01.11.2024 18:33
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6   Най-долу
Печат
Автор Тема: .....се ослушва за прогноза..  (Прочетена 43396 пъти)
d-r
Духовит
**
Публикации: 103

« Отговор #75 -: 02.11.2009 19:44 »

Много добри снимки-особено последните две Drinks

witchcraft chakra 94,UTB north shore-doctor 84 wave,SUP-10,6  RRD
neil pryde zone-3,5,neilpryde search-3,9,north sails ice 4,2neilpryde combat-4,7,neil pryde atlas 5,4,northsails duke-6,4
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #76 -: 02.11.2009 20:08 »

Хахаха, умрях от смях с тия крака във въздуха :D :D :D
Докторе ти оправи ли се, че след тия салта направо си беше геройство, че стигна до спота? Големи благодарности за препоръчаното заведение (с пианото) и за инструкциите.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #77 -: 02.11.2009 20:21 »

....(с пианото) и за инструкциите.

Боже.е.е. Юли - или ти си много талантлив или D-r е много добър учител, щом с няколко инструкции си се научил да свириш на пиано  (:-pp) Twisted Evil

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #78 -: 02.11.2009 20:44 »

с 2 думи - пълен купон  :D

Юли така е залегнал над пианото че очаквах от другата страна да се появи следната сцена... (:-pp)

http://www.youtube.com/watch?v=v0xDrE4SVOA

إيفان الحياة
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #79 -: 03.11.2009 01:43 »

Туй дет се случи на острова....не мож се опише...ПОВЯРВАЙТЕ МИ!
Събота успях да направя 7-8 тигела на уейв спота (73л. и 3.7кв.) като след всеки почивката бе задължителна...вълните бяха уникални по 3-4 метра...вятъра имам спомени че някой го бе мерил 18м/с средно а на поривите до 25м/с или нещо такова...трудно може да се нарече каране тези тигели..беше си оцеляване...беше УНИКАЛНО силно преживяване! Не ми се бе случвало вятъра просто да ми изтръгне обурудването от ръцете все едно великан взима детска играчка от бебе...и след това просто осъзнах как обурудването излиза само а аз съм сред 3-4м вълни които ме мелят и трябваше да излезна яхвайки ги както правехме като малки като си играехме с тях (имаше отвратително течение което дърпаше навътре и с плуване бе абсурд да се излезне)....излизайки след обурудването с удивление разбрах че нищо му няма...влезнах пак..но след скок който не знам как успях да приземя пак ми бе изтръгнато обурудването и пак трябваше да излизаме поотделно..след това нямах сили за каквото и да било... Чувствах се нищожен и малък пред природата която показваше на всички нас какво може...за първи път усетих какво е да скочиш и да планираш хех...нямам думи да опиша всичко което преживяхме тези дни...

Ден втори (неделя) Вятъра бе 21-23м/с - Лукчето влезна с 73л. и 3.3кв. (натривайки носовете на бая мъжаги които не бяха влезли и изобщо не влезнаха) докато мъжагите които бяха вътре караха с 67л и 3.6кв. на тотален овърпауър, Лукас излезна със скъсано платно невредима и ухилена до уши обясняваща какво е преживяла вътре сред тези планини от вълни и ураганен вятър...БРУТАЛНИ условия... ЕВАЛАТА ЛУКЧЕ!!!  \0// \0// \0// \0// турдно е да си представите какво геройство бе това което тя направи влизайки на тези условия + супер елегантно изилизайки без проблеми въпреки скъсаното платно! мисля е безмислено да обяснявам че за нейната категория перо и трябваше обурудване от сорта на 2.8кв и 60л. за да може да движи някси на този ураганен вятър...
Същия ден аз успях да влезна към 14:30ч. с 3.7кв. и 73л. и правех тигели точно най отпред там където спират колите бе спокойно сравнение с това което се случваше вътре + вятъра бе по-слаб там заради завета от големите вълни, даже имаше хора които караха само там..след час тигели и борба там с прибоя + мелене и тнт реших и отидох най в ляво където са железните отломки и от там влезнах навътре минавайки цялата пералня-прибой...успях да израйдя една вълна незм как  :О: ...успях и да падна в една и пак да излезна след обурудването..влезнах пак най от края и направих последни 2 тигели на живота ми! наистина тигелите на живота ми..такова усещане ...незнаех какво се случва..през половината от времето бях на спинаут..през останалото време правех неконтролируеми подскоци заради зверския овърпауър едвам удържайки сърфа в ръцете си и в цялата суматоха едвам избягвах планините от вълни за да не се озова пак във водата...хех..пауър джайб ли хахах ЗАБРАВИ!!!
честно..не мога да опиша с думи каквото преживях...но беше най-силното ми преживяване през живота...адреналина бе на макс през цялото време...
При последното ми изилизане видях позната муцуна да ме гледа усмихнах се и изкрещах...човека изкреща също, прекръсти се и изжестикулира че влиза ...прекръстих се и аз и влезнах за последен тигел...

П.П. Прибрах се преди час от острова и всичко по-горе е написах докато все още съм там в онова което се случи ...прекалено емоционално беше..за това извинете ми ако не се разбира много от мойте жалки опити да опиша какво се случи...
и пак ЕВАЛАТА ЛУКЧЕ  \0// \0// \0// \0// \0//

П.П2 мисля че след гореописаното няма смисъл да обяснявам как сме карали предишните дни (четвъртък и петък) с 5.6кв и 4.7кв. с 95л на паркета...

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #80 -: 03.11.2009 10:23 »

Бобо снимките са УНИКАЛНИ Yes \0// dance Сашо остана ли нещо здраво от оборудването? Юли за щастие даде фира само с един гик, което си е нищо като гледам за какъв прибой става въпрос. Обаче тази снимка дето Юли е отпред, а Сашо отзад с краката нагоре rulezzzzzz Yes Yes Yes
Metro нямаше ли някой поне една снимчица да направи???? Аз не мога да си представя да се кара там където паркираме колите, явно е било страшно Shocked Shocked Shocked

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
karata
Вятърничав
Публикации: 223

« Отговор #81 -: 03.11.2009 10:24 »

\0//
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #82 -: 03.11.2009 10:29 »

Браво на всички учасници  :1: \0//

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
emos
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #83 -: 03.11.2009 10:50 »

:1: Evala
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #84 -: 03.11.2009 12:01 »

Ашколсум, машалла ...  OK

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #85 -: 03.11.2009 13:32 »

Снимки на уейвспота от по-слабия ден Събота.
В Неделя беше трудно дори и снимането... Wink

* 31102009260.jpg (94.03 KB, 1280x960 - видяно 528 пъти.)

* 31102009261.jpg (104.51 KB, 1280x960 - видяно 499 пъти.)

* 31102009262.jpg (106.84 KB, 1280x960 - видяно 506 пъти.)

* 31102009264.jpg (113.96 KB, 1280x960 - видяно 521 пъти.)
polkovnika
Вятърничав
Публикации: 233

we will never walk alone

« Отговор #86 -: 03.11.2009 19:49 »

Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck

Всичко което е написал Метро е вярно.Беше жестоко.Аз бях от тези, които стояха на брега. Ако имах 4-ка сигурно щях да опитам, но не съм сигурен.Просто реших, че не ми е необходим безценен, но безмислен опит.Но това е моята гледна точка.Беше уникално,брутално и безкомпромисно.Това е най - силната прогноза на която съм бил.В петък бе супер и сменяйки 6-ца с 5-ца с 4,5 карахме от 9,30 до 15.30. Но в събота и неделя беше много яко. Понеделник до обяд с петица, но вятъра отслабна и стана на  дупки.
Браво на СЛАВНОТО ЛУКЧЕ! МЕТНА СЕ СМЕЛО В ТАЯ ХАЛА.ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.АЗ СЪМ СВИДЕТЕЛ.ЖАЛКО,ЧЕ СИ Е СКЪСАЛА ПЛАТНОТО.
Най хубавото бе ,че освен някое и друго платно и гик, сакатлъци намаше.

Now Kite -  NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5,  2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #87 -: 03.11.2009 20:58 »

Малее..... Yeee Аз преживях тИгела на годината...  Shocked

Това което се виждаше от брега като пяна и мощна диструктивна сила, се оказа съвсем различно ВЪТРЕ... Shocked
Не че не беше диструктивно и стихийно, но след преодоляване на първите шамари си беше чисто проглеждане в Матрицата Shocked  Едни такива простори се откриха пред очите ми, пространството от вълнааа до вълнаааа се оказа голяма благина която за мен си беше истинко откритие. Без да искам се накиснах в тази благост, макар да си призная, не вярвах че ще отлепя с това 3.3м2 предвид какво караха около мен- 3.5м2, 3.8м2, 4м2. Трябваше си ми нещо от сорта на 2.8м2

Благодаря за окуражителните думи, но аз далеч не мисля че съм извършила геройство!!! :-O-: Просто ми се караше, много ми се караше, всеки който излезеше от водата с онази ЛУДА усмивка казваше "малеее брутално е вътре"  Twisted Evil и някак си много ми се вкусваше от този брутализъм :D Страх нямаше, любопитство обаче голямо ИМАШЕ :D

Трябваше да взема под наем по-малко платно, но и през ум не ми мина че 3.3м2 може да ми е прекалено ОТГОРЕ. Аз също като Полковника за първи път виждам такава сила и мощ на вятъра, която в продължение на два дни не миряса не, ами достигна чутовни върхове.

Мога само да се възхищавам на всички които не само влизаха да карат, но летяха и въртяха предно и задно с лекота.
Също много ми помогнаха съветите на Емката, Коко, Сашо, Веско (мерси за капките за нос, и аз си купих СЪЩИТЕ днес!) Good Luck Особено важно за мен си беше присъствието на всички във водата... :1:

В Понеделник сутринта парадно закрих сезона на паркета където ръцете ми станаха на кокал, а после се подуха като кебапчета или по-точно като онзи колбас на който Веско, Коко и Хачо казват "пишки" :D

ПП1 А от Ред Бул, дирекция "Сторм Чейс" съобщили че си изяли учите от яд, че изпуснали да заснемат ненормалниците 'дето разцъквали небрежно на о-в Гьокчеада в така наречената двудневна "месомелачка" :D

ПП2 Платното което се скъса от напора ня вятъра на три места беше взето под наем, не е мое, но дано наемодателя прояви разбиране  :О:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: « 1 2 3 4 5 6   Най-горе
Печат
Отиди в: