Юли
|
|
« Отговор #45 -: 20.08.2007 10:20 » |
|
И аз непрекъснато използвам станции при пътуване, но не и около митницата или жандармерия.
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
SHMIT
|
|
« Отговор #46 -: 08.10.2007 22:29 » |
|
Прочетох в началото на темата в едно мнение на Юли, че колите не трябва да са по-стари от 20години. Какво става ако са по-стари? Щото си харесах един кемпер който е на такава възраст горе долу. А ще е доста кофти ако не ме пускат в Турция с него
|
|
|
|
|
|
|
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249
|
|
« Отговор #47 -: 09.10.2007 00:51 » |
|
Прочетох в началото на темата в едно мнение на Юли, че колите не трябва да са по-стари от 20години. Какво става ако са по-стари? Щото си харесах един кемпер който е на такава възраст горе долу. А ще е доста кофти ако не ме пускат в Турция с него Това го направиха заради трафикантите и стриктно го спазват. Някой беше писал, че са върнали кола която е била на 20г. По-добре не рискувай.
|
|
|
|
The Best Of The Best
|
|
|
Vancho laifa
|
|
« Отговор #48 -: 09.10.2007 23:35 » |
|
Мисля че със стария кемпер няма да имаш проблеми. Аз тази година минах със моята каравана ( произведена 1984 г.) без никакви спънки на границата.
|
|
|
|
إيفان الحياة
|
|
|
nixana
Полъх
Публикации: 14
|
|
« Отговор #49 -: 10.10.2007 17:40 » |
|
Моята кола е точно на 20 години и сега /септември/ като влизах нищо не казаха по този въпрос също така питах и в посолството знаят ли нещо по този въпрос и ми отговориха че няма такава наредба и че щом съм турист и нямам намерение да я шитна там, няма значение на колко години е.
|
|
|
|
|
|
|
SHMIT
|
|
« Отговор #50 -: 10.10.2007 20:12 » |
|
Моята кола е точно на 20 години и сега /септември/ като влизах нищо не казаха по този въпрос също така питах и в посолството знаят ли нещо по този въпрос и ми отговориха че няма такава наредба и че щом съм турист и нямам намерение да я шитна там, няма значение на колко години е. Евала Никсан. Ашколсум. Ти ми оправи настроението. Аз за всеки случай ще ползвам някои корупционни канали и ще го пиша 10тина години по млад Ако реша да го взема разбира се.
|
|
|
|
|
|
|
MasterJeki
Полъх
Публикации: 99
|
|
« Отговор #51 -: 11.10.2007 15:45 » |
|
Прочетох в началото на темата в едно мнение на Юли, че колите не трябва да са по-стари от 20години. Какво става ако са по-стари? Щото си харесах един кемпер който е на такава възраст горе долу. А ще е доста кофти ако не ме пускат в Турция с него а изобщо има ли някой върнат от турската граница поради стара кошница плс. ако някой си е патил да драсне един ред
|
|
|
|
So little we need and so much to understand this! Weight: 97kg Boards: Exoset NANO 125l 2008г., Starboard Formula 2008 Experience 160l Sails: 5.2m Loft LipWave, 7.2 NeilPryde hellcat, 9.6m Loft O2
|
|
|
VenciV
|
|
« Отговор #52 -: 30.11.2007 09:16 » |
|
Да за съжаление. Има един дългогодишен сърфист и скиор разбира се,който близо от две години не може да влезе с 20 год си кемпер в Турция през КПП "К.Андреево", но е намерил някакъв начин и минава без проблеми през КПП "Лесово".За излизане от Турция няма проблеми.
|
|
|
|
Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74 Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117 Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
|
|
|
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204
|
|
« Отговор #53 -: 25.04.2008 14:59 » |
|
Това за пълномощното на турси ми дойде катъ гръм от ясно небе. Юли, моля те потвърди ми, че е задължително пълномощното да бъде преведено на турски защото аз (Жоро) хипер сърфистката (Деси) ще тръгваме с кола, която се води на дружество и съм си направил пълномощното на български и на английски. Ако не става с такова пълномощно по-добре да мисля за вариант да не идваме с тази кола.
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #54 -: 25.04.2008 17:00 » |
|
Вярно е, искат пълномощното да е преведено на турски.Мисля,че и на границата могат да го преведат,но излиза доста солено.
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
karata
Вятърничав
Публикации: 223
|
|
« Отговор #55 -: 25.04.2008 17:19 » |
|
Вярно е, искат пълномощното да е преведено на турски.Мисля,че и на границата могат да го преведат,но излиза доста солено.
ей това е телефона на една жена , която прави преводи в Свиленград при уговорка с нея може да си направите пълномошното и в почивни дни , като предварително сте пратили по меила и пълномошното на български , като пристигнете само си го вземате , без да чакате. 2-3 пъти съм съдействал на колеги , много е готина Дар преводи май се казваше фирмата и , ще погледна като минавам покрай нея... 0887 239 206 "извънредната" и /в почивни дни/ услуга май струваше 12 лева ако не се лъжа....
|
|
|
|
|
|
|
MasterJeki
Полъх
Публикации: 99
|
|
« Отговор #56 -: 25.04.2008 20:03 » |
|
Това за пълномощното на турси ми дойде катъ гръм от ясно небе. Юли, моля те потвърди ми, че е задължително пълномощното да бъде преведено на турски защото аз (Жоро) хипер сърфистката (Деси) ще тръгваме с кола, която се води на дружество и съм си направил пълномощното на български и на английски. Ако не става с такова пълномощно по-добре да мисля за вариант да не идваме с тази кола. така е задължително на турски. Миналото лято с кола на моята фирма / аз съм управител и МОЛ/ и с пълномощно преведено на англииски, с което се самоупълномощавам да си карам колата се разправях 2 часа на границата. Всички се правят че не разбират нищо, говориш им на англииски - а те вдигат рамене- върнах се назад където си направих сигортата - там момчето говореше англииски. Той звънна на един юнак / не беше митничар, но се познаваше със всички там/, който каза че за 50 лв ще оправи работата /говореше и български се оказа/ и ... оправи работата като се прибрах си го преведох на турски ... това е ти преценяш
|
|
|
|
So little we need and so much to understand this! Weight: 97kg Boards: Exoset NANO 125l 2008г., Starboard Formula 2008 Experience 160l Sails: 5.2m Loft LipWave, 7.2 NeilPryde hellcat, 9.6m Loft O2
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #57 -: 26.04.2008 18:22 » |
|
Жоро Юли каза, че задължително трябва да е на турски преведено и легализирано.
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204
|
|
« Отговор #58 -: 27.04.2008 20:12 » |
|
благодаря ви за инфото, много е полезно. Аз няма да рискувам и ще си ходя с моята кола, но останалите, с които пътуваме са също със служебна кола, като младежа, който кара е управител и едноличен собственик на фирмата. Ако ни направят проблем ще прибегнем до услугите на тази девойта, или до опцията с 50-те лева. дано някоя от двете системи да сработи иначе ще си откараме на границата до окончателно пускане на корени и може би малко ще се изнервим
|
|
|
|
|
|
|
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294
|
|
« Отговор #59 -: 29.04.2008 09:04 » |
|
Някой знае ли дали ако се носят байкове трява да се правят разни декларации на границата?
|
|
|
|
Sails: 5.3 Loft O2 6.0 Gaastra Matrix 4.2 Loft Lip Wave Board: Tabou Rocket 115 l Weight: 73 kg
|
|
|
|