22.11.2024 18:20
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: 20тина полезни учебни филма  (Прочетена 9334 пъти)
mitev
Духовит
**
Публикации: 177

Chasing the wind o_O

« -: 25.01.2010 20:20 »

Тук има 20тина полезни филма:

http://rutracker.org

Във всяка една страничка има постер(с изключение на няколко), информация за филма и линк за сваляне.

Enjoy : )))
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #1 -: 25.01.2010 20:42 »

Mitev едно гооооолямо благодаря  Yeee
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #2 -: 25.01.2010 20:45 »

ммммнезнам руски, но май пише, че регистрация можеш да си направиш само от 08-10 часът, така ли е? И още нещо-отвори отново лудостта да чакам време за каране  (:-pp)
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #3 -: 25.01.2010 20:54 »

БРАВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО !!! :1: :1: :1: :1: от кога търся нещо от тоя сорт БЛАГОДАРЯ ТИ БЕЗКРАЙНООО !!! \0// \0// \0//

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
mitev
Духовит
**

Chasing the wind o_O

« Отговор #4 -: 25.01.2010 20:59 »

За нищо пичове, радвам се че съм бил полезен  Yes

ммммнезнам руски, но май пише, че регистрация можеш да си направиш само от 08-10 часът, така ли е? И още нещо-отвори отново лудостта да чакам време за каране  (:-pp)

Да, за жалост поради многото желаещи за регистрация, така са направили.
Те са с един час напред, така че регистрацията ще трябва да си я направиш между 07:00 и 09:00 наше време.

Ще гледам утре да изчакаля и да успея да се регна.
После ще сваля торент файловете и който желае ще му ги пратя  Drinks
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #5 -: 25.01.2010 21:04 »

Чобек ти си диамантен :D ако наистина ще можеш да пратишш .... То ще нагло от моя страна след това ,че ти дори ги намери oops но какво да се прави :D

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #6 -: 25.01.2010 21:05 »

Хех и това си е вярно но тамън ще ни върне в ритъм за началото на тоя сезон :D .Аз лично мисля да започвам още от пролетта Twisted Evil

mitev
Духовит
**

Chasing the wind o_O

« Отговор #7 -: 25.01.2010 22:10 »

Влачетеее http://dox.bg/files/dw?a=5aa0456217  Drinks
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #8 -: 26.01.2010 00:25 »

Чувствам, че на всички сбирки , които предстоят ще те черпя просто  tequilla Много мерси, супер си Smile
nikkikk
Полъх
*
Публикации: 6

« Отговор #9 -: 04.05.2011 02:34 »

Здравейте... влизам малко неподготвен и неграмотен на тема кайт....от доста време се каня да си чупя главата с този спорт,но реших първо да се разровя и да видя какво се коментира във форумите.Бях решил да си купувам екипировка "хвърчило" и да се впускам сам в учение (пребиване) но след прочетеното в този сайт взех да се разколебавам ( видях едно клипче с един пич където направо си беше отнесен доста на високо над сушата.. oops) та молбата ми е някой може ли да ги качи тези руските филмчета наново в ДОХ ,защото на мен не ми  отваря линковете ( не се намирам в България) и доста сайтове са  "табу" за мен ...... благодаря предварително OK
windprayer
Вятърничав
Публикации: 271

www.vpsnowboards.com

« Отговор #10 -: 04.05.2011 09:49 »

Здравейте... влизам малко неподготвен и неграмотен на тема кайт....от доста време се каня да си чупя главата с този спорт,но реших първо да се разровя и да видя какво се коментира във форумите.Бях решил да си купувам екипировка "хвърчило" и да се впускам сам в учение (пребиване) но след прочетеното в този сайт взех да се разколебавам ( видях едно клипче с един пич където направо си беше отнесен доста на високо над сушата.. oops) та молбата ми е някой може ли да ги качи тези руските филмчета наново в ДОХ ,защото на мен не ми  отваря линковете ( не се намирам в България) и доста сайтове са  "табу" за мен ...... благодаря предварително OK

Пич, каквото и да гледаш, четеш, заучаваш дистанционно, НЕ се учи самостоятелно на кайтсърф - това е почти равно на самоубииство. Трябва да имаш инструктор или поне някой, който го може до тебе.
Успех  Good Luck
nikkikk
Полъх
*

« Отговор #11 -: 04.05.2011 12:51 »

Мерси за съвета  windprayer ,ще го имам в предвид ,нямам никакъв опит в този спорт( хоби ) единствено имам голямо желание да се науча да карам.Почвам работа в един бар на плажа и точно на 100 метра от там има и уйнд/кайт сърф клуб,или нещо такова,ще се възползвам от това. Yeee       mitev обръщам се към тебе брат защото видях там едно" влачете" ,ама съм закъснял с около година та ги няма файловете в дох,ако имаш скоро малко свободно време и желание ...  Wink моля да ги качиш пак.
P.S. за да не спамя тук с моето невежество кажете ми от къде да намеря инфо за различните видове хвърчила,дъски,стилове и т.н. , в смисъл чета някакви съкращения на английски които не ми говорят нищо ,ако има някъде - кайт термини ще свършат работа! Поздрави на всички и ветровит сезон  :Sunny: Yeee

windprayer
Вятърничав
Публикации: 271

www.vpsnowboards.com

« Отговор #12 -: 04.05.2011 13:08 »

P.S. за да не спамя тук с моето невежество кажете ми от къде да намеря инфо за различните видове хвърчила,дъски,стилове и т.н. , в смисъл чета някакви съкращения на английски които не ми говорят нищо ,ако има някъде - кайт термини ще свършат работа! Поздрави на всички и ветровит сезон  :Sunny: Yeee

Принципно има супер много информация в нета, като можеш да започнеш от тук http://en.wikipedia.org/wiki/Kitesurfing 
Повечето от термините на английски, които ще ти помогнат да разбереш нещата можеш да намериш тук http://www.kitepower.com/terminology.html
Изключително полезен и образователен за всички кайтисти е http://www.kiteforum.com/
Ако нещо не разбираш, можеш да попиташ и тук - нали за това е направен форума  :D
Поздрави,
mitev
Духовит
**

Chasing the wind o_O

« Отговор #13 -: 04.05.2011 14:03 »

Yeee       mitev обръщам се към тебе брат защото видях там едно" влачете" ,ама съм закъснял с около година та ги няма файловете в дох,ако имаш скоро малко свободно време и желание ...  Wink моля да ги качиш пак.

Здравей :- )

За жалост, регистрацията ми в тракера е изтекла и трябва да се направи нова.
Ако не представлява проблем да се регистрираш (в смисъл са отключени регистрациите), направи една такава и може си ги дръпнеш директно от тракера.
Той междувпрочем си смени домейна. Вместо torrents.ru, замести с rutracker.org в адреса и всичко ще ти излезе  Drinks

Ако не, ще говоря с една приятелка, за която знам че има акаунт там, да ми го отслужи, за да кача файловете отново  Wink
nikkikk
Полъх
*

« Отговор #14 -: 04.05.2011 22:52 »

Благодаря за инфото   \0// \0// \0//   Drinks
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: