21.11.2024 22:16
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: от четвъртък - 02.04- североизток :)  (Прочетена 55285 пъти)
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #75 -: 09.04.2009 22:49 »

Момчета покажете сърфистките си души и бъдете над тези недоразумения. Не сме много хората, които се занимаваме с този спорт, който понякога може да бъде доста опасен така че нека бъдем приятели както във водата така и на брега и в такива ситуации да поправяме нещата с усмивка, вместо да се чопкаме и да изясняваме ситуацията... ако има сбъркал да му служи като обеца на ухото грешчицата. Успешен и безавариен сезон пожелавам на всички да не почнем и ние като мотористите да се броим на есен  :aaa ne: Drinks Yeee

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
emos
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #76 -: 09.04.2009 23:56 »

http://www.youtube.com/watch?v=LZGEVeaI4tc&NR=1
Happy End Drinks
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #77 -: 10.04.2009 09:20 »

Сашо, някак си не мисля, че е необходимо да ти давам обяснение...., това което съм решил за правилно съм го направил, айде моля те овчите мисли ги занеси у вас....
Да не продължаваме със селската вечеринка :Sunny:

Ееее Фил, недей така, вярно, че Сашо е влезнал остро с изказването, но аз да кажа, че именно Сашо и Илкджан бяха хората които организираха ходенето при рибарите и след това идването при теб...  OK
Аз лично не бях излизала от водата цяла сутрин и когато ми затракаха зъбите пообедному показах нос на брега, чак тогава разбрах, че нещо се е случило и видях кръжащия в далечината кайтист + разбрах за плуващия твой приятел (което особено силно ме притесни!). Всички които бяхме на брега се притеснихме за теб и за него! Brrrr

Затова момчета, подайте си ръце и с усмивка напред @->-

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
tan
Повей

Публикации: 2

« Отговор #78 -: 10.04.2009 11:13 »

Ееее Фил, недей така, вярно, че Сашо е влезнал остро с изказването, но аз да кажа, че именно Сашо и Илкджан бяха хората които организираха ходенето при рибарите и след това идването при теб...  OK
Аз лично не бях излизала от водата цяла сутрин и когато ми затракаха зъбите пообедному показах нос на брега, чак тогава разбрах, че нещо се е случило и видях кръжащия в далечината кайтист + разбрах за плуващия твой приятел (което особено силно ме притесни!). Всички които бяхме на брега се притеснихме за теб и за него! Brrrr

Затова момчета, подайте си ръце и с усмивка напред @->-
Каквото  и да пишеш в негова защита, Сашо много се изложи и падна на много хора в очите.А да  му приписваш такива заслуки, без дори да си била отвън.....но няма да влизам в подробности. Тази случка се превърна, като нещо което за първи път се случва......
Преди да се правят такива изказвания трябва да се помисли малко...
Не превръщайте форима в развален телефон.......
PetarB
Духовит
**
Публикации: 170

« Отговор #79 -: 10.04.2009 11:59 »

Апелирам за:
- да бъдем толерантни един към друг
- да се пазим взаимно
- да си помагаме в трудности без значение нивото на възможности за каране
- да останем приятели

Нека с това тази тема да я приклучим и да не забравяме, че всеки от нас може да е в подобна ситуация нуждаещ се от помощ!

Sails:
4.7 Severne Swat
5.3 Severne Blade
6.1 Simmer Mission X
7.2 Neil Pryde Fusion HD

Boards:
Starboard Kode   86 L
Starboard Kode 103 L
lukcheto
Off Line

« Отговор #80 -: 10.04.2009 12:18 »

А да  му приписваш такива заслуки, без дори да си била отвън.....

Tan, как така не съм била отвън? Напротив, нещо не си разбрала, дори със Съни, Юли, Джими и единия брат близнак наблюдавахем какво се случва Smile а на Илкджан сърфа беше в другия край на спота, няма го разваления телефон е видно мисля! :О: А заслуги много рядко приписвам, така че... :О:

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #81 -: 10.04.2009 12:39 »

Фил! Извинявай за грешното инфо! Много се радвам, че съм грешал наистина.....аз доста се бях притеснил за теб тогава и говорих с Джими и неговия приятел, че бедстваш и има проблем и да помагат но по-добрия вариант бе рибарите с лодката да дойдат и с Илк Джан отидхме да ги питаме може ли да те извадят...но в цялата суматоха забравих да кажа на Илк който да каже на рибарите че има и твой плуващ приятел и си викам дали ще го видят да го приберат и него...та и Юли ми е свидетел на който казах че влизам да търся плуващия и ако не го видят аз да го намеря и да го прибера или ако не мога поне да махам ...щото ми си мислех как лесно може като плува на тоя вятър и на тая студена вода да го изгубим!!!
Не знам от къде тази беснотия а и злобност в моя пост...честно въобще нямам такива чувства към теб Фил!
Та още веднъж извинявай и нека си стиснем ръцете - на мен този пост ще ми е за урок да мисля по 3 пъти преди да пиша и да проверявам по 5 пъти преди да се изказвам така неподготвен защотот обиждам и злепоставям хората така!  wall wall wall wall

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #82 -: 10.04.2009 13:27 »

Bury The Hatchet

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #83 -: 10.04.2009 15:59 »

Предвид горчивия опит от понякога невъздържаното ми поведение искам да споделя, че е напълно възможно човекът, с когото сте се дърлили днес, да се окаже същият, който ще ви извади от водата утре. Уви, егото е лош съветник, а лошите думи не могат да бъдат върнати обратно. Така че... PEACE. Тук лоши хора няма :Sunny:

ПП. Вероятно е време Съни да свика страстоохладителна сбирка Wink

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #84 -: 10.04.2009 17:22 »

Предвид горчивия опит от понякога невъздържаното ми поведение искам да споделя, че е напълно възможно човекът, с когото сте се дърлили днес, да се окаже същият, който ще ви извади от водата утре.

Абсолютно съм съгласна  с Venelin за това и лично съм го изпитала OK Не може да има място за лоши чувства, да не говорим, че това цялото е едно голямо недоразумение. На следващата сбирка да се явят и двете страни и докато не ги видя да изпият една каса бира и да си стиснат ръцете няма да ги пускаме Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #85 -: 10.04.2009 18:18 »

Всичко е добре, когато свършва добре. Важното е, че колегите не са пострадали, а на Захо бързо и пълно оздравяване.
Качете 1-2 снимки. Снощи гледах темата от ходенето през ноември, някак си по-ведра е в сравнение с напрежението в тази. Дайте и нещо за хубавото, което се е случило там.

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
lukcheto
Off Line

« Отговор #86 -: 10.04.2009 21:07 »

Дайте и нещо за хубавото, което се е случило там.

Цецко, имаше една вечер в която се събрахме със Съни, Юли и Крисито пред Челик, правихме пиленце на ББКю, тиквички и салатка...Докато хвърляхме нещата на скарата си говорихме за хубави неща, за каране и какво ли още не... Отвън подухваше стабилно, потрепервахме от хладната вечер, но пък колко вкусно бешееее...и някак се разнежихме от кеф.
Накрая уморени, и от карането, и от хапването се разотидохме да спим на топло! :D
Беше чудно и мило @->-

ПП А вчера ходих на цирк, палячото ме изкара от публиката и ми връчи един извит като саксофон душ да"свиря" на него, а след като "свирнята" свърши, ми взе саксофона и го обърна, та шурна една ми ти вода.. Shocked и палячото взе че ми се кара, че съм плюла докато свирила... Голяма веселба беше... :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #87 -: 10.04.2009 22:00 »

След като вече се уталожиха страстите искам да помоля Фил, ако може да напише какво се е объркало за да се стигне до тази неприятна ситуация.Смятам че колкото повече знаем за преживени проблеми,толкова по-вероятно е да успяваме да ги избягваме. OK

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
fireflay
Вятърничав
Публикации: 217

« Отговор #88 -: 10.04.2009 23:30 »

Цитат
ПП А вчера ходих на цирк, палячото ме изкара от публиката и ми връчи един извит като саксофон душ да"свиря" на него, а след като "свирнята" свърши, ми взе саксофона и го обърна, та шурна една ми ти вода.. Shocked и палячото взе че ми се кара, че съм плюла докато свирила... Голяма веселба беше... :D
Lukcheto,попаднала си в грешния цирк,на грешния палячо Shocked .Много добре си си свирила.То на "сухо"е е.ати свирнята :О:

Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
lukcheto
Off Line

« Отговор #89 -: 11.04.2009 00:24 »

Lukcheto,попаднала си в грешния цирк,на грешния палячо Shocked .Много добре си си свирила.То на "сухо"е е.ати свирнята :О:

Мили Светулане, след като те видях БЕЗ дегизировка, още повече със забравени слънчеви очила oops ще кажа, че много те обичам, нека половинката ми прости, но аз така безкористно  :О:

ПП Аз не свиря на никакви инструменти, не съм музикална, нищо че ме искаха в училищния хор, то добре, че даскала по физическо "говори" с музикалната, та си останах в спорта необезпокоявано oops

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 »   Най-горе
Печат
Отиди в: