22.11.2024 16:07
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Някой знае ли подробности около Петър Йовчев?  (Прочетена 14216 пъти)
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« -: 07.12.2005 17:43 »

Доколкото разбрах Петър Йовчев (BUL 21) е катастрофирал с мотор и сега е в кома, имате ли информация за него?

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Lazar
Гост
« Отговор #1 -: 10.12.2005 12:47 »

Zdrasti, az sum Lazar, bashtata na Pepi.
Da naistina Pepi preturpia mnogo tejka katastrofa s motor na 10.11.2005. Sustoianieto mu beshe kritichno 15 dni. Ne se znaeshe dali shte ojivee. V sledstvie na katastrofata biaha zasegnat seriozno chernia drob, no travmata be burzo ovladiana, mozachno cherepnata travma be suprovodena ot nadmozachen kravoizliv koito ne be ot nai-serioznite. Nai-seriozen i jivoto zastrashavasht problem be colabiraneto na dvata beli droba. Na dva puti Pepi beshe na ruba m/u jivota i smarta. Doktorite ot Voenna bolnica napraviha nevuzmojnoto i spasiha jivota mu, ili pone sega kogato pisha tova moga da kaja che spasiavameto na jiznenite mu funkcii sa v mnogo naprednala faza. V momenta Pepi izliza ot coma koeto stava mnogo bavno poradi tova che mozaka mu e bil tretiran s mnogo silni psihotropni veshtestva koito da go durjut v medicamentozna coma za da moje da izdurji na bolkata. Osven tova na 2 puti prez kritichnia period gazovia analiz pokazvashe 75 - 77% vugleroden dvuokis, a pri 80% mozaka zagiva. Za sega smisleno izpulniava 7 - 8 komandi ot sorta na zatvori ochi, pokaji si ezika.............., prez denia e s otvoreni ochi no ne moje da se kaje che e kontakten. Za sega tova. Ako iskate oshte info maila mi e lazar@bulsaf.bg
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #2 -: 10.12.2005 13:08 »

Не го познавам момчето, но направо се разплаках докато четях. От сърце пожелаваме да се оправи без последици и да е достатъчно силен да продължи живота си напред...надявам се без мотори повече.

Джантов ти най-добре прочети това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #3 -: 10.12.2005 13:51 »

Пожелавам му от все сърце да се оправи. Не съм религиозен, но ще се моля на нашия 'господ на вятъра' да му даде шанс пак да опъва платното!

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Lazar
Гост
« Отговор #4 -: 10.12.2005 15:49 »

Sunny mersi za pojelaniata,

samo iskam da vmetna che katastrofata ne e stamala po negova vina, prosto v BG shofiorite niamat pravilno otnoshenie kum motoristite  Confused

Lazar
Lazar
Гост
« Отговор #5 -: 10.12.2005 15:52 »

Sunny,
oshte neshto, Pepi e surfist.
tova e negovia sait:
www.bul21.org
Sunny
Администратор

« Отговор #6 -: 11.12.2005 13:50 »

Цитат на: "Lazar"
Sunny mersi za pojelaniata,

samo iskam da vmetna che katastrofata ne e stamala po negova vina, prosto v BG shofiorite niamat pravilno otnoshenie kum motoristite  Confused

Lazar

Абсолютна истина! Виждала съм с очите смъртта на момче и момиче с мотор, които караха сигурно с 20km/h. Една кола, за да избегне дупка в нейното платно абсолютно изцяло премина в тяхното платно и направо ги размаза. Съжалявам за грубия език, но гледката беше ужасяваща.
Шофьорите на коли не са свикнали да използват огледалата за задно виждане (или поне не толкова често колкото трябва). Моторите се движат с доста голяма скорост и повечето шофьори първо тръгват да правят маневра,а после гледат (или изобщо не гледат дали някой не го изпреварва примерно)...и така стават белите.
Също съм виждала как кола тръгва да прави ляв завой като решава да изпревари колите занаправо отсреща. Е да, обаче първото превозно средство занаправо е мотор, който стратира и набира ужасно бързо. Последиците не бяха много тежки, понеже удара беше с малка скорост, но спред мен шофиорите на коли трябва най-после да приемат моторите за участници в движението и то да бъдат винаги с повишено внимание към тях, защото освен, че са много бързи, те нямат предпазни колани и никаква защита, освен 1 каска и протектори.
Аз лично винаги внимавам, когато видя мотор и докато не го видя пред мен не се успокоявам, а и знам, че има ли 1 мотор на магистралата, обикновено има цяла група и също се съобразявам и с това.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #7 -: 12.12.2005 12:31 »

Стискам палци и дано всичко да е наред.

The Best Of The Best
valko_extreme
Духовит
**
Публикации: 127

« Отговор #8 -: 12.12.2005 13:41 »

Пепи дано оздравееш скоро стискам палци има още титли които трябва да спечелиш OK  OK  OK

Повелителя на Костурите
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #9 -: 12.12.2005 18:55 »

ще се оправи
между другото на репобликанското в бургас тои беше единствениа които ми дишаше в врата и ми взема гонка и догодина маи ще е обратното сигорен сам че ще се оправи духа му е силен познавам го нали аз му бях трениор 1на година заедно постигнахме много и още много има
Sunny
Администратор

« Отговор #10 -: 12.12.2005 23:33 »

Лазар, може ли да ви помоля от време на време, когато е удобно да пишете по няколко думи за състоянието на Петър. Всички се молим за него и се надявам тази положителна енергия да му помогне!

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #11 -: 13.12.2005 00:35 »

пожелавам на Пепи много бързо оправяне,възстановяване и вятър,какъвто той си пожелае!!!!!!Стискам палците!

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Lazar
Гост
« Отговор #12 -: 13.12.2005 11:42 »

Zdraveite Sunny i vsichki,

Pepi e vse oshte v mnogo niska stepen na suznanie.
za da me razberete shte obiasnia stepenite na suznanie. Ima edna skala koiato se kazva Glazgoo coma skala koito e ot 3 do 15-ta stepen. kogato chovek e v pulna coma e 3-ta, a az i vie sme 15. Doktorite v momenta slagat Pepi v 7-8 stepen. Sus otvoreni ochi e, no contakta s nego e malko truden. No vseki den ima po moalko napreduk. Vuzstanoviavaneto ot tazi situacia e bavno. Inache zdravoslovnoto mu sastoianie e dobro, zapochva da kachva kilogrami. Beshe otslabnal blizo 30 kg. Tova e za sega Smile

Pazete se

Lazar
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #13 -: 13.12.2005 12:47 »

онзи ден ме блъсна и мене кола карах с колелото на главната и от страни един ме качи на капака си и от уплаха вместо да натиснел спирачка натиснал газта возех се 10 метера на капака му и като спря полетях напрд както и при сърфа не успях да направя чисто 2но салто като се изправих предната ми капла беше като детелинка пуснах ''шофиора'' да си заминава щото ми дожаля за него  може и да е грешка утре може да блъсне някое дете но мисля че си е вземал поука беше пребледнял а на мене сулзи ми потекаха от смях хората ме мислеха за луд и продалжавам вече 3ти ден да се смея и незнам каква е тази реакция може и да сам си ударил главата без да знам но като 4ета това за пепи и ми замръзва усмивката това можеше да се случи и  на мен да не дава господ  знам само 1но че пепи ще се оправи и отново ще правим бели успоредни следи в морето
Sunny
Администратор

« Отговор #14 -: 13.12.2005 15:07 »

Bul-131, можело е да му съсипеш живота направо. Във Варна пътищата са страхотни, кара се бързо и това ми се вижда проблем, въпреки, че има радари на всяка крачка и глобите не ни се разминават. Работила съм там и всеки ден минавах по един и същи път, който отива към Дружба и направо ме разбиваха от глоби. Ама как да караш по път с 4 платна в едната посока и да имаш ограничение 40? Нечовешко е просто :/  Mr. Green

Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: