21.11.2024 19:19
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Ups Имаме известен сърфист :) Популяризиране на спорта :)  (Прочетена 14832 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #15 -: 02.06.2009 19:20 »

Има една тема "какво слушате в момента" и там си пишем кой каквото му е на душата относно музиката.

Аааа Люли тази тема ("какво слушате в момента") с чалга не "закачай", там всички се борим за НИВО Twisted Evil Няма да се търкаляме по нанадолнището я angry

ПП Митко, то няма лошо в това да жънеш на село @->- Работата на полето няма общо с чaлгата Smile

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #16 -: 02.06.2009 22:41 »

Оп, оп, оопаааа...  oops
Много лошо нападнахте човека, бре! Горе-долу познавам някои от вас и не съм очаквал такова нещо.  Shocked
Ми вдругиден (нали има прогноза \0//), ако вземе да се дави, дали ще спре някой да му помогне, или ще си рече: "О, т`ва е Чалгара, не`к се дави..."  :-O-:
Според мен никак даже не е задължително условието, всеки, който кара сърф или кайт, да слуша точно определен вид музика. Ми мен ако не ми харесва примерно Променлив/Прав ток  storm, да взема де си разпродам мат`ряла, а?
Събираме се, волю-неволю, да караме сърф/кайт, а не да слушаме музика, или бъркам?! Аз музика мога да си слушам и у нас.
Можехте културно да подминете темата му, или да намекнете нещо, така, на майтап, па той човека може би щеше да разбере, а не да се зъбите веднага. Не знам, аз не мога така да обиждам човек, за някакви си простотии.
Айде и ти Мите, внимавай какво пишеш, да не се насадиш пак на нещо.  :О:

Поздрави на всички металисти и чалгари!

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #17 -: 02.06.2009 22:56 »

Оп, оп, оопаааа...  oops
Много лошо нападнахте човека, бре! Горе-долу познавам някои от вас и не съм очаквал такова нещо.  Shocked
Ми вдругиден (нали има прогноза \0//), ако вземе да се дави, дали ще спре някой да му помогне, или ще си рече: "О, т`ва е Чалгара, не`к се дави..."  :-O-:
Според мен никак даже не е задължително условието, всеки, който кара сърф или кайт, да слуша точно определен вид музика. Ми мен ако не ми харесва примерно Променлив/Прав ток  storm, да взема де си разпродам мат`ряла, а?
Събираме се, волю-неволю, да караме сърф/кайт, а не да слушаме музика, или бъркам?! Аз музика мога да си слушам и у нас.
Можехте културно да подминете темата му, или да намекнете нещо, така, на майтап, па той човека може би щеше да разбере, а не да се зъбите веднага. Не знам, аз не мога така да обиждам човек, за някакви си простотии.
Айде и ти Мите, внимавай какво пишеш, да не се насадиш пак на нещо.  :О:

Поздрави на всички металисти и чалгари!

The Bear е прав.... Не нападайте момчето... Той не ни е натрапил музиката си..... и никой не е обидил.... Нека бъдем коректни - все пак и спорта ни е екстремен и не се знае дали утре няма да се наложи да си помагаме....

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
lukcheto
Off Line

« Отговор #18 -: 02.06.2009 23:06 »

Сладки ми Барбарони,

аз приемам тази тема по-скоро както каза Емо като повод да се дудне.... за нещо си (отдушник за некаралите), като не съм със силиконови цици oops да мрънкам за счупен нокът, барем да мрънкам срещу чалгата.... taz
Нека ми се прости, но от некаране два месеца НАПРЕЖЕНИЕ има  Twisted Evil Twisted Evil :-O-: :-O-: :-O-:

Нищо против Митко нямам, човека е с адреналинна кръвна група.... как да имам... :D :D Cool Yeee

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #19 -: 02.06.2009 23:35 »

