22.11.2024 10:34
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Искам да се се науча - кайтсърф  (Прочетена 3129 пъти)
advanced
Повей

Публикации: 1

« -: 17.07.2009 20:27 »

Здравейте,

От много отдавна търся някой в региона около София който преподава кайтсърф.
Аз съм парапланерист, но имам изключително желание да се науча и на кайт. До колкото знам нещата са сходни, но това ще науча на курса.

Дайте съвети, кой може да ме научи на основите и да ми даде съвети за подходящо оборудване.

Благодаря
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #1 -: 17.07.2009 23:36 »

Здравей advanced hi и добре дошъл в форума на Сънни .Ако не се лъжа в ето тази тема ще намериш това което търсиш  http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,2303.msg28577.html#msg28577 и също така добре е да знаеш ,че училище за кайт няма в София (ако паметта не ме лъже де xD) и най-добре е да се научиш да караш някъде по морето .Има училища в Приморско ,Градина ,Бургас и други .Поздрави и дано съм помогнал Wink

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #2 -: 18.07.2009 00:05 »

Да знаеш, че парапланера и кайта нямат нищо общо. И Аз си мислех че като летя с парапланер имам някакво предмство в кайта ама не. Не си Адвансед а си Аджеми :D да знаеш
P.S. Най вероятно още не знаеш какво е Аджеми, но като отидеш където тябва, ще разбереш какво е Wink

Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #3 -: 18.07.2009 00:14 »

Здрасти и от мен, като най-пресен може би, който мина съвсем скоро по твоя път, мога да ти кажа следното: Наистина няма нишо общо почти. Бих ти препоръчал на морето да изцкараш курса, защото на Искър-а нищо няма да направиш. Там е поривисто в редките случаи когато има вятър. Аз бях в Бургас при Къри и съм много доволен, ако искаш там , ако не по морето наистина има много места където можеш да се научиш. Другия вариант е на острова където доста бързо заради подходящите условия ще се научиш Smile Това е , ако има нещо с което да ти помогна съм на линия Wink Поздрави Smile
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: