново влизам да се возя само просто за спорта и за усещането така че искрено желая попътен и подходящ вятър на всички и  hip Smile

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Phill
Вятърничав
Публикации: 256

« Отговор #19 -: 01.06.2008 21:57 »

Днес беше един прекрасен ден за разходки..., особенно на Искър :Sunny:
Хората с голям матерял направиха няколко чертички, останалите гледахме и се порадвахме на топлото, преходно време hip hip
extremerider

« Отговор #20 -: 03.06.2008 01:10 »

беше страхотен ден,покара се добре особено около обяд  Yes Yeee Drinks

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #21 -: 03.06.2008 01:47 »

това ми е четвърто лято на Искъра може би заради близкото ми местожителство може би заради нещо друго,но е факт,че за 4 години вятъра намаля драстично и често е до късмет на това място....знам че мечката е перфектната дестинация за северозапад,но повярвай ми било ми е overpower  на същия вятър дори на Ихтиман.Прав си,че много зависи от матр'яла,но се съгласи с мен че не всеки може да си позволи да пръсне луди пари за голям матр'ял  :-O-: Казвам го съвсем приятелски Drinks Просто от началото на този сезон доста прогнози се размиха,а имаше и случаи,в които хората се прибираха от дъбник смазани а ние надебеляли сле ббкюто на софийския гьол:) Аз също съм проходил там....да не кажа,че цялат ми сърф история е свързана с тов място Yeee man hip

Затова, зарязваш за малко местонахождението в близост до Искъра и на острова на прогноза... Тогава да видиш Yes, няма да ти се тръгва наобратно, а ден с ББКю ще ти се стори лукс Smile  и ще поговорим за какво е краста... Twisted Evil

Спокойно момчета всичко се дължи на безветрие и недостатъчно каране.... Сезонът тепърва е отворил врати, чака ни каране до насита... :D :D :D :D :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider

« Отговор #22 -: 03.06.2008 09:35 »

Затова, зарязваш за малко местонахождението в близост до Искъра и на острова на прогноза... Тогава да видиш Yes, няма да ти се тръгва наобратно, а ден с ББКю ще ти се стори лукс Smile  и ще поговорим за какво е краста... Twisted Evil

Спокойно момчета всичко се дължи на безветрие и недостатъчно каране.... Сезонът тепърва е отворил врати, чака ни каране до насита... :D :D :D :D :D

OK Абсолютно те подкрепям! Работя по въпроса с острова Dance единствено ме притеснява да не вземат да ми издадат постоянна турска виза :О: (:-pp)

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: