21.11.2024 21:49
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3   Най-долу
Печат
Автор Тема: От вторник нататък силна СИ прогноза  (Прочетена 20560 пъти)
AlaBal
Духовит
**
Публикации: 126

« Отговор #30 -: 22.05.2009 12:12 »

Вчера остатъци от въпросния СИ стигнаха и до Диканите и то доста прилично. Карах при прогноза за 4 м/сек над 3 часа с 9 кв.м. и 135 л, като на моменти ми беше бая ама бая силно. Явно наистина има локално усилване там на СИ и дано, че по този начин има шанс да намажем и тези, които не можем да се доберем до острова за тамошната прогноза.

:Sunny: и  --< и  Drinks на всички за Дъбник в събота, а защо не и неделя.

Boards:
Fanatic All Wave 85
Starboard Kombat 107
Sails:
4.5 Gaastra Pilot
5.3 Gaastra Manic HD
7.0 Hot Sails Maui SuperFreak
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #31 -: 24.05.2009 17:29 »

Добра прогнозка бе! Покарахме 3 дни на силно на уейв спота от рано рано 7 сутринта до обяд с 4.2кв и 73л (направо ни изкърти и 3-те дни) , после лакомия и на паркета до пълна немощност Smile
Понеделника бе много особено ден..карах с 4.7кв. и 97л. ма ми бе силно даже като се разрази бурята с дъжда направо ни изкърти..имаше едни 30-40 мин. не можеше да се кара щото трещяха гръмотевици супер на близо а ние с тея карбонови мачти сме си гръмоотводи  :О: добре че не ни тресна Smile
Петъка бе слабо като цяло..сутринта ставаше да се кара с 115л и 5.7кв но към обяд едвам изглисирвах вече и не бе кеф щот и при най-малкото сътресение на дъската излизах от глисаж...бяхме само 3-ма на вода..мисля че имаше и 4-ти но се отказа предвид много падналия вятър...
Припомних всички елементи от миналата година и ги затвърдих за този сезон съм готов за нова програма максимум..набелязал съм си няколко фигурки които  много ме кефят и искам да мъча и според това как върви ще видим на кои от тях ще наблегна...мисля си за бекуйнд джайб, фронт лууп и вулкано, пък ще видим дали и едно от тези фристалърски елементи ще успея да направя този сезон щот така съм се зарибил за уейв...друго си е "да има баир" както веднъж каза Светулката-firefly Smile

Айде чакаме следващата прогноза да караме че не мога да се удържа, само за сърф мисля...а ме чака сесия..уфф Sad а да и нямам ток в нас щот са го спряли докато ме нямало и най-рано в понеделник се оказа че мога да го платя и да ми го пуснат Sad сега в един приятел и от там пиша

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #32 -: 24.05.2009 19:43 »

Петъка бе слабо като цяло..сутринта ставаше да се кара с 115л и 5.7кв но към обяд едвам изглисирвах вече и не бе кеф щот и при най-малкото сътресение на дъската излизах от глисаж...бяхме само 3-ма на вода..мисля че имаше и 4-ти но се отказа предвид много падналия вятър...

Здравей!

Абе не знам къде си го хванал тоя вятър в петък сутринта... Ние останахме (аз, и още двамина с кемпер, така и не се запознахме, ама разбрах че карат от доста години на Искъра) след хотела, на камъчетата. Те бяха опънали още от вечерта едно 9.0 квадрата, и още сутринта единия влезе да пробва (другия така и не опита да кара този ден). След известно време взе да глисира. След около половин час и аз реших да се пробвам със 7.5. Та, в самото начало сутринта беше доста слабо и едвам изглисирвах, впоследствие обаче, нещата се подобриха и започнаха тегел след тегел. Човека с 9-те квадрата излезе преди обяд, кемпера изчезна, явно са хванали обедния ферибот. Аз си останах вътре, а почти през цялото време имаше един човек с малко наглед платънце (поне мен така ми изглеждаше), и малка наглед дъска, не знам как глисираше, явно беше доста лек, и явно си бил ти  :О:. Влизаше някъде откъм Чилик. Имаше по едно време и двамина, единия учеше другия на елементарни работи май. После се появи по мое мнение polkovnika, почти 100% съм сигурен че беше той, щото оттук от форума по снимки, а и по Дъбник сме се виждали. Ама и с него не се запознахме официално  :О:. Даже му услужих с тарабата, та се пусна няколко пъти, че и той беше с малък материал. Аз си хванах ферибота в 17:30, ама други събратя не видях по опашките.

P.S. Аз бях през цялото време с точно това платно, дето ми е на аватара.

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #33 -: 24.05.2009 20:09 »

Здравей!

Аз си останах вътре, а почти през цялото време имаше един човек с малко наглед платънце (поне мен така ми изглеждаше), и малка наглед дъска, не знам как глисираше, явно беше доста лек, и явно си бил ти  :О:. Влизаше някъде откъм Чилик.

P.S. Аз бях през цялото време с точно това платно, дето ми е на аватара.

Дам аз бях този с малкото платънце - 5.7кв. и Рокет 115л. който взех на заем, все пак съм 65 кила Wink когато влезнах явно е било засилило и си глисирах и въртях тигели но после почна да пада и беше мъка излизането на глисаж както и да останеш на глисаж...даже най-накрая джитках на 2м от брега тигели по 100м защото само там имаше вятър явно от термиката, който трудно но все пак ме изкарваше на глисаж..после излезнах че и там спрях да глисирам Sad
А това платно го помня дет ти е на аватара Smile  цял ден го гледах как ту излиза на глисаж ту спира съвсем...и по едно време видях и полковника и той ми се похвали че е гепил нечие платно и върви горе-долу, та явно ти си му услужил Smile

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
The Bear
Отнесен от вихъра

Цецо от Враца

« Отговор #34 -: 24.05.2009 20:16 »

Дам аз бях този с малкото платънце - 5.7кв. и Рокет 115л. който взех на заем, все пак съм 65 кила Wink когато влезнах явно е било засилило и си глисирах и въртях тигели но после почна да пада и беше мъка излизането на глисаж както и да останеш на глисаж...даже най-накрая джитках на 2м от брега тигели по 100м защото само там имаше вятър явно от термиката, който трудно но все пак ме изкарваше на глисаж..после излезнах че и там спрях да глисирам Sad
А това платно го помня дет ти е на аватара Smile  цял ден го гледах как ту излиза на глисаж ту спира съвсем...и по едно време видях и полковника и той ми се похвали че е гепил нечие платно и върви горе-долу, та явно ти си му услужил Smile

Абе аз останах доволен от петъка, позатвърдих тоя джайб, ама дали го правя както требе или не, не знам, знам че завивам и не падам винаги, малко, след като завия точно, губя скорост повечето пъти, ама то си трябва каране сигурно.

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #35 -: 25.05.2009 23:21 »

набелязал съм си няколко фигурки които  много ме кефят и искам да мъча и според това как върви ще видим на кои от тях ще наблегна...мисля си за бекуйнд джайб, фронт лууп и вулкано, пък ще видим дали и едно от тези фристалърски елементи ще успея да направя този сезон щот така съм се зарибил за уейв...друго си е "да има баир" както веднъж каза Светулката-firefly Smile

Аз вече няма да ти давам дъската си, щом си си набелязал такива фигурки :aaa ne:

polkovnika
Вятърничав
Публикации: 233

we will never walk alone

« Отговор #36 -: 26.05.2009 00:03 »

Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck
Благодаря на Metro i Bear за приятната компания в петък.Много сте готини.Bear изказвам ти служебна благодарност и те повишавам в по горно звание, защото не са много хората, които ше отстъпят големия си матерал при тези ветрови огризки.Да си жив и здрав.Сигурен съм че ще се срещнем скоро по завоите на историята.

Now Kite -  NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5,  2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
The Bear
Отнесен от вихъра

Цецо от Враца

« Отговор #37 -: 26.05.2009 15:40 »

Благодаря на Metro i Bear за приятната компания в петък.Много сте готини.Bear изказвам ти служебна благодарност и те повишавам в по горно звание, защото не са много хората, които ше отстъпят големия си матерал при тези ветрови огризки.Да си жив и здрав.Сигурен съм че ще се срещнем скоро по завоите на историята.

Така и така не ме направиха навремето ефрейтор... Таа, ако може...  \0//
А за материала, как да не ти го дам, като те гледах как се облизваше от брега...?!  :D :D :D Пък и добре стана, та хем починах малко, а и аз ти благодаря, че иначе щеше повече да се амортизира матряла нагрят под 82 градуса от слънцето на брега.

Drinks

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #38 -: 28.05.2009 21:49 »

E zashtoto Suncho me oborudva s nova golqqqqqqma igrachka (vljuben)  Yes a do togava....ako se draznim...neka pone da e za kef na dushicata @->- :Sunny:  --<

'аре издавай тайната на "златното ключе", к'во е "возилото"? :D

"na rychka svisti na 60 cm. ot brega i razdava lukcheta na provinilite se" ---> Ти сега к'во? Искаш да ме простудиш ли или искаш да ме гепи лятна хрема, да ми се зачервят очите и да налапам цяла шепа лукчета за успокоение :(((

ПП Т'ва за 60те см от брега е вярно, ама не раздава лукчета (щото мисли че са демоде и хората не ги обичат вече!), само раздава "пет" на хлапетата дето чакат на брега и махат захилени до уши хихиихихи oops За справка малкия Бобо на Иво :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #39 -: 28.05.2009 23:24 »

'аре издавай тайната на "златното ключе", к'во е "возилото"? :D

"na rychka svisti na 60 cm. ot brega i razdava lukcheta na provinilite se" ---> Ти сега к'во? Искаш да ме простудиш ли или искаш да ме гепи лятна хрема, да ми се зачервят очите и да налапам цяла шепа лукчета за успокоение :(((

ПП Т'ва за 60те см от брега е вярно, ама не раздава лукчета (щото мисли че са демоде и хората не ги обичат вече!), само раздава "пет" на хлапетата дето чакат на брега и махат захилени до уши хихиихихи oops За справка малкия Бобо на Иво :О:

хахаха  @->-  \0// \0// \0// \0// Спирам до тук обаче и аз се нареждам до хлапетатаааа (:-pp) :D  а за другото...времето ще покаже, че съм бил прав, но спирам до тук за да не те простудя наистина :D Wink

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Страници: « 1 2 3   Най-горе
Печат
Отиди в: