21.11.2024 18:25
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9   Най-долу
Печат
Автор Тема: БОРОВЕЦ  (Прочетена 62857 пъти)
Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #120 -: 26.04.2007 22:37 »

Ей да си изядеш ушите от яд направо Mr. Green Успех на срещата, а ние ще покараме и за теб OK

Отсега правя заявка за всички бъдещи планирани трипове на острова - към Вас и други приятели които си търсят спътник.
Моля Ви да ми звънкате (не че е 100% сигурно), но много съм навит.
Жоро 0888 400 425
Ако имам 4-5- дена предварително инфо, бих могъл така да си подредя нещата че да съм с Вас. Иначе с мен не е скучно :D :D :D :D :D,
ще се убедите сами.

Накефете се яко, заради всичките нас, геройски останали !  Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee Yeee
Anna_F2
Духовит
**
Публикации: 109

« Отговор #121 -: 28.04.2007 21:01 »

Smile Още един интересен ски/сноуборд ден! Боровец направи жест на добра воля към феновете.  Маркуджиците са в почти перфектно състояние. Работеха 1 и 2. На 2 левия ръкав има 1 прекъсване, но десния е супер ... май имаше само едно оголено петно. Сутринта беше твърдо - до към 14ч. Към 13.30ч започна да вали сняг  snow   Smile Хубав сняг на парцали!  snow  Направо сбъдната мечта - сутринта на паркинга си говорехме, колко хубаво ще е, ако завали сняг и ние имаме късмета да покараме в "пудрата" :О:    За час и половина натрупа около 5 см. Слънцето проблясваше отвреме навреме  и ние се радвахме на Рила!  ... имаше и допълнителен action... решихме да идем до хижата за да хапнем...дръпнахме диагонал от 2-ката / защото не ни се катереше до 3-ката /, но се спусна мъгла  и се позагубихме...не се виждахме един друг.... Беше някак си самотно и мнооого тихо. Снегът проскърцваше ... Мисълта за лавини витаеше във въздуха.... след лъкатушене през клековете, няколко събувания и обувания се намерихме и се озовахме на зимната пътека ... слънцето се показа....беше красиво....тишина, слънце и сипещи се снежинки.... само дето не знаехме колко е далеч хижата... оказа се на около 20-тина  минути изкачване.....  ty още ми е трудно да ги разбера freerider-ите, как намират сила да се качат до върха и да се пуснат. Докато бяхме в хижата, снегът се усилваше....влизаха туристи, със щастливи физиономии, слизащи от Мусала, и добре наваляни.  Като тръгнахме надолу, и мъглата се беше сгъстила....май не виждах на повече от 20, 30 метра.  Бавно и внимателно се спускахме през клековете, тъй като трябваше държим височина,  а и да се държим плътно един за друг... не искам да ви казвам колко пъти събух и обух борда. Добре, че бях с един добър приятел и скиор, който търпеливо ме изчакваше!!!  ty .... Като слязохме на 2-ката, първата ми работа беше да разцелувам пистата.   hi ... Беше вече около 3ч и пистите бяха омекнали, но покарахме до към 4ч.. ...   magic Е, дано повали и тази нощ, че да се порадваме и следващите 3 дни  Yes ......  Wink но за утре ще си вземем термус и сандвичи и няма да ходим до хижата!!!
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #122 -: 29.04.2007 20:53 »

Леле Ани вие сте верноп големи ентусиасти \0//
Ние тук се пържим на жегата и никак не мога да повярвам, че някъде вали сняг и даже натрупва (:-pp) Ама се пазете с тези приключения, защото са много опасни.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Anna_F2
Духовит
**

« Отговор #123 -: 29.04.2007 21:50 »

Съни, и днес карахме и пак валя сняг, ама по-малко ...докато бях горе / до към 4ч. / натрупа не повече от 1 см. .... но после в Боровец валя дъжд, и си мисля, че горе е валял сняг.  Wink Утре ще разбера какво е валяло. ... Права си, че трябва и да се внимава   Smile от вчера карам с каска... не че правя нещо опасно, ама за  :О: чиста съвест..." да пази Господ! " ...май ме блазни идеята другата неделя да се качим на Мальовица / хижата / и да се пуснем от там.... знаеш ли някой да го е пускал със сноуборд? .... че да даде малко информация като как е .... Е, хайде, Хубав вятър, Хубаво каране, настроение и купон!  Smile Yeee
Restar
Вятърничав

« Отговор #124 -: 30.04.2007 23:11 »

Съни, и днес карахме и пак валя сняг, ама по-малко .... Е, хайде, Хубав вятър, Хубаво каране, настроение и купон!  Smile Yeee

Абе хора, в Рая ли сме? Нали не сънувам?

Едните се разцепват в пудрата (дай Боже всекиму!), другите по същото време цепят вълните на спота.
Не няма как да не е истина !!!!!!!! В рая сме !!!!

