Пробвах дъската още преди доста време, но не ми остана време да напиша впечатленията си.
Дъската, учудващо за мен, на слабо време върви и качва супер леко с финка Select RS7 43cm. Бях малко резервиран към размера, но се оказа добро попадение. Прави спинаут при атака на насрещна вълна с яко натискане, но на едно каране, че и сефте, не мога да се настроя напълно. Не товари краката, особено задния, в който с Sonica бях свикнал да имам леко натоварване. На чоп се държи по подобен начин, въпреки, че е по-широка.
Първоначално сложих степса в средата (платно 8.2м2), но ми се стори мудна и преместих пръст, може би и малко назад. Имаше значително подобрение, доста се освободи.
В завой е чувствителна, трябва да свикна как да натискам на борда, за да не въртя на място. Страповете съм сложил: предния най-отзад, задния на предпоследната. Пробвах задния на най-предната дупка, но нещо не ми е за разкрача, трудно го целя
В момента карам с гик точно на нивото на раменете. Мисля да опитам да вдигна малко, примерно три пръста, за да видя как ще усещам дъската. На iSonic-a беше отвратително, вадеше ми се предния крак. Гледам, че в момента масово се кара с високи гикове, което разбира се не е показателно, защото всеки си има предпочитания, но мисля да пробвам отново.