Вчера 21.06
18:20ч.-Стоя и блея пред РС-то.Филев звъни "На пясъка духа да тръгваме"
18:30ч. - Натоварил съм и тръгвам.По пътя се сещам че документите на колата по грешка сутринта отпътуваха за София,карайНон-стоп комуникация за утвърждаване на отряда:Аз,Филев,Алекс и Миро
19ч. - Със засилка се хвърлям в калта на Пясъчник,окопаване до бронята,майната и на колата,продължаваме пеша(500 метра в лъзгава лепкава кал с оборудване в ръка)
19:15- 9 м/с влизаме една перфектна чертичка и вятъра умря ТОТАЛНО (Миро нямаше време да си донесе дъската)
19:40. Ослушване- ТЦ
19:50.Откопаване на колата.Миро е шампион извади я на собствен ход :1:Само дето гумите от тази кал от 15-ски станаха 22-ки
20:00ч. Четирима "сърфисти" се разхождат из калта
20:20ч. Разригване и мъкнене обратно през калта
20:30ч. Миро си мушка мачтата през багажника и си чупи предното стъкло(това го научих днес)
20:40ч Филев установява,че си е загубил в язовира ключа от колата.Вътре са им дрехите ,телефоните,ключа от колата на Алекс и ключа от апартамента, в който е резервния ключ от колата.
20:50 чудене,чоплене на носове и брутален истеричен смях.След поредица от опити за свързване с някой,успяхме да уговорим отключване на апартамента и потеглихме с мойта кола към Пловдив
21:40 Спираме в Центъра на Пловдив аз бос по шорти а Филев и Алекс по неопренчета.Как не влязохме в новините
Там ги чакаше друга кола с резервния ключ и ги върна обратно до язовира
22:40 Всичко завърши успешно.Беше един перфектен сърф следобед!Утре пак ще ходим