viktor
Полъх

Публикации: 17
и платна и хварчила...
|
 |
« -: 17.12.2010 01:33 » |
|
Здравейте, снегът падна и мисля, че дойде времето да отворя една тема за сноукайт в този форум, тъй като тук преобладават каращите от София. Търся ентусиасти и желаещи за каране на сноукайт на платото на Витоша тази зима, като предлагам като първи подходящ уикенд идният 18-19.12, като според моите наблюдения на прогнозата ще бъде сравнително подходяща, въпреки че в събота може би ще е силно за каране, но пък неделята изглежда ок ( ако не греша дават запад, това добре ли е?) Тъй като нямам особен опит с Витоша и ще ми е първо ходене ще се радвам ако намеря компания. Ако имате интерес пишете тук в темата, а телефонът ми е 0888780074 - Виктор. Силно се надявам да се съберем, дори и да не стане този уикенд, зимата е пред нас! С пожелания за сняг и вятър за всички!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра

Публикации: 389
Тиквеник :)
|
 |
« Отговор #1 -: 17.12.2010 01:54 » |
|
Викторе здрасти, ако не се лъжа ти ме учи кайт в Бургас  Иначе съм за идеята, този уикенд не съм в Сф, но като се върна ако има условия съм за 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
windprayer
Вятърничав

Публикации: 271
www.vpsnowboards.com
|
 |
« Отговор #2 -: 17.12.2010 10:41 » |
|
Перфектна тема Викторе  Аз съм решил да се тествам този сезон за първи път, така че брой ме мен със сигурност! Все пак смятам , че снегът е твърде малко в момента за платото, така че ще се въздържа, докато не падне сериозен сняг върху нормална основа!  Нека споделят и каращите с опит на Витоша, при какви условия е добре на платото и с какви размери и типове кайтове карат там. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viktor
Полъх

и платна и хварчила...
|
 |
« Отговор #3 -: 17.12.2010 12:41 » |
|
Все пак смятам , че снегът е твърде малко в момента за платото, така че ще се въздържа, докато не падне сериозен сняг върху нормална основа! Снощи си говорих с няколко запалени сноубордисти от София, които ме разубедиха и споменаха, че снегът няма как да е достатъчно този уикенд! Но всички се надяваме сняг да падне повече и да се съберем! Радвам се, че ще се включиш windprayer, колкото повече, толкова по-весело!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sergobo
Духовит

Публикации: 190
www.alooppa.com
|
 |
« Отговор #4 -: 21.12.2010 17:27 » |
|
Привет, По принцип карам уиндсърф, но за по-лесно преглъщане на зимата най-доброто според мен е сноу-кайта. За това се записах на уроци при един мой стар познат, страхотен ентусиаст и много печен човек. Хоум-спота му е полето между Надежда и околовръстното  Поздрави от мен и се надявам скоро да се присъединя.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivorpetkov
Вятърничав

Публикации: 294
|
 |
« Отговор #5 -: 27.12.2010 23:59 » |
|
Не мисля, че има достатъчно сняг в момента. Така изглеждаше Витоша (на около 1700 метра) вчера, днес да е паднало 15 см. 
|
|
|
|
|
|
Sails: 5.3 Loft O2 6.0 Gaastra Matrix 4.2 Loft Lip Wave Board: Tabou Rocket 115 l Weight: 73 kg
|
|
|
viktor
Полъх

и платна и хварчила...
|
 |
« Отговор #6 -: 07.01.2011 23:53 » |
|
Здравейте отново, на видеото на сайта istreshteam.org от 4.01 се вижда че все пак са намерили малко по-заснежено местенце горе. Ако има ентусиасти за този уикенд аз със удоволствие бих се разходил до горе. Пишете ако има желаещи! http://www.youtube.com/v/-_nnlf2O41I?fs=1&hl=en_US
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viktor
Полъх

и платна и хварчила...
|
 |
« Отговор #7 -: 04.02.2011 22:04 » |
|
Днес покарахме малко на горното плато. Снежната покривка не е съвсем достатъчна, но при този дефицит на сняг е задоволителна.
Бяхме общо 4-ма ентусиасти и се караше с 9-ка и 12-ка fioil и 11-ка C. Вятърът беше от изток - североизток, караше се добре на поривите, но отслабваше често. Въпреки това беше приятно. Прогнозата за времето на Витоша изглежда по-добра за уикенда, слънчево, топло и ветровито. Утре ще се качвам пак. Предполагам отново на горното плато, ако се съберем повече ще е още по-весело!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cenk
Духовит

Публикации: 126
|
 |
« Отговор #8 -: 07.02.2011 20:37 » |
|
keep it up bro 
|
|
|
|
|
|
Fishin' All Day
|
|
|
|
|
|
|
BLESSED DEVIL
Полъх

Публикации: 73
+359897614847 - S4EN
|
 |
« Отговор #11 -: 28.12.2011 20:45 » |
|
Тази зима продължава офанзивата на платото. Дано се съберем повече хора. 
|
|
|
|
|
|
A smooth sea never made a skillful sailor.
♥ 4130 4 life
|
|
|
|
SHMIT
|
 |
« Отговор #12 -: 28.12.2011 23:29 » |
|
Аз съм през ден горе, но вятър няма.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
windprayer
Вятърничав

Публикации: 271
www.vpsnowboards.com
|
 |
« Отговор #13 -: 29.12.2011 10:41 » |
|
Като задуха, свиркайте, аз съм много навит 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
 |
« Отговор #14 -: 31.12.2011 13:44 » |
|
Няма ли някоя достатъчно голяма гола поляна около София? Елин Пелин?
|
|
|
|
|
|
Аз съм легенда  Windsurf: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 | LoftSails Oxygen 4.6, 6.3 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 92L | KT 2.0, 2.5 3.0, 3.5, 4.0, Reptile 7.0
|
|
|
|