01.11.2024 06:36
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: нов филм Крапец dreaming  (Прочетена 4107 пъти)
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« -: 03.02.2012 03:18 »

здравейте маняци
Голям студ голяма депресия Smile
Удари ме много иако вдъхновението и направих един як филм за сърфа от 95 година да ви стопля малко сърфиските сърчица Smile тези дни ще има продължение .
Bul-131
Вятърничав

« Отговор #1 -: 05.02.2012 21:32 »

kaчих ви още един крапец който случаино го намерих в външният ми хард ....правен е още когато свалях жена ми Smile . и текста не мога да го изтрия  wall . а сухия материял на клипа съм го изтрил така че това е Smile клипаа се казва крапец 2006
Peahi
Полъх
*
Публикации: 22

!!! WS ROCKS !!!

« Отговор #2 -: 05.02.2012 21:50 »

Днес гледах филма, 20 секунди след като беше качен.

Мога да кажа, че е невероятна смесица между як вятър, екстремно каране иии смях Smile Препоръчвам го на всички, които се наслаждават на природата, нрава на Крис и снимачните умения на Нели! Smile Гледал съм всички техни качени сърф продукции, някои толкова многократно че...и на компютъра ми вече му се кара Smile

Happy Birthday

С този коментар изразявам уважението си към труда и кефа на Ивковски и благодаря за подкрепата на всички уинд почитатели Smile  Shocked

OK
mitev
Духовит
**
Публикации: 177

Chasing the wind o_O

« Отговор #3 -: 06.02.2012 00:08 »

Аууу как се дразняяяяяя  wall и как ми се карааааааааааааааааааааа   --< --<
Напоследък само мацки и сърф сънувам (не че се оплаквам де)  :D

Много яки клипове Крис !
Old school винаги са ме привличали някак по-особено... ще се радвам, ако споделиш още такива ! Smile)

Що се отнася до krapec_2006, (като изключим салтата..) много ме изкефи 2:20тата минута с едновремено направения скок и джайб  man
А за lyrics-а и credits-а накрая... просто талант !  :D
Bul-131
Вятърничав

« Отговор #4 -: 06.02.2012 13:50 »

да хубаво е на крапец . но ако беше вятара по-силен щеше да има по-яки изпълнения . там съм със старият соник 90л и 5кв и вятарът е слаб. ако беше силен и да съм овърпауар с 4 ка щеше да е като на гранканария Smile но като няма пауар скоковете са малки и салтата са на половина филма текста го сложих на майтап тогава 2006 та за да се посмеем приятелите накрая даже жена ми е слагала текста с важетата и кредита. затрил съм орегиналните кадри и сега е останало само този клип . сега правя още сърф филми . зимата ще се топлим Smile
Maran4ito
Духовит
**
Публикации: 161

« Отговор #5 -: 06.02.2012 20:44 »

Супер е, готини човлета и яко --< каране!
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #6 -: 07.02.2012 14:54 »

Браво Крис, както винаги адреналин, смях и приятно преживяване OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #7 -: 04.03.2012 19:11 »

Крис, видеото от сватбата ти е невероятно добро!!! И след часове остава усмивката на лицето от гледането! хаххахахахаххахах :D   не мога да се спра да се смея!!!  Drinks 
Bul-131
Вятърничав

« Отговор #8 -: 06.03.2012 00:30 »

ох що ми напомни....... бях забравил,че съм женен  taz
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: