Не знам как е на истинския Дъбник, ама на врачанския днес покарах от 17 докъм 18:30ч, като много добро каране стана от 17 до 17:40ч някъде. Следобяда раздухва прилично и имаше слънце от време на време, ама можах да се включа чак след работа (16ч). Много добър вятър набарах - с 6.2 се разцепих, даже в повечето време оверповер. По едно време направих такава човка, че ригът застана право надолу във водата. Мислех си вече как всеки момент ще се прасне нещо и ще потъне рига, и се виждах как пътувам само с дъската към брега, ама лека-полека го изправих над водата и
. Излязох за първа почивка след повече от половин час почти непрекъснати глисажи щото ръцете отмаляха, и малко се посмръзнаха пръстите (с ръкавици). След почивката обаче качеството на вятъра се влоши, покарах още малко, ама имаше и возене, и от време на време хващах по някой фронт. Много съм доволен. По-топло ми се стори от предния път, при положение че из града има сняг, и по планината навсякъде се белее, а вчера "пантихме" до Мусала и мръзнахме. Този път ще скалъпя клипче за Мусала
, че от днес нямам материал.
Поздрави на всички!
Намерих снимки от миналата година, на 14.03 на Дъбник сме карали и има доста коли, значи и сега не е рано.