22.11.2024 16:47
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Застраховка "Море" или "Водни спортове" ???  (Прочетена 2032 пъти)
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« -: 02.12.2009 12:05 »

Провокиран от едно едно мнение на SHMIT в друга тема:
Цитат
Да........ а за жалост и мене нещо ме стяга налъма
Месните момчета са доста добри.
Но си имат и застраховки, та са смели. Мене ме притесняваше да влизам с дъска която ми е малка за дърпане със стартшкот когато вятъра се колебае. Те си влизаха. Последния ден, вятъра изведнъж спря. Един пич беше зад точката в която се образуват вълните. Поплува 10тина минути, писна му и махна с ръце. Приятелите му позвъниха на 112. Веднага дойдоха полиция, линейка, джет и хеликоптер. (идея нямам защо не се отзова и пожарната ). Джета го извади, попълниха на бързо документите, той се подписа и готово.
Абе уредена работа.
се замислих, дали съществува застаховка "Море" или "Водни спортове", както е например застраховката, която си правиш при посещение на зимните курорти и която покрива разходите по спасителните действия, в случай на нужда...
Иначе аз съм си направил застраховка "Злополука" и т.н., но тя покрива разходите за лечение и в случай на нетрудоспособност....

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #1 -: 02.12.2009 16:06 »

На Острова в Турция има подобна " застраховка " на Дифузера само да помислят че имаш проблем и дохвърчават с една лодка и с/у 40 Лири те вадят
В Родината не знам да има кой да те мисли дори с/у заплащане

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #2 -: 07.12.2009 02:20 »

Вероятно няма защото много бързо би фалирала :D покрай всичките самоубиици ,които само това чакат wall

П.П.: Но има застраховка ,която ти покрива това което трошиш по време на каране :D какво ли следва да измислят ? :D

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: