абе то че няма разлика, няма...
става въпрос за това че клатене до рифа и след това пускане по вълните не е точно както аз го разбирам...
а още по-малко е оптималния вариант за тестване на платно...
Аз колкото и да съм фен само на една марка, която няма нищо общо с обсъжданата, се чувствам длъжен да те информирам, че в първоначалната тема, не става въпрос за тестове, а за това, чре някакъв пич, взел че спечелил състезание, проведено на вълни в южна Африка. Няма нищо общо с каквито и да било тестове. Просто пича се е явил, и спечелил. Това аз го свързвам с умения и късмет. В никакъв случай, с платното което е ползвал.
Всичко това, написах, защото ми се струва, че ти си останал с впечатлението, че това е тема за тестване на LOFT.
Не искам да ми се сърдиш, като рвшиш че ти се репча нещо в твмата, но в същност, аз съм единственият който ти казва в очите , че си се обърал и не си разбрал за какво става въппрос в темАТа.
Няма тестове, няма простотии.
П.П. Няма значение как стигаш до вълната. Дали глисираш, или се клатиш. Важното е че когат хванеш вълната няма значение дали духа вятър или не. Всичко е до "спускането" по вълната, когато вятъра не играе.