Ама аз сериозно си мислех,че Митака си прави бъзик нещо... :D
Все още ми се иска да вярвам,че това е така!
Колкото до това дали ще го оставим да се дави,разбира се,че няма....даже кой знае,може той на нас да се наложи да помага...  Smile
Просто явно,че на всички (или на повечето от нас) ни се гади вече от заобикалящата ни смрад на шкембе с чесън,поклащащи се уродливи недоразумения на пластичната хирургия,с потни кълки и щракащи мазни пръстчета с хигиеничен нокът в края... suicide
Та затова така ревностно си пазим душевния оазис (не О`азис) ,който усещаме всички,когато караме сърф,лафим си на брега или просто се събираме да пием по бира.  Drinks
Поне такова е моето светоусещане,но не съм нито капацитет нито мерило да съдя другите.
Успех! Good Luck

emo
Отнесен от вихъра

« Отговор #20 -: 02.06.2009 23:56 »

Абе хора,ама аз май сега загрях бе!!! Аз тъпака,досега не бях прочел даже статията в линка.... oops
Той "Сами" наш Митко се оказва,бре..... Yes
Мите,ако това е така,тогава ще те инфилтрираме в тила на "Врага",да ги запалиш здраво,та догодина да плакнем очи на плажа по "дивите", докато помпат парашутите... Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday
Само така тази държава може да отлепи... :1:
Браво,чест и почитания! Продължавай напред! OK
lukcheto
Off Line

« Отговор #21 -: 02.06.2009 23:58 »

Абе хора,ама аз май сега загрях бе!!! Аз тъпака,досега не бях прочел даже статията в линка.... oops
Мите,ако това е така,тогава ще те инфилтрираме в тила на "Врага",да ги запалиш здраво,та догодина да плакнем очи на плажа по "дивите", докато помпат парашутите... Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Emo, стига бе.... oops

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
emo
Отнесен от вихъра

« Отговор #22 -: 03.06.2009 00:07 »

хаххаха...ми, чети внимателно и си пусни интервюто!
Това е,жив парадокс бе,Нети! Ако е така, е невероятен прогрес!!!
Това е ,като първия негър Президент! :D :D :D
windprayer
Вятърничав
Публикации: 271

www.vpsnowboards.com

« Отговор #23 -: 03.06.2009 10:04 »

Ми и аз не схванах, че са един и същ човек, така че Митко не ща да обиждам конкретно, ама на ония неговите колеги по пеене от години съм им дигнал мерника! А що се отнася до фолк дивите, неам нищо против малко силикон на плажа за фон  :О:
emos
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #24 -: 03.06.2009 10:30 »

:D Мани ще се разсейвам и няма да ми връзват трикчетата   Yeee  :D
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #25 -: 03.06.2009 12:59 »

От два дни много се забавлявам с тази тема,особено с това,че не загрявате,че Митко=Сами.
И тъй като на мен филма Прогноза ми хареса ето ви доказателство,че и сърфистите се карат за глупости.

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
haimanov
Духовит
**
Публикации: 123

« Отговор #26 -: 03.06.2009 13:51 »

От два дни много се забавлявам с тази тема,особено с това,че не загрявате,че Митко=Сами.
И тъй като на мен филма Прогноза ми хареса ето ви доказателство,че и сърфистите се карат за глупости.

Днес попаднах аз на тази тема Smile хи хи ... безветрието голяма работа !
Филма си го доказва Smile

Boards: BIC Techno-E 135l,
Sails : NS 6.0
70kg
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #27 -: 03.06.2009 13:58 »

Многото вятър също върши май същата работа  :D

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #28 -: 03.06.2009 16:05 »

Аз се запознах с Митко и мога да ви кажа, че е много, ама наистина много симпатично момче, което като всички нас вече знае какво е да ти влезе вятър и адреналин в кръвта (:-pp). Така, че малко прибързано извадихме грешни впечатления. Надявам се темата да е вече приключена и правя евала на Митко, че въпреки някой доста остри постове, си остава усмихнат, приятелски настроен и над нещата OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #29 -: 03.06.2009 21:00 »

:D :D \0// OK  човече.... много на място приказка Drinks Yeee Мама каза, че и ние сърфистите сме типично готини за луди глави, но сме ставали голЕми " келешчета ", когато нямало вятър :D :D :D :D Shocked Cool

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Страници: « 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: