Здравейте отново
аз ... то абе срам
отдавна несъм писал ... няма какво да се оправдавам
честно казано мъчно ми е отвреме на време ми остава време да попрочета нещо но никога да пиша .
Все пак се радвам, че ще попиша малко сега.
Сняг ще има
ако не ще си въобразяваме че ще има и пак ще ходим да караме на корени и камъни
Пребивания ... няма как
дано пак има отбори по синхронно слизане със двоен аксел от витошко
лале и дано никой неси губи телефоните под витошко лале 2-е
а и Сънчо да несе присмива тайничко
на падащите защото си знае после какво я чака.
Ех времената се посмениха дам. Вече няма понятие като Борд на старо в никакъв случай неси взимай такова
нещо те са или счупени или прекалено омекнали което само ще пречи на развитието (освен ако няма
да почваш да кибичиш на уреди за пързаляне) Купи си нов борд несъмнено lorch бордовете са с много добро
качество защото тази фирма навсякаде е описвана с точно това определение. За обувки Нито големи нито
малки Точно абсолютно точно. Трябва като си ги сложиш да ги стегнеш яко и да се изправиш, после да се
облегнеш хубаво на езика на самата обувка да се отпуснеш и тогава ако нямаш проблеми значи и завбъдеще
няма да имаш проблеми с тази обувка. Не ти препоръчвам да си взимаш много меки или много евтини обувки!
Автомати бол единственото което трябва да те интересува при закопуването им е размера и другото най-важно
трябва каишите да са им дебели! При тънки каиши има вероятност да ти се впиват в крака и да ти спират
кръвообращението
А за Учител, хмм наскоро в университета ми казаха най-умното нещо, което навярно ще е от нещата които ще
помня цял живот : " Умен е този който не се учи от собствените грешки , а който се учи от чуждите!"
Има хора които са обучени знаят теория на сноуборда който могат да те научат, а има и много добри
учители които само за един ден могат да решът как точно да те научат по коя система на какво трябва да
наблегнеш. За съжаление тези учители рядко се срещат вече
Но замисли се че няма някой който за 1 седмица да се научи сам да прави каквото и да е свързано със огромно
натоварване на тялото
Поздрави Калин
много се разприказвах