Преди малко пред мен откраднаха раницата на едно момче.Крадецът побягна а аз го подгоних,след стотина метра го настигнах и успях да издърпам раницата.Той продължи да бяга,а аз да го гоня и крещя крадец,спрете го!Всички хора с огромен интерес и усмивка на уста искрено се забавляваха от гледката,като никой не си помръдна и пръста,като крадецът мина буквално на сантиметри от някои хора.Никой ли не се замисля,че утре ще бъде неговата раница,телефон,кола ими апартамент?
Иначе в момента си стягам багажа за острова(място където не намирам за нужно да си заключвам колата)
Е, те такова племе сме... Аз пък преди малко се връщам от Врачанския балкан... Почти няма полянка, където да не е "осрано", с извинение. Кърпички, недопити безалкохолни, строшени и неуспели да се строшат стъклени бутилки, нек`ви стопени пластмаси, презервативи, хартии, найлонови пликчета, кутии от цигари, фасове... Какво да очакваш от тоя прост народ - освен да се хили и да гледа сеир. Не всички сме такива, разбира се, но на един казан сладко, му стига и една лъжица ако.
Евала за постъпката!