22.11.2024 00:06
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: За начинаещи  (Прочетена 14195 пъти)
nixana
Полъх
*
Публикации: 14

« Отговор #15 -: 03.05.2007 18:19 »

Е super !!!  OK ok..
мерси много за бързия отговор Smile,
Значи така или иначе ще трябва да си вземам нова дъска след като "проходя" :О:..така че ще търся дъска за слаб вятър между 140-150 cm....А после вече и PRO..като му дойде времето  Yeee  Yes

RESPECT !!!!   :Sunny: :Sunny: :Sunny:
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #16 -: 03.05.2007 21:43 »

И после - размера не бил от значение! oops
Това вие сте го измислили Wink
Така и Захо ме бъзикаше, като му разправях, че джоланджийницата е на 8км, а тя се оказа на 13, а Захо беше гладен (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SabakyNoGaara
Повей

Публикации: 3

« Отговор #17 -: 15.01.2008 18:01 »

Imam golqm problem ...!!! Molq ako nqkoi moje da mi pomogne sas savet. Naskoro si kupih kite no ne mi ostana vreme za da svikna na platnoto. Na vtoriqt den izgubih kontrol i platnoto se vrqza v zemqta, sled koeto beshe razprano na dve v sredata. Vaprosat mi e dali imam nqkav shans da go zashiq ili neshto takova? Ili trebva da zabravq i da tarsq novo:(
  Bih se radval ako mi kajete i oshte nqkolko saveta kato za nqkoi koito hvashta platnoto za 2-ri pat
PS:blagodarq predvaritelno i se nadqvam da me zaradvate taz
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #18 -: 15.01.2008 18:16 »

Imam golqm problem ...!!! Molq ako nqkoi moje da mi pomogne sas savet. Naskoro si kupih kite no ne mi ostana vreme za da svikna na platnoto. Na vtoriqt den izgubih kontrol i platnoto se vrqza v zemqta, sled koeto beshe razprano na dve v sredata. Vaprosat mi e dali imam nqkav shans da go zashiq ili neshto takova? Ili trebva da zabravq i da tarsq novo:(
  Bih se radval ako mi kajete i oshte nqkolko saveta kato za nqkoi koito hvashta platnoto za 2-ri pat
PS:blagodarq predvaritelno i se nadqvam da me zaradvate taz

Здравей и добре дошъл във форума SabakyNoGaara  - ако имаш възможност, моля пиши на кирилица, такива са исикванията на форума.
Имаме човек, който ремонтира нашите платна, така, че ако кайта ти е разпран, а не скъсан мисля, че ще може да ти го зашие.
Казва се Marino, Можеш да го търсиш на този телефон: 888200617.
Що се отнася до съветите, тук единственото, което мога да ти кажа е, че е добра идея да преминеш един начален курс при учител - кайта е доста по-опасен от уиндсърфа.

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
SabakyNoGaara
Повей

« Отговор #19 -: 15.01.2008 18:49 »

Първо искам да ти благодаря за отговора, и за това че отново внесе капка надежда в обезндеждената ми душа (:-pp). Има само един проблем - намирам се в гърция и не знам как ще стане работата с вашия човек. Но все пак да знам че може да се зашие е добро начало. тук сам виждал няколко райдари така че мисля да се обарна кам тях за помощ, а може би и за някой друг урок както ме посавтва.Преди да си купя екипировката си мислех че това е голяма мания, но денс ми стана ясно че не е толкова лесно колкото на клиповете с който се зарибявах.
  PS:в тва нешто имадоста мощ \0//
 и последно вапростче ако може:
 притеснява ме само това че раздраното почва с около 10-на см по дължината на "тва голямото надуваемо" - не знам как се казва, и след това на 90градуса м-у средната и пурвата в ляво "греди" до задната част на платното
   абе с две думи мн зле мислиш ли че има шанс?
SabakyNoGaara
Повей

« Отговор #20 -: 15.01.2008 18:55 »

.... а и още едно нещо дето забравих да питам сега като си видях пак пларното и се сетих
този гаф дето ми се случи може ли да е защото платното не е било достатачно надуто или няма обяснение
сажалявам ако досаждам моля да ме разберете suicide suicide
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #21 -: 15.01.2008 20:56 »

.... а и още едно нещо дето забравих да питам сега като си видях пак пларното и се сетих
този гаф дето ми се случи може ли да е защото платното не е било достатачно надуто или няма обяснение
сажалявам ако досаждам моля да ме разберете suicide suicide
hi SabakyNoGaara,
отговарям малко телеграфно...
Със сигурност може да се зашие хвърчилото.
Послушай Захо и вземи няколко урока.
Потърси във форума, има написани съвети, но НЕ се учи сам, независимо до колко литература имаш достъп.
При силен удар в земята колкото и да е надуто хвърчилото може да се разпори suicide
Можеш да пратиш хвърчилото по човек или куриер...

Успех OK

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: