22.11.2024 02:02
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Отговор: Малко правопис...  (Прочетена 6802 пъти)
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« -: 26.11.2010 10:24 »

уфсъ или овца :)понякога грешки стават и от клавиатурите,от бдс и фонетик и бързо писане и...  tequilla  
клавиатури се сменят,бдс и фонетик се инсталират,който бърза бавно стига,а който tequilla да си  hip Wink
Всички допускаме грешки и мисля,че е полезно за всички да се поправяме взаимно.Защо докато си бъбрим сладки приказки за любимия спорт да не си и изглаждаме родния език OK
Иначе вижте какво се получава:
продавам каравана компас в изклу4ително добро састоиание , 6те помолиа предврително хора глупаци от автока6ти , праве6ти се 4е разбират , или до в4ера работели вав ферми а днес тарговци на коли и каравани да не ми званиат , виждам ги в англиа как спиат в колите като аборигени за да не дадат ниакои лев за хотел , гладни и мар6ави като ку4ета обикалиат и се циганиат , а тук като се приберат големите баровци , така караваната е централно газово отопление , боилер за топла и студена вода , мивка , 4 газови котлона , хладилник , фурна , вентилатор за проветрение , 2 сенници комарници , ниама те4ове , табло за 12, и 220 волта , отделна баниа , с отделен тоалет, хими4еска е . вход за антена телевизор , просто триабва да се види . склонен сам на бартер за камион МАН, ИЛИ СКАНИА , ИЛИ ИАПОНСКО ТРАКТОР4Е РАЗБИРА СЕ С ДОПЛА6ТАНЕ . 6ТЕ СЕ ДОГОВОРИМ . караваната е с документ от англиа и с нови гуми . пак 6те повториа ниско интелигентни хора тарсе6ти косури да не ми званиат 6те бадат игнорирани . бих искал са6то да вметна преди да позваните , да погледнете хубаво караваните -внос холандиа , франциа германиа от 0 -до 4000лв и да направите сравнвние колко от тиах имат баниа + тоалет + документи , и тези разбира се внос от англиа , за6тото пониакога балгари страда6ти от синдрома на баи ганио в барзината да се пазариат , и да свалиат от цената пропускат да забележат 4е караваната е хубаво да има и баниа и не го от4итат като факт , но това се разбира едва тогава когато отидат на пикник и СУТРИН ниама каде да си умиат ГАЗА с извинение . мислиа 4е биах иасен .
 из mobile.bg

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #1 -: 26.11.2010 12:58 »

клавиатури се сменят,бдс и фонетик се инсталират,който бърза бавно стига,а който tequilla да си  hip Wink
Всички допускаме грешки и мисля,че е полезно за всички да се поправяме взаимно.Защо докато си бъбрим сладки приказки за любимия спорт да не си и изглаждаме родния език OK
продавам каравана компас в изклу4ително добро састоиание , 6те помолиа предврително хора глупаци от автока6ти , праве6ти се 4е разбират , или до в4ера работели вав ферми а днес тарговци на коли и каравани да не ми званиат , виждам ги в англиа как спиат в колите като аборигени за да не дадат ниакои лев за хотел , гладни и мар6ави като ку4ета обикалиат и се циганиат , а тук като се приберат големите баровци , така караваната е централно газово отопление , боилер за топла и студена вода , мивка , 4 газови котлона , хладилник , фурна , вентилатор за проветрение , 2 сенници комарници , ниама те4ове , табло за 12, и 220 волта , отделна баниа , с отделен тоалет, хими4еска е . вход за антена телевизор , просто триабва да се види . склонен сам на бартер за камион МАН, ИЛИ СКАНИА , ИЛИ ИАПОНСКО ТРАКТОР4Е РАЗБИРА СЕ С ДОПЛА6ТАНЕ . 6ТЕ СЕ ДОГОВОРИМ . караваната е с документ от англиа и с нови гуми . пак 6те повториа ниско интелигентни хора тарсе6ти косури да не ми званиат 6те бадат игнорирани . бих искал са6то да вметна преди да позваните , да погледнете хубаво караваните -внос холандиа , франциа германиа от 0 -до 4000лв и да направите сравнвние колко от тиах имат баниа + тоалет + документи , и тези разбира се внос от англиа , за6тото пониакога балгари страда6ти от синдрома на баи ганио в барзината да се пазариат , и да свалиат от цената пропускат да забележат 4е караваната е хубаво да има и баниа и не го от4итат като факт , но това се разбира едва тогава когато отидат на пикник и СУТРИН ниама каде да си умиат ГАЗА с извинение . мислиа 4е биах иасен .
 из mobile.bg

