22.11.2024 18:20
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ГолемиО дойдеееееееееее  (Прочетена 28093 пъти)
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #30 -: 15.12.2008 14:09 »

Официално закривам сезона преди да бъде открит и отпадам от 3те :((( Паднах много лошо и си направих лявата ръка на сол,операцията мина уж ок,но за сметка на това ме чакат още две :#@: Освен да ви пожелая много сняг за таяз година и повечко  акъл друго не остана май Drinks :Q:

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #31 -: 15.12.2008 14:28 »

Е това вече беше гадна новина Sad
Надявам се че ще с еоправиш много скоро и все пак ще покараш малко
без една щека Wink

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
extremerider

« Отговор #32 -: 15.12.2008 14:59 »

Е това вече беше гадна новина Sad
Надявам се че ще с еоправиш много скоро и все пак ще покараш малко
без една щека Wink

мерси Ант, доктора каза след 4-5 месеца наай-рано,но не ми бяха чисти ушите и не го чух нещо,знаеш....иначе на 1о време ще гледам да се закрепя поне за сбирки да мога да идвам man

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Venelin
Публикации: 1097

« Отговор #33 -: 15.12.2008 16:54 »

Брех, човече, какво стана? Shocked Пожелавам бързо възстановяване! Ако това те успокоява, миналата зима Венци "двата гипса" кара ски доста преди да му дойде разрешителното от доктора Wink

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #34 -: 15.12.2008 19:51 »

Както и Орлин :Q:
И умната райдер, дано бързо стъпиш на крака OK

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #35 -: 15.12.2008 19:59 »

Официално закривам сезона преди да бъде открит и отпадам от 3те :((( Паднах много лошо и си направих лявата ръка на сол,операцията мина уж ок,но за сметка на това ме чакат още две :#@: Освен да ви пожелая много сняг за таяз година и повечко  акъл друго не остана май Drinks :Q:

Ей т`ва най го мразя... Ама, случва се понякога човек да се прецака.  wall

Пожелавам ти всичко да мине благополучно! Не бой се, сняг и догодина ще падне... по Държавите  :-O-:. Скорошно възстановяване!

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #36 -: 15.12.2008 23:44 »

Стига бе Рарйдер.  Преди две години, на Белмекен скъса връзки, сега ръката............ Много ме е яд. Тебе сигурно повече ама........... Кофти късмет. Както казва един мой приятел Форест, Форест Гъмп : Шит хепанс.
Ако те успокоява, Коко от последната снимка от галерията ми от Цермат беше с гипсирана ръка. На снимката счупи гипса, но такива работи не е хубаво да се правят Wink
Скорошно и успечно възстановяване ти пожелавам @->-

P.S. За рехабилитацията си знаеш колко е важна и няма смисъл да ти напомням OK

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #37 -: 15.12.2008 23:47 »

Extremerider адски лоша новина, ще ни липсваш много по пистите :(((, но затова пък ще наваксваш на сбирките Drinks Надявам се поне да закрием сезона заедно  OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
extremerider

« Отговор #38 -: 16.12.2008 04:50 »

Мерси на всички за пожеланията, обещавам да науча някое ново трикче, но този път с халбата за сбирките Wink Drinks

* Шмитка, човече...на излизане от операционната една много готина сестричка ме буди и ме пита що съм позеленял, а аз й казах само: " не виждаш ли за уикенда какъв сняг го дават да падне, какъв да съм ама имало е да става как викат бабите wall  Иначе още с постъпването си спомних за връзките и какво си ми казал за рехито и не ми излиза от главата Wink И както едно приятелче каза :" It's very *** maaan, very ***"  :-O-:

* Вен, това се случи след един неуспешен опит да полетя на Пампорово, но се зарекох като се пооправя да се върна и да го направя :Sunny:

* Сънчо, мисля още преди края да сваля гипса и да се появя, но за сега само ви махам с пръстчета magic

...иначе до мен спи един мазен тумбест ТКЗсар и 3и час хърка и от него се носи злобовна миризма на чесън Censored Не познавам Орлин май, но му пожелавам много бързо възстановяване и да хване голямата пудра OK Drinks

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Eddie
Модератор

« Отговор #39 -: 17.12.2008 02:23 »

Extremerider,човече,ужасна новина :#@: angry Censored  А Орлинчо го познаваш-виждали сме се при Къци 2-3 пъти .Като го видиш и ще се сетиш  OK Винаги има начин да си в планината,дори и с една ръка,знаеш го.Е,може би няма да е същото extreme каране ама по-добре от висене в Софето...Успех и оздравявай  бързо -знам че ще се справиш  Drinks

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #40 -: 17.12.2008 07:53 »

Екстремка,

и аз се присъединявам към пожеланията за бързо оправяне/възстановяване... Good Luck Good Luck Good Luck
Знам колко е трудно човек да го свърти на едно място когато  го заливат вълни адреналин, ама... wall трябва малко да се стискат зъби, пък после каквото сабя покаже! --< --< --< Оправяй се и горе главата, светът няма да свърши с един сезон, а и да не забравяме, че когато в БГ е пролет има места по света където е зима и може да се осъществи някой ски набег за чесане на крастата Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
 @->- @->- @->- @->- @->- @->-

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider

« Отговор #41 -: 17.12.2008 12:10 »

Благодаря за куража Wink Аз няма да издържа така или иначе та към февруари мисля да се суркам с вас Cool Иначе се сетих за кой Орлин говорим,мерси Еди OK Лукче сега ще забавим фотосесията малко, но може направо на острова да я направим (:-pp) Изядох всичкия К.К. в кафето долу и сестрите ме гледат като извънземен вече...иначе в стаята ми има един пещерняк и гепихме една количка та хвърчим по коридорите по цял ден на суич :D

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #42 -: 17.12.2008 12:23 »

...на излизане от операционната една много готина сестричка ме буди.....
Щом още на излизане от операционната си бил отворен към хубавите неща от живота БЪРЗО ЩЕ СЕ ОПРАВИШ... Пожелавам ти го от сърце .....
И на пролет на Острова с малките дъски... Морската вода и русалките mermaid бързо ще изтрият спомена от физическата и душевна травма OK OK OK

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #43 -: 20.02.2009 13:47 »

Някой се беше опитал да обяви зимата за приключила, а  Wink
Леле ..е..е какъв сняг  snow ще си откараме Yes Yes Yes

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Venelin