Супер си Цецо
и клипчето си го бива
дай телефон за връзка
за да ми обясниш как се стига до язовира от Плевен мисля че са около 110 км.до Враца
Пейзажа си го бива много а града е сякаш Манхатън погледнат от този ъгъл
Супер елементарно е стигането до язовира. Интересното е, обаче, че аз оттук ходя на вашия язовир, "истинския Дъбник", а ти искаш оттам да идваш тук.
Все пак от досегашните ми наблюдения на истинския си духа доста по-добре. Е, за понорамата си струва, да.
Ако идваш от Ботевград, преди да влезеш в града Враца се отбиваш вдясно по табелката за ферибота Оряхово, това се явява околовръстно на града, като заобикаля града и самия язовир от север, и през цялото време асфалта върви по северния бряг на язовира. Горе-долу по средата на язовира има удобна отбивка асфалтирана и влизаш в локалния вече кален път, който пак минава по северния бряг на язовира. Може да се влиза почти отвсякъде, има много зелени морави, и е готино докато няма рибари, иначе става доста нацвъкано. Имало е преди и гребна база, та това бетонното е надолненка за влизане , като на Дъбник. Тази надолненка е като стъпиш на калния път, караш към стената и ще я видиш.
Тел. ми е 0887 731062.
Ако идваш от Кнежа, Бяла Слатина, Борован, преди да влезеш в града, на около 500-800м след бензиностанцията на ЛУКОЙЛ, отбиваш този път вляво, има табелка за София, там минават и всички ТИР-ове, и пак хващаш околовръстното, като след 4-5км язовира ще ти се падне отдясно.
Абе, няма начин да не го намериш, вижда се отвсякъде.
Ако все пак не го намериш, отиваш на някоя скала над града и разбираш всичко кое къде е.