01.11.2024 08:43
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Съвет за дъската  (Прочетена 23044 пъти)
Koljo
Полъх
*
Публикации: 65

« Отговор #15 -: 15.08.2010 16:51 »

Мдаа, не може да го убедим, че този тип го работи... SashoK, за 4 дни трябваше да си се научил да караш перфектно с платно, а той те държи на кота нула. След време ще го разбереш. Бог да те пази!

Изобщо няма такова упражнение като дъска без платно, това са глупости.
Преди време питах едно момче, което взимаше уроци в едно сърф училище как върви, а той ми каза: "Супер е, сега карам 30 часовият курс за начинаещи". Абе братле, курсовете за начинаещи са 4 или 6 часа... Нищо не му казах, естествено, просто ми е неприятно да видя как на някой му взимат паричките ей така, и на всичко отгоре той е твърдо убеден, че въпросният инструктор прави много за него. Лелее, как не мога да дойда до Равда сега, да видиш какво ще стане, язък!

Кайт училище www.freeride.bg
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #16 -: 15.08.2010 17:09 »

Според мен, нещата не са точно така както ни ги представя SashoK. Не вярвам че, никой себе уважаващ се инструктор, или държащ да запази името си, като инструктор в този спорт, ще препоръча на някой такова упражнение "дори и безплатно".
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #17 -: 15.08.2010 19:47 »

SashoK  hi Smile SashoK послушай ги Smile тук никой няма да те подведе Smile Казвам го от личен опит Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
SashoK
Полъх
*
Публикации: 22

« Отговор #18 -: 16.08.2010 00:58 »

Според мен, нещата не са точно така както ни ги представя SashoK. Не вярвам че, никой себе уважаващ се инструктор, или държащ да запази името си, като инструктор в този спорт, ще препоръча на някой такова упражнение "дори и безплатно".
                    Има ли смисъл да лъжа, карах само с дъска няколко пъти. Днес вече карах с платно и беше супер.   Колкото до това че трябва да си сменя инструктора аз нямам възможност да ходя далеч от Равда, тъй като тук ми е близо, за добри инструктори ми казаха че трябвало да ходя до Бургас, което значи всеки ден да пътувам. А така в Равда отивам пеша и карам, а за следващия сезон предполагам че ще съм си купил оборудване и ще мога да си карам сам. Не разбирайте че искам да не ви послушам, просто за момента това мога да си позволя, а не искам да изтървам оставащото времв до края на сезона,само защото напредвам по-бавничко в материята.
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #19 -: 16.08.2010 01:22 »

Днес вече карах с платно и беше супер.   
Браво Сашо,само така  OK
Колкото до другото-всичко ще си дойде на място с времето!

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #20 -: 16.08.2010 14:26 »

Има ли смисъл да лъжа....

Sashok, наистина не искам да прозвучи така...не мога да го знам, изводите са само от твоето мнение! Предпочитам да прочетат второто изречение, повече инструктори и да се замислят повече по въпроса  Не вярвам че, никой себе уважаващ се инструктор, или държащ да запази името си, като инструктор в този спорт, ще препоръча на някой такова упражнение "дори и безплатно".
Макар че, познавам един такъв кретен... и се надявам да няма много такива прототипи.

Колкото до теб, давай смело.. и силно ти препоръчвам да си свалиш това двд  http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,2739.0.html   :1:  OK

Успех!
karata
Вятърничав
Публикации: 223

« Отговор #21 -: 16.08.2010 19:55 »

Мдаа, не може да го убедим, че този тип го работи...

Това трябва да е същото училище където миналата година като "раздуха" за 8-9 м2 ми отказаха оборудване под наем защото било много силно... Drinks

това е училището пред "олимпйски надежди" ли ?????
SashoK
Полъх
*

« Отговор #22 -: 17.08.2010 04:27 »

Ами не, това е на плажа под Сливенския лагер в Равда.
SashoK
Полъх
*

« Отговор #23 -: 17.08.2010 19:00 »

Момчета аз се отказвам, направо ми омръзна да вися по цял ден на една дъска като хавайска шматка дето чака голямата вълна. Днес ходих до едно друго сърф училище където ми казаха че курса е 6 часа и струва 150 лв. и след това можело да си карам сам. Утре отивам да се уча там пък да видим, дано там ми обърнат повече внимание. След като изкарам курса смятам да си купя сърф още сега, дъската е hifly 219l 2005г. модел, а рига е на снимката. Всичкото за 1170лв. какво мислите, да го взимам ли и дали ще мога да се справя сам със сглобяването и по-важното да го карам  \0//
Eddie
Модератор

« Отговор #24 -: 17.08.2010 19:14 »

След като изкарам курса смятам да си купя сърф още сега, дъската е hifly 219l 2005г. модел, а рига е на снимката. Всичкото за 1170лв. какво мислите, да го взимам ли и дали ще мога да се справя сам със сглобяването и по-важното да го карам  \0//
Не го взимай-точно след 6 часа курс,вече няма да има какво да правиш в/у толкова голяма дъска.Защо не вземеш да се обадиш на Съни -повече предложения,по-голям избор  OK

Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #25 -: 17.08.2010 20:22 »

Аз съм му направила тази оферта, защото човека е съвсем начианещ и искам да съм сигурна, че ще започне с достатъчно голяма дъска, с която да се научи, а после ще му дам да пробва по-малка, когато му дойде времето и ще му я сменя, ако може да се оправя OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #26 -: 17.08.2010 20:35 »

какогато му дойде времето и ще му я сменя, ако може да се оправя OK

Това вече е нещо друго   OK

SashoK, пропуснал си "най важната" подробност Smile Което дава изцяло обрат на нещата!

С тези 95кг.  тази 219l.  и това платно са му перфектният материал и сам да се научи, ако не може да се справи... намират се и добри инструктори :D
Eddie
Модератор

« Отговор #27 -: 17.08.2010 23:44 »

... а после ще му дам да пробва по-малка, когато му дойде времето и ще му я сменя, ако може да се оправя OK
   Добре звучи -  пълен сервиз ,с  ясен произход на инвентара и гарантиран payback   Drinks 

jP_bulgaria
Полъх
*
Публикации: 36

« Отговор #28 -: 09.01.2011 16:01 »

според мен първо изкарай курса.. Dance а и мисля че с тази дъска много бързо ще напреднеш и ще ти стане голяма :aaa ne:

какво му трябва на човек ....
metro
Вятърничав
Публикации: 212

Ветроход :)

« Отговор #29 -: 19.01.2011 01:26 »

Привет Sashok, ето един приятелски съвет от мен:
Дъската която са ти оферирали е старата концепция и е мнооооого литри които след първия готин курс който изкараш (който ще е на дъска 220 литра - точно толкова литри колкото тази която ти продават) и в никакъв случай не бих ти я препоръчал! Вместо нея търси 150литра дъска но не повече са ти достатъчни! Рига е стара година и от снимката не се вижда състоянието му и какъв е гика и тнт..
Причината поради която Съни ти го е предложила е предполагам си разполагал с много малък бюджет и заради това са така стари играчките..но имай предвид че за 1500-1700лева може да сглобиш в пъъъъти по-добър риг Примерно: готино платно на до 2 години, нова готина мачта, готин гик обурудван с лапи и стартшкот, нова база(каре, пета) и дъска 150л. модел 2008г. от новата концепция на която ще се научиш в пъти по-бързо отколкото на тази по-горе повярвай ми!
Всичко това го казвам за да съм честен с теб но имай предвид, че ако наистина нямаш пари и това е максимума който може да дадеш то тогава взимай по-горе оферираното и не се замисляй и ходи да караш Smile Само за дъската бих казал да си вземеш по-хубава и по-малко литражи - около 150л задължително!

Та така айде туйто от мен дано съм бил полезен и скоро се видим нейде да караме Wink

Tabou Twister 100l
Tabou Da Curve 73l

Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0
Tabou Manta 100l
Gaastra - Savage 6.7
Страници: « 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: