Петъка бе слабо като цяло..сутринта ставаше да се кара с 115л и 5.7кв но към обяд едвам изглисирвах вече и не бе кеф щот и при най-малкото сътресение на дъската излизах от глисаж...бяхме само 3-ма на вода..мисля че имаше и 4-ти но се отказа предвид много падналия вятър...
Здравей!
Абе не знам къде си го хванал тоя вятър в петък сутринта... Ние останахме (аз, и още двамина с кемпер, така и не се запознахме, ама разбрах че карат от доста години на Искъра) след хотела, на камъчетата. Те бяха опънали още от вечерта едно 9.0 квадрата, и още сутринта единия влезе да пробва (другия така и не опита да кара този ден). След известно време взе да глисира. След около половин час и аз реших да се пробвам със 7.5. Та, в самото начало сутринта беше доста слабо и едвам изглисирвах, впоследствие обаче, нещата се подобриха и започнаха тегел след тегел. Човека с 9-те квадрата излезе преди обяд, кемпера изчезна, явно са хванали обедния ферибот. Аз си останах вътре, а почти през цялото време имаше един човек с малко наглед платънце (поне мен така ми изглеждаше), и малка наглед дъска, не знам как глисираше, явно беше доста лек, и явно си бил ти
. Влизаше някъде откъм Чилик. Имаше по едно време и двамина, единия учеше другия на елементарни работи май. После се появи по мое мнение polkovnika, почти 100% съм сигурен че беше той, щото оттук от форума по снимки, а и по Дъбник сме се виждали. Ама и с него не се запознахме официално
. Даже му услужих с тарабата, та се пусна няколко пъти, че и той беше с малък материал. Аз си хванах ферибота в 17:30, ама други събратя не видях по опашките.
P.S. Аз бях през цялото време с точно това платно, дето ми е на аватара.