С една дума ТЪЖНО  Sad Sad Sad

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
plux67
Полъх
*
Публикации: 45

Trust me I'm Bulgarian

« Отговор #2 -: 26.11.2010 14:58 »

Телефона на този високоинтелигентен младеж сменящ каравана срещу японско тракторче е 0877115595 . Който желае може да си побъбри с него .

180cm 88kg now   RRD X-Fire V3 122 + NP RS/RACING EVO IV 8.6
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #3 -: 26.11.2010 20:23 »

из mobile.bg

Smile))) човека, освен каравана има и мнение  Yes

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #4 -: 26.11.2010 20:50 »

сигурно трябва да му звъннеш да разбереш мнението,за караваната разбрахме Wink
vandal
Windmaster

« Отговор #5 -: 26.11.2010 21:02 »

сигурно трябва да му звъннеш да разбереш мнението,за караваната разбрахме Wink

Smile ами аз и мнението му разбрах - всеки който се опита да свали цената автотърговец по една или друга причина е селянин (в смисъл - работил е във ферма преди) и също е нискоинтелигентен.

или най-вече ако не си съгласен с него - не го занимавай, няма да ти обърне внимание...

сигурен съм че с тази обява е привле(я)къл много потенциални клиенти  :D

stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #6 -: 26.11.2010 22:10 »

Малко  изместихме темата но аз мисля ,че няма срамна работа или професия има само хора разни.Макар че Вандале мотото под снимката ти съвпада с моето мислене :D

Аз лично търпя на критики за правописа,като имам предвид,че на времето хич не ми се учеше :-O-:
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #7 -: 26.11.2010 22:16 »

Разделих темата, защото наистина се измести настрани. Тази обява заслужава да да се впише в търговските регистри....... с бисери :D.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
kalata_n
Духовит
**
Публикации: 136

« Отговор #8 -: 29.11.2010 17:29 »

Жалко, че нямям трактор!!!
lubo
Буревестник

« Отговор #9 -: 29.11.2010 19:28 »

Не какъв да е трактор,японско тракторче трябва.Колкото и пъти да препрочитам обявата,всеки път си откривам нещо ново и любимо.След като имената на четири държави са изписани с малка буква изведнъж думичката сутрин е удостоена с изцяло главни букви.

sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204

« Отговор #10 -: 30.11.2010 18:12 »

остави човека бе, Любо. може да е немски възпитаник  :D  :D  :D
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #11 -: 30.11.2010 18:50 »

Ето това изявление направо го слагам в любими: "...мислиа 4е биах иасен ..."
И да знаете, че ако някой се прави, че не разбира нещо, винаги ще го цитирам!  (:-pp) :О:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
lubo
Буревестник

« Отговор #12 -: 30.11.2010 19:00 »

Ето това изявление направо го слагам в любими: "...мислиа 4е биах иасен ..."
И да знаете, че ако някой се прави, че не разбира нещо, винаги ще го цитирам!  (:-pp) :О:
!!= мислиа 4е биах иасен  OK

vandal
Windmaster

« Отговор #13 -: 04.12.2010 23:26 »

N3 Mi PuKa Koi mE MrazI i Na KOi ne Sam mu PriQt3n Az Sam samo() Edin (fiNger) !!!!
 Ebal sam Gi si4kit3 Smile

това е...ам...статуса на един от контактите ми във фейсбук...дано не се разсърди че тук, но мнооооооооооо ме кефи Smile))

Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: