23.11.2024 22:43
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: Ако си мислите, че ще карате на острова това лято...  (Прочетена 26012 пъти)
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #45 -: 20.06.2011 01:00 »

В статията  никъде не става дума за комари,мухи,мизерни условия за престой,прахоляк,трънаци и какво е усещането да плажуваш при едни 16м/с и нагоре ... :D 

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #46 -: 20.06.2011 01:53 »

Не е точно така. Статията е написана след организиран тур за български медии по покана на местните власти - втория такъв, за който знам със сигурност. Като отсееш красотите, делфините и тюлените, остават намеренията на местните власти. Добавяш усилените строежи, учестения фериботен трафик и новите табели и нещата стават доста по-ясни.

ФБ хаесва това Drinks Yeee man

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
NexusStar
Духовит
**
Публикации: 124

Ab hinc

« Отговор #47 -: 20.06.2011 07:53 »

Някои чете тука и са мушнали нещо на гурото  suicide че какви звезди е наредило   през метър да ги наредят табелите пак ще се ходи там  wall тука никъде наблизо не свети така angry

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.
peed
Полъх
*
Публикации: 11

« Отговор #48 -: 27.06.2011 09:59 »

Табелките наистина ги има, но са се вразумили и зонирането прилича на това от миналата година. На фунияъа няма нищо, само малко шамандурки и чадъри в началото където е завета под хотела. На уейв спота няма и следа от зониране Wink В езерото не се кара, или поне сега не видях никого. Сигурно август месец ще следят повече за зоните заради многото плажуващи...
windsurf81
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #49 -: 05.08.2011 17:05 »

Дано не пипат уейв спота, иначе туризма е неминуем за икономиката на острова
delnegro
Полъх
*
Публикации: 24

« Отговор #50 -: 16.03.2012 11:14 »

Тез мога да ви ги сглобя за секунди и в различни цветове ако искате за сутрешната смяна и за следобедната различни та и холограмни стикери може да им направя  (:-pp) :О: Текста ще е разбира се подходящ за проверяващите "органи"

може би тук е мястото където да питам.
тъй като ми предстои да ходя до кушадасъ на почивка и оборудването влиза в цената....та:
там добре ли е за уиндсърф...лонг бийч плажа,ако някой е ходил
и за да ползвам оборудване ми изкат някакъв сертификат...може би този за който колегата е писал
този сертификат дават ли го някъде по нашите школи след изкарани курсове/задължително ще карам така или иначе че съм новобранка/....или е "пунта мара".......или трябва да говориме с колегата за по бира ,да го пусне в син цвят че ми отива на очите Drinks
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: