extremerider
|
|
« Отговор #75 -: 09.04.2009 22:49 » |
|
|
|
|
|
~A-H-D Fast Forward 149l.~ ~Starboard Formula 147l.~ ~A-H-D G Ride 90l.~ ~A-H-D Kauli Pro 75l.~ ~Gaastra Nitro 5 11.0~ ~Gaastra Nitro 5 9.3~ ~Arrows Craze 6.0~ ~Arrows Zest 4.7~ ~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
|
|
|
emos
Полъх
Публикации: 66
|
|
« Отговор #76 -: 09.04.2009 23:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #77 -: 10.04.2009 09:20 » |
|
Сашо, някак си не мисля, че е необходимо да ти давам обяснение...., това което съм решил за правилно съм го направил, айде моля те овчите мисли ги занеси у вас.... Да не продължаваме със селската вечеринка Ееее Фил, недей така, вярно, че Сашо е влезнал остро с изказването, но аз да кажа, че именно Сашо и Илкджан бяха хората които организираха ходенето при рибарите и след това идването при теб... Аз лично не бях излизала от водата цяла сутрин и когато ми затракаха зъбите пообедному показах нос на брега, чак тогава разбрах, че нещо се е случило и видях кръжащия в далечината кайтист + разбрах за плуващия твой приятел (което особено силно ме притесни!). Всички които бяхме на брега се притеснихме за теб и за него! Затова момчета, подайте си ръце и с усмивка напред
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
tan
Повей
Публикации: 2
|
|
« Отговор #78 -: 10.04.2009 11:13 » |
|
Ееее Фил, недей така, вярно, че Сашо е влезнал остро с изказването, но аз да кажа, че именно Сашо и Илкджан бяха хората които организираха ходенето при рибарите и след това идването при теб... Аз лично не бях излизала от водата цяла сутрин и когато ми затракаха зъбите пообедному показах нос на брега, чак тогава разбрах, че нещо се е случило и видях кръжащия в далечината кайтист + разбрах за плуващия твой приятел (което особено силно ме притесни!). Всички които бяхме на брега се притеснихме за теб и за него! Затова момчета, подайте си ръце и с усмивка напред Каквото и да пишеш в негова защита, Сашо много се изложи и падна на много хора в очите.А да му приписваш такива заслуки, без дори да си била отвън.....но няма да влизам в подробности. Тази случка се превърна, като нещо което за първи път се случва...... Преди да се правят такива изказвания трябва да се помисли малко... Не превръщайте форима в развален телефон.......
|
|
|
|
|
|
|
PetarB
Духовит
Публикации: 170
|
|
« Отговор #79 -: 10.04.2009 11:59 » |
|
Апелирам за: - да бъдем толерантни един към друг - да се пазим взаимно - да си помагаме в трудности без значение нивото на възможности за каране - да останем приятели
Нека с това тази тема да я приклучим и да не забравяме, че всеки от нас може да е в подобна ситуация нуждаещ се от помощ!
|
|
|
|
Sails: 4.7 Severne Swat 5.3 Severne Blade 6.1 Simmer Mission X 7.2 Neil Pryde Fusion HD
Boards: Starboard Kode 86 L Starboard Kode 103 L
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #80 -: 10.04.2009 12:18 » |
|
А да му приписваш такива заслуки, без дори да си била отвън..... Tan, как така не съм била отвън? Напротив, нещо не си разбрала, дори със Съни, Юли, Джими и единия брат близнак наблюдавахем какво се случва а на Илкджан сърфа беше в другия край на спота, няма го разваления телефон е видно мисля! А заслуги много рядко приписвам, така че...
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
metro
Вятърничав
Публикации: 212
Ветроход :)
|
|
« Отговор #81 -: 10.04.2009 12:39 » |
|
Фил! Извинявай за грешното инфо! Много се радвам, че съм грешал наистина.....аз доста се бях притеснил за теб тогава и говорих с Джими и неговия приятел, че бедстваш и има проблем и да помагат но по-добрия вариант бе рибарите с лодката да дойдат и с Илк Джан отидхме да ги питаме може ли да те извадят...но в цялата суматоха забравих да кажа на Илк който да каже на рибарите че има и твой плуващ приятел и си викам дали ще го видят да го приберат и него...та и Юли ми е свидетел на който казах че влизам да търся плуващия и ако не го видят аз да го намеря и да го прибера или ако не мога поне да махам ...щото ми си мислех как лесно може като плува на тоя вятър и на тая студена вода да го изгубим!!! Не знам от къде тази беснотия а и злобност в моя пост...честно въобще нямам такива чувства към теб Фил! Та още веднъж извинявай и нека си стиснем ръцете - на мен този пост ще ми е за урок да мисля по 3 пъти преди да пиша и да проверявам по 5 пъти преди да се изказвам така неподготвен защотот обиждам и злепоставям хората така!
|
|
|
|
Tabou Twister 100l Tabou Da Curve 73l Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0 Tabou Manta 100l Gaastra - Savage 6.7
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #82 -: 10.04.2009 13:27 » |
|
Bury The Hatchet
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #83 -: 10.04.2009 15:59 » |
|
Предвид горчивия опит от понякога невъздържаното ми поведение искам да споделя, че е напълно възможно човекът, с когото сте се дърлили днес, да се окаже същият, който ще ви извади от водата утре. Уви, егото е лош съветник, а лошите думи не могат да бъдат върнати обратно. Така че... PEACE. Тук лоши хора няма ПП. Вероятно е време Съни да свика страстоохладителна сбирка
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #84 -: 10.04.2009 17:22 » |
|
Предвид горчивия опит от понякога невъздържаното ми поведение искам да споделя, че е напълно възможно човекът, с когото сте се дърлили днес, да се окаже същият, който ще ви извади от водата утре.
Абсолютно съм съгласна с Venelin за това и лично съм го изпитала Не може да има място за лоши чувства, да не говорим, че това цялото е едно голямо недоразумение. На следващата сбирка да се явят и двете страни и докато не ги видя да изпият една каса бира и да си стиснат ръцете няма да ги пускаме
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Ceco
|
|
« Отговор #85 -: 10.04.2009 18:18 » |
|
Всичко е добре, когато свършва добре. Важното е, че колегите не са пострадали, а на Захо бързо и пълно оздравяване. Качете 1-2 снимки. Снощи гледах темата от ходенето през ноември, някак си по-ведра е в сравнение с напрежението в тази. Дайте и нещо за хубавото, което се е случило там.
|
|
|
|
Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3 Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #86 -: 10.04.2009 21:07 » |
|
Дайте и нещо за хубавото, което се е случило там. Цецко, имаше една вечер в която се събрахме със Съни, Юли и Крисито пред Челик, правихме пиленце на ББКю, тиквички и салатка...Докато хвърляхме нещата на скарата си говорихме за хубави неща, за каране и какво ли още не... Отвън подухваше стабилно, потрепервахме от хладната вечер, но пък колко вкусно бешееее...и някак се разнежихме от кеф. Накрая уморени, и от карането, и от хапването се разотидохме да спим на топло! Беше чудно и мило ПП А вчера ходих на цирк, палячото ме изкара от публиката и ми връчи един извит като саксофон душ да"свиря" на него, а след като "свирнята" свърши, ми взе саксофона и го обърна, та шурна една ми ти вода.. и палячото взе че ми се кара, че съм плюла докато свирила... Голяма веселба беше...
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #87 -: 10.04.2009 22:00 » |
|
След като вече се уталожиха страстите искам да помоля Фил, ако може да напише какво се е объркало за да се стигне до тази неприятна ситуация.Смятам че колкото повече знаем за преживени проблеми,толкова по-вероятно е да успяваме да ги избягваме.
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
fireflay
|
|
« Отговор #88 -: 10.04.2009 23:30 » |
|
ПП А вчера ходих на цирк, палячото ме изкара от публиката и ми връчи един извит като саксофон душ да"свиря" на него, а след като "свирнята" свърши, ми взе саксофона и го обърна, та шурна една ми ти вода.. и палячото взе че ми се кара, че съм плюла докато свирила... Голяма веселба беше... Lukcheto,попаднала си в грешния цирк,на грешния палячо .Много добре си си свирила.То на "сухо"е е.ати свирнята
|
|
|
|
Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #89 -: 11.04.2009 00:24 » |
|
Lukcheto,попаднала си в грешния цирк,на грешния палячо .Много добре си си свирила.То на "сухо"е е.ати свирнята Мили Светулане, след като те видях БЕЗ дегизировка, още повече със забравени слънчеви очила ще кажа, че много те обичам, нека половинката ми прости, но аз така безкористно ПП Аз не свиря на никакви инструменти, не съм музикална, нищо че ме искаха в училищния хор, то добре, че даскала по физическо "говори" с музикалната, та си останах в спорта необезпокоявано
|
|
|
|
|
|
|
|