23.11.2024 22:54
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Къде да си подготвя ските?  (Прочетена 14144 пъти)
Zmeio
Полъх
*
Публикации: 97

« -: 01.11.2010 18:34 »

...за новия сезон. Кантове, пастиране, ала-бала, бира с наденица?

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #1 -: 01.11.2010 22:27 »

Аз си оправих борда при Ant Ако искаш говори с него да ти обясни къде да отидеш Smile А иначе борда е както си го купих просто перфектен Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #2 -: 02.11.2010 01:28 »

Drinks

Сега сериозно
Препоръчвам 3-и места
1 При нас засега сме във магазин Sportrax Младост 1А до Зора работим на ръка (което си има плюсове и минуси)
2 Човека който работи зад кино Изток . Но нека Венелин да се намеси със координати че аз му ги нямам Smile (работи повече на машини Монтна перфектни качеството си е супер, работи и на ръка , но предпочита машина)

3 Митичната легенда Сталин телефона му е (или поне беше) 0888830692 (същото като номер 2 само че има само 1 машина която е структорираща )

Всички работят на едни и същи пари, горе долу Wink

оттук нататък СЛС са доста добри (правят на машина )
И общо взето това мога да ти препоръчам Wink

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #3 -: 02.11.2010 11:18 »

2 Човека който работи зад кино Изток . Но нека Венелин да се намеси със координати че аз му ги нямам Smile (работи повече на машини Монтна перфектни качеството си е супер, работи и на ръка , но предпочита машина)

Казва се Лазар. Адресът му е ул. "Тодор Стоянов" №10. Сервизът е в безистен, в една малка уличка на 100-на метра зад кино "Изток". Телефонът е 0889.600.507. Препоръчвам! При него освен това излизат добри оферти за ски втора ръка. OK

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
geleto
Полъх
*
Публикации: 34

« Отговор #4 -: 03.11.2010 18:22 »

СЛС-а правят намаление ако оборудването е Росиньол и поне миналата година, така излизаше по-тънко от на другите места. Има по курортите разни "майстори" дето правят пълен сервиз за 15 лв. - по мои наблюдения са фира.

dany.killmister
Духовит
**
Публикации: 113

« Отговор #5 -: 04.11.2010 13:19 »

http://www.befsa.com/forum/showthread.php?t=2524

Boards: Starboard futura 131    Sails; Severne convert 7.5 Aerotech glide 6.5
Zmeio
Полъх
*

« Отговор #6 -: 05.11.2010 19:10 »

Благодаря ви момчета. Явно няма в другия край на София, така че ще отида накъдето имам път..

ant_dream
Буревестник

« Отговор #7 -: 12.11.2010 01:55 »

Ти от кой квартал си ?

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #8 -: 12.11.2010 21:25 »

Аз си правя ските сам. Веднъж на 1-2 години ги давам в сервиз, за да им направят структура. Това е най-доброто. Ските ви стават като току що излезли от завода. Повечето ми ски са Росиньол, така, че ги давам в SLS. Там цената за ски Росиньол е 20лв до колкото си спомням +5лв за структора. Наистина ги правят перфектно. Може би само Сталин прави толкова качествено ските.
Освен това правя ските на много приятели. Идват в цеха, обещават да почерпят, аз им ги правя но до сега не са ме черпили. Или забравят от последвалия адреналин, или не ги правя добре и не смятат че си заслужава почерпката. Проблема е , че се връщат пак и пак не черпят а аз не мога да им смогна на консумативи. В този ред на мисли, искам да се обърна към тези приятели:
-Скъпи приятели. Настъпи криза. Да го д...те! Или черпите или си карате издраните ски. Приятелите са си приятели, но за ремонт на ски, пия бира.

P.S. Бордове не правя. Сериозен човек съм Cool

ant_dream
Буревестник

« Отговор #9 -: 13.11.2010 21:11 »

BEFSA-джия , какво да ти кажа Wink wall

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #10 -: 13.11.2010 22:01 »

Аз си правя ските сам. Веднъж на 1-2 години ги давам в сервиз, за да им направят структура. Това е най-доброто. Ските ви стават като току що излезли от завода. Повечето ми ски са Росиньол, така, че ги давам в SLS. Там цената за ски Росиньол е 20лв до колкото си спомням +5лв за структора. Наистина ги правят перфектно. Може би само Сталин прави толкова качествено ските.
Освен това правя ските на много приятели. Идват в цеха, обещават да почерпят, аз им ги правя но до сега не са ме черпили. Или забравят от последвалия адреналин, или не ги правя добре и не смятат че си заслужава почерпката. Проблема е , че се връщат пак и пак не черпят а аз не мога да им смогна на консумативи. В този ред на мисли, искам да се обърна към тези приятели:
-Скъпи приятели. Настъпи криза. Да го д...те! Или черпите или си карате издраните ски. Приятелите са си приятели, но за ремонт на ски, пия бира.

Е ти не правиш Бордове ама ние Черпим  Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Drinks Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Zmeio
Полъх
*

« Отговор #11 -: 17.11.2010 13:37 »

Живея в Люлин, но ските са ми Росиньол та сигурно ще ида в СЛС, даже от там съм ги купил.
.. а за черпенето, някой хора нямат сърце.. Smile

Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #12 -: 17.11.2010 14:29 »

....пия бира.

Ей, тъкмо мислех, че съм се уредил - ама добре, че прочетох до края. Що, бе човек, що тая дискриминация на бордистите - а изглеждаш свестен:пиеш бира  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
ant_dream
Буревестник

« Отговор #13 -: 18.11.2010 00:27 »

Захо стоката е у мен може да се разберем тея дни като приготвиш кеша да се видим :D
250г ще трябва да ти стигне за цяла година  tequilla

ПС бирата от мен Smile, че бордистите сме готини хора трябва да се подкрепяме в тези тежки времена :D

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #14 -: 18.11.2010 01:39 »

Захо стоката е у мен може да се разберем тея дни като приготвиш кеша да се видим :D
250г ще трябва да ти стигне за цяла година  tequilla
Като го прочетох и ... и толкова явно...... и ми настръхнаха косите.... или сте много печени.... или сте силни и не ви пука от никой.......

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: