tsvetelin
Вятърничав
Публикации: 238
|
|
« -: 02.12.2009 22:58 » |
|
От няколко дни не бях поглеждал прогнозите и току що видях че Гуруто показва североизток за Острова и БГ
|
|
|
|
72kg. RRD Wave Thruster 231x56x76l, Exocet Cross 239x59x94l, RRD X-Fire 112 235x69 Loft Lip Wave 4.3, Gaastra ManicHD 4.7, Lip Wave 5.2, Arrows T-Force 5.9, Loft O2 6.6, Loft Switch Blade 7.8
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #1 -: 02.12.2009 23:17 » |
|
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
Windfinder
Духовит
Публикации: 140
|
|
« Отговор #2 -: 03.12.2009 20:01 » |
|
Дават от 15гр. като за начало , и после падат до 11гр., което ми се вижда поносимо за каране. Някои мисли ли да ходи към Турция ?
|
|
|
|
|
|
|
emo
|
|
« Отговор #3 -: 03.12.2009 21:43 » |
|
Влади,аз принципно съм навит...заминаване в Събота,връщане в Понеделник. Ако се сформира някаква група ми звъннете!
|
|
|
|
|
|
|
Windflow
Духовит
Публикации: 127
Най-красивия кайт ...
|
|
« Отговор #4 -: 03.12.2009 22:42 » |
|
охоо а и аз сега видях ,че доста яко ще се раздуха не само ей така злобно ще бъде
|
|
|
|
Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
|
|
|
Windfinder
Духовит
Публикации: 140
|
|
« Отговор #5 -: 04.12.2009 09:09 » |
|
За съжаление не мога да тръгна преди неделя вечер, а след това май си губи смисъла, падат доста градусите...
|
|
|
|
|
|
|
savas
Вятърничав
Публикации: 207
|
|
« Отговор #6 -: 04.12.2009 12:11 » |
|
В сряда май ще става за дъбник, като за последно тази година.
А сега в събота на Диканя влиза северо изток......
|
|
|
|
|
|
|
Windflow
Духовит
Най-красивия кайт ...
|
|
« Отговор #7 -: 04.12.2009 12:39 » |
|
А да попитам на езерото в Диканя става ли за кайт ? Аз съм ходил там няколко пъти ама не мога да преценя ...
|
|
|
|
Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
|
|
|
savas
Вятърничав
|
|
« Отговор #8 -: 04.12.2009 13:14 » |
|
и аз съм с кайт. Не съм карал там, но колеги сърфисти казват че североизток влизал най-добре. а инчаче брега е висок и доста неудобен.....
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #9 -: 04.12.2009 13:48 » |
|
На Диканите разстоянията са малки даже за уиндсърф, пък за кайт .... А освен това вече е време за точене на кантовете - иде студ и сняг от края на следващата седмица (амин дай Боже ) Аз започвам магии по този въпрос - като за начало има една изпитана рецепта с греяна ракия и заспиване с бордиските обувки (да ме прости жена ми... )
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
savas
Вятърничав
|
|
« Отговор #10 -: 04.12.2009 14:52 » |
|
a, да прогнозата се смени от сутринта, няма да става за сърф, а за ракия и точене на кантове.....мамка му, щеше ми се още да се поплицикам....
|
|
|
|
|
|
|
filev
Духовит
Публикации: 182
|
|
« Отговор #11 -: 06.12.2009 11:59 » |
|
На Диканите разстоянията са малки даже за уиндсърф, пък за кайт .... А освен това вече е време за точене на кантовете - иде студ и сняг от края на следващата седмица (амин дай Боже ) Аз започвам магии по този въпрос - като за начало има една изпитана рецепта с греяна ракия и заспиване с бордиските обувки (да ме прости жена ми... ) Да време е за точене на кантове и преглед на зимната екипировка.. Днес долу на Александрополи си става NE ка,ама градусите вече са не повече от12 А за греяната ракия,са важни салтанати И аз имам едни..прилагам резултатите
|
|
|
|
JP FSW 78l Custom WTB FSW 108l
Ezzy SE Wave 4.0 Neil Pryde Alfa 4.7 Neil Pryde Search 6.2
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #12 -: 06.12.2009 12:09 » |
|
Захо, от всички май само аз не съм се настроила още за снЕг, акъла' ми се носи нейде по водата... Ще трябва да се накисна в медитация и да си втълпя че зимния сезон чука на вратата, всички си изпопоръчаха нови ски и инвентар, наточиха и кантовете, а аз още лапам мухите доколкото го има, че и те заспаха (освен някоя и друга месарка де) Ае, почвам и аз да се приготвям...като начало с избор на ски за пудра...
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
Jimmy
Полъх
Публикации: 90
|
|
« Отговор #13 -: 06.12.2009 22:25 » |
|
Два страхотни дни на Александропулис. Топло - 15-16 градуса, хубав североизток. С Жоро и Ицо се разковахме. Едва се прибрах до София - всичко ме боли, като е....на катерица съм.
|
|
|
|
|
|
|
Windflow
Духовит
Най-красивия кайт ...
|
|
« Отговор #14 -: 06.12.2009 22:55 » |
|
На Диканите разстоянията са малки даже за уиндсърф, пък за кайт .... А освен това вече е време за точене на кантовете - иде студ и сняг от края на следващата седмица (амин дай Боже ) Аз започвам магии по този въпрос - като за начало има една изпитана рецепта с греяна ракия и заспиване с бордиските обувки (да ме прости жена ми... ) Захо искам да ти повярвам ама ... дано не останем тая година на сухо ... дано зимата само закъснява
|
|
|
|
|
|
|
|