01.11.2024 11:22
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: 33 America's Cup  (Прочетена 8910 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #15 -: 14.02.2010 22:38 »

Не бях сигурен 60 и колко е, но пак не минава под аспаруховият мост :D
Тя май под никой мост не минава. Какво като е толкова бърза тази лодка, като тук не минава, там не минава и трябва да заобикаля. С най-обикновенна яхтичка тип бунгало ще стигнеш по-бързо. Какво ми се надуват тия Cool Като не мине през панамския канал, и заобиколи цял континент, да видиме кой е по-бърз. И с лодка с гребла ще ги скъсам тия гъзари Cool

Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #16 -: 15.02.2010 15:07 »

BMW Oracle победиха най-сетне, ама мен нещо тази победа не ме изкефи - не беше 'ветроходна' победа а технологична (много пари е хвърлил шефа на Oracle  \0//). Май свършиха добрите стари времена във ветроходството  Sad

* the_winner.jpg (387.83 KB, 733x619 - видяно 424 пъти.)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #17 -: 15.02.2010 21:23 »

гледам ги тия лодки и си мисля...колко аджаба ще са му мореходните качества при една по силна буря...
Проектирано е за скорост...ОК...улекотено, изгъзарено, барнато навсякъде...но на вълни ми е много Х дали ще устиска...

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: