Здравейте всички,
утре ще гледам да мина праз магазина за охранителни камери, както ти препоръча и да взема 2 стойки.
Когато сме готови и с това ще пусна пълният списък с разходите, който съм направил.
Към тези 117лв, който съм написал в началото имам :
- 10лв компоненти (печатна платка, проводници, рейки, резистори ... абе там както се прави)
- 8.60лв PVC къщичка за цялото нещо.
Средно 20лв. Ще питам човека там, кое е по добре за неблагоприятни метео условия и каквото каже това ще взема.
Също така трябва да се вземе и трафче, тъй като моето нещо не ми харесва, въпреки че работеше без никакви ядове,не искам да го ползвам при полеви условия.
Хайде да видим кой има трафче у тях което му сабира прах
Иначе ако харесам някое в радимекс, ще взема, но повече от 15лв не ми се дават, тъй като трафчета да искаш...
Значи като теглим чертата става - 155-170лв
Утре като отида до радимекс и ще пиша какво съм свършил. Иначе за сметка не става ли много сложно, все пак живея през 2 блока от магазина
Не искате ли първо да я монтираме, да видим как работи и тогава да съберем парички? Със 150 лв повече или по-малко, няма да стана нито беден, нито богат, но обичам когато направя нещо, да бъде тествано и да се види, че работи, тогава работата е свършена.
Пак да направя бележка, търсим място с контакт(за трафчето) и кабелче с интернет.
Юли, мерси за хубавите думи, оценявам го!