Здравейте, повода най-после да пиша в този форум е голqмото ми разочарование от един субект който продава сърфове. Преди време бqх отишъл на qзовира с дъската на един приqтел. Дълга 330см със шверт и се опитвах да си припомнq наученото от Лозенец. Дойде при мен представи се и ми каза че при него има всqкакво оборудване и мога да купq каквото поискам на добри цени. Викам си добре човека е готин ще го посетq като реша да купувам. Така и стана, преди около месец обходих магазините да избирам сърф за мен и жена ми и минах и през него. Поцнаха се едни лукуми, едни хитри очички и едни убеждаваниq какво е най-добре за мен. Аз отдавна чета този форум и вече получих доста добра представа какво ми трqбва, но го изслушах внимателно. Неможа да ми хареса нищо нито при него нито по другите магазини. Накраq след хилqди размишлениq взех от сънито Exocet 155l, макар че според неq съм можел да карам и по-малка дъска, а за жената 125l. Тежа 72кг а тq 56 и не мислq че съм сбъркал.
Такааа, хубаво взех нещата и пак на qзовира. Точно се бqх израдвал, и този се поqви. И като поцна да ги говори едни, тази дъска не била подходqща за мен, нqмало да напредна с това оборудване, не е трqбвало да взимам толкова голqма дъска, жената щqла да се откаже от сърфа, а тq кара много по добре от мен, влиза си в биндунгите и почти прави воден старт, запалена е като факла и направо летеше с дъската! Ай сиктир бе, аз не искам да карам екстремно, не исках дори дъска без шверт, просто ми харесва да се реq и да се кефq заедно с половинката във водата.