22.11.2024 11:50
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Идея за сърфистско парти??? Давайте идеи  (Прочетена 34402 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 03.06.2009 11:20 »

Хора дойде ми една идея, незнам вече как ще се приеме. Тя е следната. Брат ми има заведение, то е комплекс по-скоро, та идеята ми е в бара, примерно един път месечно, може и по-често, незнам, да си направим наше си парти, дето да е тематично.Готина музичка, примрено да се пускат на екраните филмчета с трикове, лаф муабет, пийване , музика....тематична украса....така си го представям да е готино в дните в които не се кара. Ако сте навити давайте идеи и да го разработим и да почваме направо Smile   Yes На мен лично ми се струва готино, само да беше някъде близо до вода и направо щях да спя там Smile
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #1 -: 03.06.2009 11:26 »

Добре се възприема! OK
Но първо кажи,повдигни завесата и разсей тази мистерия около теб!
Ти ли си Сами???? oops
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #2 -: 03.06.2009 11:29 »

Има ли значение, след всички неща които се изписиха въобще не ми се закача темата. Аз съм иначе Smile Wink
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #3 -: 03.06.2009 11:45 »

еее, Мите-РЕСПЕКТ!  ty
Супер,наистина се радваме в такъв случай за теб!
Това е безпрецедент,никога не съм допускал,че човек от това съсловие може да стане страстен фен на тези спортове! OK Това наистина доказва теорията,че не всички хора трябва да се слагат под общ знаменател!
Лично ще те запозная,ако се засечем с мои приятели добри кайтисти,които да те въведат в материята по-надълбоко!
Паралелно с това,пробвай и уиндсърфа,туко виж си задминал и Део Wink
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #4 -: 03.06.2009 11:48 »

Много добра идея само предай думата на форума ,кажи кога ,къде и айде да почва партито  hip  Yes  Cool

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #5 -: 03.06.2009 11:53 »

Ок, идеята ми е заедно да решим кога примерно и някакви идейки за да ни е по-готино като си го направим ние, аз иначе веднага мога да почна Smile
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #6 -: 03.06.2009 13:12 »

Мите само май ще отнеме време да изясним термина ... готина музичка... Wink

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #7 -: 03.06.2009 13:54 »

Първо Митко кажи къде е този бар на брат ти....
Ако е на плажа - каква музика си мислите, че ще се слуша....
А ако за малко спрете да коментирате музикалните предпочитания на Митко може и да чуем песента на русалките....  mermaid mermaid mermaid
Поздравления за Митко, че е мъжко момче и не обръща внимание на писанията, а даже Ви организира и парти  OK
ПП: сега като се замислих - не се сещам на плажа някъде по барчетата да се слуша чалга.... а и ня някак си не се вързва с мохитото... hmmmm

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #8 -: 03.06.2009 14:00 »

Ние по принцип вече си имаме традиция да си правим сбирки с повод и без повод :D Досега най-често сме се събирали в китайския който е зад магазина, другия път заповядай и ти. Това заведение за което говориш в кой град е? И наистина музиката каква е? Не искам пак да стават спорове кой и какво слуша, но нали видя от отговорите, че определени стилове не са за предпочитане тук :О:

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #9 -: 03.06.2009 14:59 »

Баси че то мястото ще излезе да е на Острова бе хора  Twisted Evil

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #10 -: 03.06.2009 18:01 »

:D  Ххахахахаха ще падна просто Smile Smile Smile Нали не смятате , че ще направя СЪРФ парти с чалга  :D бъзика настрана, та заведението се намира в София, в жк Младост 3, то е комплекс по принцип, хотел с пицария и бар. Мойта идея е да се съберем в бара, аз ще се опитам да вържа някоя плазма с ДВД за тематични филми, музиката-според мен готино техно, чил, Chambao става перфектно. Вече ако някой има други идеи да дава Smile Дадох визитка на Съни, те даже може до неделя да дойдат да видят за какво става въппрос и да решим, че трябва все пак и с братот и съдружника му да говоря, но ще ги навия, само да се реши Smile
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #11 -: 04.06.2009 19:55 »

Парти, сърфисто....без GorillaZ НЕ може! Twisted Evil
Филмчета И сърфистки трябва да има, не само кайтистки :D
Коктейлчетата за садължителни, освен мохитото, да не се забравя и *** on the beach" 'щото е класика  oops (лелей как ме модерира машината Shocked oops И последно, партито да се случи след 28ми юни е за препоръчване 'щото иначе аз "няма да играя" Sad

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #12 -: 04.06.2009 20:27 »

Парти, сърфисто....без GorillaZ НЕ може! Twisted Evil
Филмчета И сърфистки трябва да има, не само кайтистки :D
Коктейлчетата за садължителни, освен мохитото, да не се забравя и *** on the beach" 'щото е класика  oops (лелей как ме модерира машината Shocked oops И последно, партито да се случи след 28ми юни е за препоръчване 'щото иначе аз "няма да играя" Sad

Съгласен с всичко Yes та да кажем 30 юни или може и по рано ,кога и ТОЧНО къде и да се започва Drinks ПП: НЕ забравяйте филмчетата ! Че имаче .... а'бе лошо става (:-pp)

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #13 -: 04.06.2009 21:26 »

OK

rumba.racing
Буревестник
Публикации: 799

« Отговор #14 -: 04.06.2009 22:26 »

Аз бих ви предложил да се направи тази сбирка по подобие на един рокерски събор с малко изменения.
Нека да бъде на някои от големите водоеми , на палатки с много барбекюта а и може би с една дълга маса, тоест много маси наредени.
Страници: 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: