Юли
|
|
« Отговор #15 -: 16.05.2005 22:05 » |
|
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #16 -: 16.05.2005 23:06 » |
|
Кой каза ли сутляш Юлиии, сутляш само в детската градина...лелей как го мразеееех!! Прав е Ивчо истината е в толумбите, та като казахме толумби, питам се защо от две години не съм засичала от онези мини, и хрупкави, и симпатични, и никога не стигащи толумбички,а?!?!??!?!? Някаква идея? В онази сладкарница, т.е старата- нова сладкарница само сладолед...хихиихихи Ама и карамел обичам аз бреииииийййй, а мечките са в "онгоинг" положение, когато няма от горепосочените сладкарски изделия МЕЧКИТЕ са на дневен ред....абе и в колата е гот да се кльопкат... Момчета и момичета, днес бях на зъболекар, сядам на стола а той вика "Бе имам един сериозен въпрос да те питам аз"....Изтръпнах, викам си ще вади зъб, а той се хили до уши и вика "Сега като идем на Хавай ще караш ли сърф, че другите като ги знам само ще се пекат на плажа, а на мен ми се кара и мисля да взимам кайта"... Хахахааааааа, това се казва зъболекра на място, за това какво му отговорих смятам се досещате, че по-скоро САМО ще се кара никакъв плаж....лелей ще изперкам до 26ти
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
vlad
Духовит
Публикации: 194
|
|
« Отговор #17 -: 17.05.2005 06:17 » |
|
Лукче, споко, поне тази пролет толумбите бяха на линия. Има шанс да ги опиташ, може би Ти сигурна ли си, че си била на зъболекар Да не си сънувала То и ние си знаем една луда зъболекарка, ама покрай тази работа ... Уф, забравих, че става дума за Америка. Може и наистина да си била на зъболекар... Аз не съм в течение за 26-ти. Ще ме осветлиш ли
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #18 -: 17.05.2005 10:27 » |
|
Vlad ти пък все едно не познаваш един зъболекар, дето като ти прави зъбите само за формули и ветрове говори...Жоро бе.Само дето и той прави нов кабинет и Тенко нов офис и хич не има виждаме очите.Май скоро ще наваксват:-))
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296
|
|
« Отговор #19 -: 17.05.2005 10:30 » |
|
Не съм много сигурен, че ще докачиш от толумбите. Проблемът е ясен - като ни видят и ги крият! Тая година обаче ги изненадахме - отидохме по-рано отколкото ни очакваха на острова и какво ядене на толумби падна... както нямаше и вятър в началото
|
|
|
|
|
|
|
vlad
Духовит
|
|
« Отговор #20 -: 17.05.2005 17:30 » |
|
Съни, вярно, бе! Ми че ние сме ги стигнали американците Аз пък какви ги говоря
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #21 -: 17.05.2005 20:02 » |
|
Лукче, споко, поне тази пролет толумбите бяха на линия. Има шанс да ги опиташ, може би Ти сигурна ли си, че си била на зъболекар Да не си сънувала То и ние си знаем една луда зъболекарка, ама покрай тази работа ... Уф, забравих, че става дума за Америка. Може и наистина да си била на зъболекар... Аз не съм в течение за 26-ти. Ще ме осветлиш ли Ясна е значи работата...пълнили сте бузи с толумби като хамстери... А аз какво само си седя и се чудя къде ли се дянаха тези "творения на изкуството" Дано закача някоя и друга толумба тая година....не само сладолед Влади, на 26 Май-другата седмица, заминавам за Hawaii и по-точно на Мауи там ще открия сезона, сега да предам последните проекти утре и в други ден и сядам да гледам каква ще е прогнозата за там...Аххх...как ми се карааа... Съни, аз пък се чудех къде го Тенко, ама ясна е работата
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
vlad
Духовит
|
|
« Отговор #22 -: 18.05.2005 05:38 » |
|
Да ти кажа, Лукче, добре че беше тази сладост. Поне в началото. Преживяването от първата година се повтори по невероятен начин - просто вятърът го нямаше. Е, имаше един следобед когато се получи екшън и един почти цял ден, когато югът ме задържа на сухото - бая си духаше Мисля си, че едва ли ще срещнеш този проблем на Хаваи. Стискам палци всичко да е наред и - умната очаквам снимки :!: :!: :!:
|
|
|
|
|
|
|
valko_extreme
Духовит
Публикации: 127
|
|
« Отговор #23 -: 18.05.2005 11:41 » |
|
|
|
|
|
Повелителя на Костурите
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #24 -: 19.05.2005 02:10 » |
|
Обещавам да отворя цяла тема Хавай-о-в Мауи подкрепена със снимков материал, да му мисли Съни Влади, ах добре, че е имало глъдка сладост, че като няма вятър си става депресийка... Като каза "умната" обаче, четох следното за Мауи и проблемът с акулите. Преди 3 години е било последното нападение от акула, еднократно. Историята е следната, някакъв сърфист след дълго каране и на две-три мили от брега седнал да си почива на борда, като kраката му висели във водата... Изведнъж бил напраднат от акула която само веднъж го е кръцнала и изчезнала. След половин час бил видян от друг сърфист и съответно гардовете го закарали в болница където са му позашили крака. Съответно океанолози казват, че това е най-вероятно нападение на тигрова аклуа, която е объркала сърфиста с по-голямо животно с което се храни. След първото захапване е разбрала, че е сгрешила, тъй като тигровата акула не обича вкуса на човешко месо и "си дигнала гълъбите"... Интересното е, че сърфистът не е бил местен, а пришелец, жив и здрав е сега и за миг не се е замислил да се отказва от този спорт. Разбира се, това не може да е утешение и "едното на ум" си остава водещо... Такива ми ти работи
|
|
|
|
|
|
|
valko_extreme
Духовит
Публикации: 127
|
|
« Отговор #25 -: 19.05.2005 17:27 » |
|
По въпроса с акулите - предполага се че когато акулите видят сърфист седнал или легнал на борда си го смятат за костенурка а това е част от храната им -та затова нападат
|
|
|
|
Повелителя на Костурите
|
|
|
vlad
Духовит
|
|
« Отговор #26 -: 19.05.2005 17:36 » |
|
Значи, Лукче, почивки във водата са забранени - само яко глисиране Пък нали и Съни обаща да се подготви по въпроса
|
|
|
|
|
|
|
|