01.11.2024 11:27
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Slalom  (Прочетена 10704 пъти)
Vasso-Divaka
Духовит
**
Публикации: 136

« -: 28.03.2009 02:27 »

От доста време съм член на форума, и ми прави впечатление, че темата Слалом е наистина много малко зъсегната тук, което според мен, наистина е един сериозен пропуск Smile
Смятам че, има доста привърженици на тази "дисциплина" и не е лоша идея да има една отделна тема, в която да се обсъждат проблемите свързани с нея! Все пак колкото и безинтересна да звучи, има толкова много неща за споделяне - марки платна, дъски, финки, настройки и т.н., което би било в сериозна полза за привържениците на "скоростите"!
Та молбата ми към Съни и Юли е, бихте ли отделили една подобна директорийка!?Smile))

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 29.03.2009 01:20 »

Няма проблем Васко. Наистина има тук там по някое мнение, ще се опитам да ги събера и да обособя в отделна група, но ако е в една "стикната" тема ще е доста объркващо, а ако направя отделен подфорум ще има ли кой да пише в него?

Добавено: Хайде готово :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #2 -: 29.03.2009 03:55 »

Няма проблем Васко. Наистина има тук там по някое мнение, ще се опитам да ги събера и да обособя в отделна група, но ако е в една "стикната" тема ще е доста объркващо, а ако направя отделен подфорум ще има ли кой да пише в него?

\0// \0// \0//

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #3 -: 29.03.2009 12:59 »

Надявам се,че Васко не е проявил странно чувство за хумор....!  ;)Ако не,давайте нещо да обсъждаме... Smile
Vasso-Divaka
Духовит
**

« Отговор #4 -: 30.03.2009 19:24 »

Благодаря Юли!!!!   \0//

А иначе, молбата ми за подобна тема не е провокирана от никакво чувство за хумор  Wink, просто ми омръзна да се ровя из разни чуждоезични форуми и там да си задавам въпросите, при положение, че тук има достатъчно напреднали в областта, който са в състояние да се изкажат адекватно по почти всички въпроси!
Отново благодаря на Юли за бързата реакция!

Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #5 -: 30.03.2009 19:43 »

Та за слалома - има една 'дъсчица', която определено ми е 'хванала окото', защото е подходяща за диапазона ветрове (разбирай платна), в който карам - JP Slalom V 68 (112 литра/68см). Какво ви е мнението за нея?

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Vasso-Divaka
Духовит
**

« Отговор #6 -: 30.03.2009 20:24 »

Ми като гледам кой отиде при тях......
Съмнявам се А2 да се качи на кофти дъсчица!!!!! Wink

* jpg_jp09-slalomV-aa-04_small-078e6.jpg (75.52 KB, 600x401 - видяно 566 пъти.)

Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #7 -: 31.03.2009 12:31 »

А, бе и аз така мисля - просто си търсех 'подкрепа' да почна да планирам придобивка, щото пусто много кинти - ще трябва да се лиша от доста бира  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #8 -: 01.04.2009 10:00 »

taz Ооооооо.... ко става тук ве отворили кръчма без кръчмаря  Smile

еее.. Много се радвам, че има такъв форум и ще помагам с каквото знам на всеки въпрос за центровки ,финки ,дъски ,платна, стойки ,усещания.....Smile
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #9 -: 01.04.2009 11:23 »

taz Ооооооо.... ко става тук ве отворили кръчма без кръчмаря  Smile

еее.. Много се радвам, че има такъв форум и ще помагам с каквото знам на всеки въпрос за центровки ,финки ,дъски ,платна, стойки ,усещания.....Smile
Е, щом е така я кажи как влияе положението на финката - имам една тараба, дето финката може да се мести напред/назад няколко сантиметра и не мога да и хвана чалъма? Хайде, пък бирата от мен  Wink Drinks

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Bul-131
Вятърничав

« Отговор #10 -: 01.04.2009 18:16 »

дъската ти да не е някой стар BIC или някоя Wave дъска на тях обикновено се местят финките спрямо условията,платното и карача колкото е по назаде финката толкова по маневрена ти става дъската .обикновенно с по малки платна ходи назаде финката и обратно .иначе обикновенно се слага центровка предния ръб на финката де е точно под кутлето на задния крак и един пръст назаде или по точно под най-задния край на задния страп но и всичко това може да е неточно ако платната ти са от новата генерация или пък финката ти е по голяма или по малка от предвиденото също ако е чопесто или мазно загладено.абе вопще ...сложно е наи добрия съвет е влизаи караи излизаи мести влизаи карай излизаи мести влизаи караи ..... wall  никога да не ва мързи да излезете да се центровате и да си играете постояно с въженцата за трапеца аз постояно ги местя напред назад според курса все едно ми е ...Smile
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #11 -: 01.04.2009 18:29 »

Айде, айде без обиди - тарабата е Tabou 3S, ама с вейварска финка, а иначе за пробването си абсолютно прав, само пусти мързел  wall . Добре де, имаш бирата!  Wink Drinks

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Bul-131
Вятърничав

« Отговор #12 -: 13.04.2009 18:07 »

ами аз мислех че тук говорим за слалом Smile
malenki
Полъх
*
Публикации: 82

« Отговор #13 -: 14.04.2009 18:09 »

slalom li 4uh? psiho stiga si zal1gval Wink kato se nau4i6 da smenq6 pampersi se obadi Wink ina4e temata e super,6te se vklu4vam v diskusiqta....
Bul-131
Вятърничав

« Отговор #14 -: 16.04.2009 23:46 »

малак пускаи филмчето от гиока веее taz
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: