21.11.2024 21:15
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: ГОЛЯМА КРАЖБА на ОСТРОВА!!!  (Прочетена 11934 пъти)
Maran4ito
Духовит
**
Публикации: 161

« Отговор #15 -: 24.10.2011 21:15 »

Ееееееееее, тъкмо си мислех, че сме открили рая, а то как е тръгнало май ще се купуваме катинари за оборудването!!! Sad Sad Sad
mkdimitrov
Полъх
*
Публикации: 93

« Отговор #16 -: 24.10.2011 22:28 »

Дайте снимки,поне на платното(та) и дъската(ите),че снимките ще помогнат повечко в разпознаването. Поне според мен, ако са българи няма да търсят реализация в БГ,което утежнява търсенето и значително намалява шансовете за намиране. И все пак  дано се намерят нещата.
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #17 -: 25.10.2011 00:28 »

Пълният списък е в тази тема: http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,4557.0.html
От жандармата обещаха съдействие, звъняхме и на ГКПП-тата, но май без особен ефект.
Имаше много ригове които не са пипнати, както и останали навити платна. Калъфите от които са извадени бяха подредени и закопчани както са били преди това, свалена е финката от 130л дъска за да окомплектоват откраднатата. Хем са взели са взети скъпи подбрани неща, хем трапци без никаква стойност.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #18 -: 25.10.2011 13:39 »

Щом са си окомплектовали дъска - значи може и да не я продават.... И щом са взели по-голямата финка - май с по-големи платна ще карат дъската...

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
bodanov
Полъх
*
Публикации: 44

« Отговор #19 -: 26.10.2011 10:10 »

Случилото се е супер тъпо. Дано оборудването да се открие и всичко да свърши добре.
Не мога да си представя на някой да му е сладко да влиза в морето с така придобит материял.
haydukata
Полъх
*
Публикации: 48

В интернет вятъра не спира

« Отговор #20 -: 27.10.2011 23:20 »

Много жалко! Скоро няма да видя чужбина, но дали това няма връзка със собствениците на сърф училищата, за да Ви взимат наем за "сърф хотел".? Никога не съм ходил на острова, но от коментарите Ви оставам с впечатление, че материала просто плаче да бъде откраднат. Може това да е мотивирало някои от собствениците на училища да Ви "предложат" да плащате. Това ми напомня картинката в България преди 20 гдини, когато имуществото/каквото и да е/ се застраховаше. Помислете за някоя "бригада", която Ви е позната. Само човек с информация би организирал подобна "свинщина". Извинявам се за последното определение, но в момента не ми хрумва по - добро.

Tabou speedster 100l, RRD ltd V10 98l, Gaastra hybrid 6.7, Gaastra 6,2 Poison, Neilpryde speedster 5.7
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #21 -: 28.10.2011 08:56 »

На много топ спотове след края на сезона има разпродажби на оборудване
Тук във форума съм чел за чисто нови платна срязани и изоставени
Та в този ред на мисли да не би някой да си е помислил че училището просто  е изоставило матряла и се е възползвал
Ако е така дано поне чете и размисли Никой няма да му се сърди ако върне " взетото " и се извини с някоя  Drinks

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #22 -: 28.10.2011 21:24 »

На много топ спотове след края на сезона има разпродажби на оборудване
Тук във форума съм чел за чисто нови платна срязани и изоставени
Та в този ред на мисли да не би някой да си е помислил че училището просто  е изоставило матряла и се е възползвал
Ако е така дано поне чете и размисли Никой няма да му се сърди ако върне " взетото " и се извини с някоя  Drinks

suicide

Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: