Мерси много на отзовалите се!
Ще се ориентирам към 110 л. защото цялото лято съм ангажиран по българското черноморие, а пък ако е успешен сезона може и да дапълня към екипировката и по-малка дъска за по-сериозното каране.
Привет снууки
Аз съм 60-65кг. и също мисля скоро да се сдобия със фристайл дъска и след доста мислене и премисляне съм сигурен че трябва да е 100л! Говорих с няколко добри фристайлъри (примерно Дидо - сина на Иван, със Светльо от Шумен, Илк Джан и тнт...) и съветите на всички са 100л. за фристайл дъска за мен! Аз съм на ниво, глисаж,пауър джайб, 360, лей даун, дък джайб, и яко се кефя на вълни..скачам и се мъча много на уейв спота и честно да си кажа усещам как напредвам и това още повече ме надъхва
Та при мен положението е, че ходя само на прогнози на острова и реално не карам в БГ + имам и 73л. уейв дъска,..ако е много силно я карам нея на уейв спота..ако е по-слабо пък ще карам 100л. фристайл на гладкото и ще мъча трикове и тва е!
Виждам, че ти ще караш в БГ предимно/само...за каране тука в БГ ти трябва по-голяма дъска според мене за да имаш повече каране...с по-малка дъска ще караш значително по-малко! Ако обаче я взимаш за фристайл предвид че си мойте килограми твоята дъска е 100л! Ако търсиш дъска за кеф каране, правене на тигели, фърчене с голяма скорост и тнт..то фристайл дъските 100% не са за теб! Не са бързи, налъмите са им отгоре и при силен вятър не можеш да ги напънеш и закантиш и да летиш...фристайл дъските не са направени да вървят комфортно направо...направени са постоянно да мъчиш трикчета, скокчета и тнт...така че още от сега реши какво ще караш..а не какво искаш в бъдеще евентуално и с тенденцията че мислиш че те кефи да го правиш да си вземеш фристайл дъска и да се разочароваш че си супер бавен и всеки те задминава и ти кълчи краката щот се опитваш да я закантиш на силен вятър за да движи по-бързо..просто фристайл дсъките не са направени за това
Аз да си кажа де
Съветвам те да помолиш някой който има 100 фристайл дъска да я вземеш да я пробваш 1-2 карания и да усетиш за какво говоря че не върви направо и не е бърза
Уф сега чета написаното ми и от него да не излезне че фристайл дъските са супер куци и гадни дъски! Нищо подобно не искам да кажа