Алилуя братя !
Anna_F2
Духовит
**

« Отговор #125 -: 01.05.2007 19:22 »

Smile 1-ви май - Ден на СНЕГА!  snow snow snow .... Днес имаше повече от 10 см чисто нов сняг, навалял през нощта! ... Мнооого  ми хареса....особено в клековете.

Restar,   и аз днес си мислех, че Господ сигурно е и скиор/бордист ... или пък любимите му хора, та затова ни праща таз наслада.  :1:

Чудя се, защо при толкова много сняг спират съоръженията за профилактика.... По това време горе вали сняг всеки ден....сезона може да продължи до края на май.  BTW на 24.05 ще работят отново.  Smile 

Ето и една снимка с много сняг.  Wink
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #126 -: 01.05.2007 20:00 »

Ехаааа! Ани, малко ти завиждам в момента, но е напълно благородно. Wink Smile

ПП. Имаш тен "на маска". Dance

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Anna_F2
Духовит
**

« Отговор #127 -: 01.05.2007 21:30 »

Хей, Венелински ти си като рентген.... или пък си приятел с разни птиченца.  Аз от вчера забалязвам, че нещо тена ми неравномерен, каската се отбелязала... ама пък ти откъде ги знаеш тези подробности. Може пък да правиш аналогия с чалмите / сигурно имат друго име ? / дето ги носят афганците. Ти на снимката с маковете си без такава. За снимката ли си я свалил, че да те познаем или не я носеше? ... Аз като се връщах вечер от Боровец и като си пусна телевизора, хоп вие с Гена. Много приятно. ... абе не те оставиха тези хора да си починеш малко, да покараш нещо, къде ски, къде сърф.... то за сърф има време, ама ските  - или на 24.05 на Боровец или freeride по улеите, което мен все още ме плаши  hmmmm

Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #128 -: 01.05.2007 22:18 »

Ааа... Ани, аз имам набито око и съм много впечатлителен. Нали туй ми е работата? ty А тенът много ти отива!

Има едни пущунски везани полу-фесчета, ама аз не носих такова. Само възрастните си намотават кърпите на чалма около главите. Аз имам една такава кърпа, ама я използвам като шал за ски. Twisted Evil

А в телевизора предимно си седях и си мълчах и гледах да не заспя. Особено в събота беше трагедия. Тогава напълно си мълчах, щото нямах глас. Ама нямаше как.

Още не съм нито за ски, нито за сърф, щото едни драматични 6-7 кила ми останаха някъде из Афганистан. Аз като ви разправях, че 20 дена ни ми се ядеше, ни ми се спеше... Сега до петък имам дни за наваксване и реанимация Cool

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #129 -: 02.05.2007 05:11 »

Абе хора, в Рая ли сме? Нали не сънувам?

Едните се разцепват в пудрата (дай Боже всекиму!), другите по същото време цепят вълните на спота.
Не няма как да не е истина !!!!!!!! В рая сме !!!!

Алилуя братя !
Хахахахахаха \0// \0// \0// \0// \0// \0// \0//...абсолютно точно така е. Мисля, че скоро трябва да се направи едно Искърско неделно барбекю за да се отблагодарим на боговете. Ние на острова правихме генерална репетиция всяка вечер, за което скоро ще бъдат пуснати снимки. ама сега влизаме и май по-добре да лягаме, за да не гледаме утре така Shocked Shocked Shocked

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Restar
Вятърничав

« Отговор #130 -: 02.05.2007 12:17 »

Венелине,
наблягай на шоколада да върнеш килцата, че накъде без теб по гьоловете.  Wink

Съни,
за предстоящата "Искърска драма" , т.е. барбекю - ОК
Само кликнете кога и къде.
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #131 -: 02.05.2007 19:37 »

Вий Анна мога само да се кланям пред теб, ставаш ми идол ще искам уроци от теб
честита каска . Извинявам се за това че неможех да ти правя компания и че неможах
да ти помогна с каската Sad. Аз прекарах 4 дена и половина на Арапя. 2-а от тях слънчево
но другите два валеше дъжд като последния се развихри страхотна бура. Пецата даже
перкаше като луд 2-я ден с малко вятър и 6-ца под ръка направо му завиждах ама
нема сърф за мене там. Аз 3-и нощи спах в еднослойна паладка докато валеше дъжд и
духаше дедо ветър . Направо  Brrrr и малко мокричък. Малеее аз ти завиждам много
и хич не е благородно направо убивам човек за такова удоволствие но и на моренцето
си беше хубаво едно такова лежарно Smile за искарските нощи и аз съм готов мнмога да
барбекьосвам ама съм готов да помагам със салатата или нещо друго а и в яденето съм
доста добър Wink

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9   Най-горе
Печат
Отиди в: