Ние с Венци и Любо покарахме добре. Венци беше отишъл към 8.30, аз към 9.30 и първото спускане нямаше никакви хора, от второто нататък стана голяма навалица. Представям си за какви опашки става дума събота и неделя, след като в работен ден е такова чудо. Обаче духаше вятър като за 4ки:-)))) и след известно време останахме само сърфистите на пистата
На мен ми отлетя ръкавичката и супер много благодаря на момчето, което съвсем случайно си изпусна щеките на същото място и ми донесе ръкавичката, като горкия човек гази 15-20 минути сред огромни камъни, борове и сняг. Благодаря също много много на Любо, който ми даде неговата ръкавица, защото ръката ми беше тотално замръзнала.
И на Венци, който кара по-бавно по пътя надолу с колата, защото аз имах опасения, че ще се метна с аудито от някой завой, толкова беше хлъзгаво.
Пистата беше перфектно обработена сутринта, после малко се изрови, но нямаше камъни или пък участъци с лед или кал. Перфектно беше. Наистина нямаше го слънцето, което обещаха и беш доста ветровито, но ние сме свикнали. А и накрая заваля сняг
Приятно каране на тези, които ще ходят довечера
Аз сега ще пусна тема за сбирка другия четвъртък