ако ги поигледнат нещата отзад напред...дали пак така ще постъпят тези хора, а и много други
мисли....
vandal я кажи ти кво си мислише в началото и какво сега?интересно е пък и полезно начинаещи като мен да научават утъпкани пътеки.да не си помислиш нещо просто ми стана интересно разсъждението ти.
)) просто казах това което си помислих в онзи момент...а и да се изгъбаркам
отзад в гаража има една огромна сума превърната в платна и дъски...
купувам си по един чифт дънки и обувки на...докатао се скъсат и слабо ме интересува дали кецове са найк или т.н...за това пък искам да имам готини платна и си ги менкам постоянно в търсене на нещо по-добро...
данъка на колата която карам (за да мога да си навра неща вътре) ми струва околло 100 е на месец, докато ако не ми бе нужна да е голяма щях да карам корса 3 врати и да плащам по 10 е на месец... (и аз като Абит мисля за Вито или Транспортер...ще видим за следващо лято)
в края на всеки месец се озъбвам, но затова пък като ида на спота и имам всичко....
в момента искам да взема още една дъска...ако я купя...ще я карам на хляб и вода 2 седмици, но през уикенд ще съм на вода...какво мислиш ще се случи
често ме боли кръст
когато е влажно и студено ме болят стави...
познай от къде иде
мога още много да продължавам...и народа из форума също
и не съжалявам нито за момент...
знаеш ко мисля сега...
когато започнах...просто си карах. Но когато изглисирах за пръв път с крака в страпове в един рейс борд...
когато го отлепих за пръв път от вода...
когато се нагълтах със солена вода за пръв път
когато ме вадиха за пръв, също и за пореден път
когато се пребих и излязох с разбита глава
а и когато това се повтори...
и тук може още много да се говори
точно тогава исках всичко което днес имам...ето знаеш и за начало и малко след начало
))
за съжаление разполагам само с един уикенд през седмица...но и това си има решение
тук се замислих...наистина си спомням преди 15ина години как преди си казвал - искам да имам 80-100 и 120 литра дъски и платна от 4 нагоре през половинка, за да има винаги ко да се кара
има едно друго...за всичко това се плаща...и не ти говоря в момента за парички...а за време, отношения с хора, компромиси, социален живот и липса на такъв и още и още...поне при мен е така, но познавам доста хора които ветрове само им в главите...
незнам ти кво си готов да жертваш