21.11.2024 18:32
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Предложение за плажа на Бургас  (Прочетена 4989 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 18.08.2009 10:06 »

Предлагам на бругаската група и на всички, които караме там, да съберем няква подписка или да пробваме сами да махнем тъпите шипове останали от времето на баба ми по плажа. Супер неприятни и опасни са. Това е било ограда преди, но сега е перфектното оръжие против кайтове. Ако нещо стане в повечето случаи кайта пада точно от тази страна на плажа и става белята.После са един тон разправии, лепене и прпочие. Къри имаше предложение преди година две да се почисти плажа, но незнам какво стана. Ако има навити да активизираме нещата драснете Yeee
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #1 -: 18.08.2009 11:37 »

С подписка не знам дали ще стане....
Не знам дали и мястото, за което говориш - предполагам, по пътя за Солниците е към плажа взет от концесионера.... Вчера се видях с Къри, но не беше пусната темата... Ако се проучат нещата, мисля, че можем да се преборим с проблема....

ПП: Ама като спомена и за опасности, се сещам и за едни , които са много опасни и за кайтисти и за сърфисти и то още преди времето на баба ти - а именно "плуващите и къпещите се във водата хора" - предлагам да направим подписка и против тях - ми така де - на всеки плаж да им се отредат едни 100 метра и да се къпят там.... Даже мероприятието можем да го подхванем и в регионален мащаб (визирам турците къпещи се на Острова), пък защо не и в световен мащаб (тук вече примери не мога да дам)  :D :D

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #2 -: 18.08.2009 12:18 »

Ами приятно, неприятно и те са си в правото, много спорна ситуация Smile Поне да не лягат баш на спота, особенопък в Бургас плажната ивица е супер дълрга и има място къде да се пекат голи, те томно на спота, където се влиза (:-pp) И те гледат криво на всичкото отгоре man Иначе незнам, ако се съберем дори тези които караме там с олщи усилия мисля, че ще успеем да поизчистим малко Dance
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #3 -: 18.08.2009 13:31 »

С подписка не знам дали ще стане....
Не знам дали и мястото, за което говориш - предполагам, по пътя за Солниците е към плажа взет от концесионера.... Вчера се видях с Къри, но не беше пусната темата... Ако се проучат нещата, мисля, че можем да се преборим с проблема....

ПП: Ама като спомена и за опасности, се сещам и за едни , които са много опасни и за кайтисти и за сърфисти и то още преди времето на баба ти - а именно "плуващите и къпещите се във водата хора" - предлагам да направим подписка и против тях - ми така де - на всеки плаж да им се отредат едни 100 метра и да се къпят там.... Даже мероприятието можем да го подхванем и в регионален мащаб (визирам турците къпещи се на Острова), пък защо не и в световен мащаб (тук вече примери не мога да дам)  :D :D
Абе сега като се замислих Митака има право ... Но аз предлгам друго : да направим подписка че плажа е кайт , сърф зона .(смисал че ако отнесем на някой чадъра , хавлията , колата или не дай боже главата :D той да си излезне виновен а не ние Smile

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
haimanov
Духовит
**
Публикации: 123

« Отговор #4 -: 18.08.2009 14:03 »

Абе сега като се замислих Митака има право ... Но аз предлгам друго : да направим подписка че плажа е кайт , сърф зона .(смисал че ако отнесем на някой чадъра , хавлията , колата или не дай боже главата :D той да си излезне виновен а не ние Smile
Надявам се бъзикате за всичките рестрикции които предлагате Smile
Все пак плажа,въздуха и водата засега са безплатни за всички ... нали така ?

Boards: BIC Techno-E 135l,
Sails : NS 6.0
70kg
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #5 -: 18.08.2009 14:24 »

...Все пак плажа,въздуха и водата засега са безплатни за всички ... нали така ?
Все още да .... чакаме решение на правителството по въпроса ... (:-pp)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #6 -: 18.08.2009 14:29 »

Хора дайте сериозно по темата, много ясно, че не може да се забрани на хората да се къпят и плуват свободно. те пък имат претенции към нас и така нататък, но за шиповете, клоните и всички тези неща дето ни пречат може да се направи нещо според мен Smile
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #7 -: 18.08.2009 14:55 »

Митко.... ще проучим нещата.... Спокойно....
Както казах първо трябва да се тръгне от там: "кой стопанисва плажа там?"
Ако е концесионер - него го знаем кой е и ще търсим контакти..
Ако не е предоставен на концесия, ще се търсят хора от общината....
И в двата случая може да се направи нещо, още повече че някъде четох, че има проект тази зона да се блогоустроява....

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #8 -: 18.08.2009 15:24 »

Ок, аз до седмица ще дойда в Бургас и ако се засека с Къри ще говоря и с него Smile Ами дано този план се изпълни, защото мястото има огромен потенциал, стига да не го превърнат в комплекс Smile 
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: