22.11.2024 00:52
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Автомобили  (Прочетена 17956 пъти)
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« -: 03.01.2006 16:34 »

Понеже съм на такава вълна, някой знае ли сайт с класация на колите по години? Например най-здрава, най-икономична........най-калпава..

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Инспектор Стрезов
Духовит
**
Публикации: 100

« Отговор #1 -: 04.01.2006 12:49 »

Има един немски каталог за всички коли (на български е Шваке), от него гледат застрахователите, не знам дали няма нещо такова на страницата им.
Radi
Полъх
*
Публикации: 41

« Отговор #2 -: 04.01.2006 17:51 »

Лично аз мисля,че дори да се добереш до такъв сайт или нещо подобно няма да можеш да се ориентираш правилно :/
Това е лично мое мнение и си позволявам да го изкажа защото се занимавам с ремонти на коли и това съм завършил Wink
По добре се спри на няои доказани на пазара марки и се консултирай в съответните сервизи Wink
Също така имаи предвид че,тестването на всички нови автомобили става от краиният потребител-демек ние,и на базата на всички дефекти от определен период от време се прави тест-компютър  Shocked  изпитах го лично съвсем скоро :о(
Надявам се да сполучиш в избора си hip

Аз съм Българче обичам наште писти заледени,а на сърфа да се лашкам първа радост е за мене !
Юли
Администратор

« Отговор #3 -: 04.01.2006 18:13 »

Благодаря момчета, тази справка бих използвал само за непознати за мен марки към които проявявам интерес, знам че всеки автомобил е в определено състояние което не зависи много от модела а от това как е подържан, но например ако прочета, че Ауди А4 е много капризна кола или ходовата и част е зле, сериозно бих се замислил дали въобще да и обръщам внимание. Иначе марката я знам Very Happy  Very Happy  Very Happy , просто в тоя сезон никой не му се продава Субару :O\

Radi
Полъх
*

« Отговор #4 -: 04.01.2006 18:25 »

Mr. Green а,защо пък не пак СУБАРУ :idea:

Аз съм Българче обичам наште писти заледени,а на сърфа да се лашкам първа радост е за мене !
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #5 -: 04.01.2006 18:37 »

Цитат на: "Radi"
Лично аз мисля,че дори да се добереш до такъв сайт или нещо подобно няма да можеш да се ориентираш правилно :/
Това е лично мое мнение и си позволявам да го изкажа защото се занимавам с ремонти на коли и това съм завършил Wink
По добре се спри на няои доказани на пазара марки и се консултирай в съответните сервизи Wink
Също така имаи предвид че,тестването на всички нови автомобили става от краиният потребител-демек ние,и на базата на всички дефекти от определен период от време се прави тест-компютър  Shocked  изпитах го лично съвсем скоро :о(
Надявам се да сполучиш в избора си hip

Radi в автосервиз ли работиш? Ако нещо имам проблем с моя Фиат Типо, може ли да се обърна към теб?
Сега исках да си мина колата на преглед и един ми скъса нервите. Трябвало да имам катализатор, ама ако бил махнат не можело да мина, ако не бил в норма също и като му казах, че си тръгвам и ще мина на друго място на преглед, той взе да мънка...ама защо сега, той щял да направи нещо по въпроса "да ми помогне" (явно срещу допълнително заплащане), ама трябвало да изчакам коли дето дойдоха след мен (тръгнах си естествено, а той се нацупи какви претенциозни клиенти има Evil or Very Mad ). За мен това си е съшинско изнудване, защото съм сигурна, че не всички коли след 90та година имат катализатори и то изправни - просто цената на тези коли е 2-3 хиляди лева, а 1 нов катализатор е около 1500 :!:  Confused:
Обаче циганските каруци си минават на преглед без проблеми. В каква страна живеем не знам :!:

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор

« Отговор #6 -: 04.01.2006 18:41 »

Цитат
Иначе марката я знам, просто в тоя сезон никой не му се продава Субару

Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #7 -: 04.01.2006 19:12 »

Цитат на: "Юли"

Цитат

Стига с това Субару, бе Юли!  Виждал съм отворено Субару - ми те тъпите джапанки даже двигателя не са могли да направят като хората - наредили цилиндрите един срещу друг и двигателя е като сплескана погача! Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green (Що ли му викат боксер - това не беше ли куче, сигурно щото е куча марка).

Дай да ти косна на тъста полското фиатче - 80лв празно, 150лв със зареден резервоар - удряме ли ръце? :p

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Radi
Полъх
*

« Отговор #8 -: 04.01.2006 19:24 »

Работил съм преди в сервиз,сега се занимавам с коли през свободното време-събота и неделя Very Happy С удоволствие ще помагам с каквото мога ,но само през почивните дни hip а за прегледа мога да ти свърша работа,но да не ти обяснявам тук по добре се обади ако не си свършила работа да помогнем Wink

Юли
Администратор

« Отговор #9 -: 04.01.2006 20:16 »

Цитат на: "zaho"

Цитат

Стига с това Субару, бе Юли!  Виждал съм отворено Субару - ми те тъпите джапанки даже двигателя не са могли да направят като хората - наредили цилиндрите един срещу друг и двигателя е като сплескана погача! Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green (Що ли му викат боксер - това не беше ли куче, сигурно щото е куча марка).

Дай да ти косна на тъста полското фиатче - 80лв празно, 150лв със зареден резервоар - удряме ли ръце? :p
Има и други лоши страни:
Спестили са рамките на вратите има само стъкла, губиш представа караш или не, с това 4х4 голям харчилък, пръскалки на фаровете все 1 не мога да ги бърша с кърпичка, не вдига повече от 200 каквото и да правя, уж боксер а реве като лъв над 5000 оборота..
Абе какво да говорим искам друга кола.......ама пак да е Субару Very Happy

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #10 -: 04.01.2006 21:08 »

че Ауди А4 е много капризна кола или ходовата и част е зле, сериозно бих се замислил дали въобще да и обръщам внимание. Иначе марката я знам Very Happy  Very Happy  Very Happy , просто в тоя сезон никой не му се продава Субару :O\

Като говорим за калпавък аз да добавя джипа на BMW X5 слаба работа, капризен до немай къде, непрекъснато се чупи нещо, електрониката издиша постоянно. Един приятел си взе и постоянно се оплаква и джипа все е на ремонт. Последното беше сега в планината, паднал му акумулатора, та трябваше да се дава ток...и кой дава ток...Субару разбира се  Very Happy  Very Happy  Very Happy

Юли, що ли си мисля че пак Субару ще е следващата  Very Happy  Shocked  К'во да кажем ние със сините Астри хахаххаа...

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #11 -: 04.01.2006 21:20 »

Понеже съм на такава вълна, някой знае ли сайт с класация на колите по години? Например най-здрава, най-икономична........най-калпава..
Юли, ако се навиеш да сменяш марката, аз лично съм много доволен от последната си кола (ти я знаеш).Много здрава и относително икономична и да не забравя -събира мнооооого багаж Wink  hip . Та ако минеш на тази вълна, мога да ти дам пълна консултация за години и модели. Разбира се, срещу една бира напролет Wink

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
rumba.racing
Буревестник
Публикации: 799

« Отговор #12 -: 05.01.2006 20:24 »

Юли извини ме ,че се намесвам но от мен да знаеш ,че по-хубава кола от новата няма :/  :/ както и вкус другар няма hip  hip  hip
Sunny
Администратор

« Отговор #13 -: 05.01.2006 20:27 »

Леле той няма да издържи до пролетта Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #14 -: 05.01.2006 20:42 »

Работил съм преди в сервиз,сега се занимавам с коли през свободното време-събота и неделя Very Happy С удоволствие ще помагам с каквото мога ,но само през почивните дни hip а за прегледа мога да ти свърша работа,но да не ти обяснявам тук по добре се обади ако не си свършила работа да помогнем Wink

Виж си личните съобщения.

Страници: 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: