Лимба, кръстния определено не е лек. Не е и много тежък, но тежи поне двапъти повече от седалищния
Аз до скоро карах със седалищен. Кръстния ме стяга, затрунява движенията, вдига се на горе. Абе няма такава гадост. Та карах си аз седалищния дори и на вълните и анатемосвах всички които ми обясняваха колко гот е кръстния. Докато не отидох един ден на уейв спота, ригвм 4,2ката занасям дъската до брега, обличам си неопрена и установявам, че съм си забравил трапеца
Питах обаче един приятел, и се оказа, че той си носел резервен
Резервен, но кръстен. Кръстен, но трапец все пак. Покарах. Беше ужасно. МНого гадно. Измъчих се.
На другия ден не си забравих трапеца. Влезнах на вълните със седалищния. И бях шокиран колко по-гадно е снего.
Като се прибрах в София отидох и си купих кръстен. С него се свиква като с нови обувки. От началото е неудобен, но до 2-3дена ти става екстра. Само че, не си купувай PROLIMIT. Купи си най хубавия и най скъпия трапец. Пак като с обувките, не може да си купиш хубави, удобни и ефтини обувки.
От тогава карам основно с кръстен, но когато карам голям матерял си карам със седалищния.