22.11.2024 15:21
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Osven surf cafe  (Прочетена 12375 пъти)
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #15 -: 16.05.2005 22:05 »

Embarassed
Мисля че първото мнение е нещо като въпрос за крем карамел hip  Cool  Rolling Eyes  Wink

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #16 -: 16.05.2005 23:06 »

Цитат на: "Юли"
Кой каза ли сутляш Twisted Evil

Юлиии, сутляш само в детската градина...лелей как го мразеееех!!

Прав е Ивчо истината е в толумбите, та като казахме толумби, питам се защо от две години не съм засичала от онези мини, и хрупкави, и симпатични, и никога не стигащи толумбички,а?!?!??!?!?
Някаква идея? В онази сладкарница, т.е старата- нова сладкарница само сладолед...хихиихихи :D

Ама и карамел обичам аз бреииииийййй, а мечките са в "онгоинг" положение, когато няма от горепосочените сладкарски изделия МЕЧКИТЕ са на дневен ред....абе и в колата е гот да се кльопкат...

Момчета и момичета, днес бях на зъболекар, сядам на стола а той вика "Бе имам един сериозен въпрос да те питам аз"....Изтръпнах, викам си ще вади зъб, а той се хили до уши и вика "Сега като идем на Хавай ще караш ли сърф, че другите като ги знам само ще се пекат на плажа, а на мен ми се кара и мисля да взимам кайта"... Хахахааааааа, това се казва зъболекра на място, за това какво му отговорих смятам се досещате, че по-скоро САМО ще се кара никакъв плаж....лелей ще изперкам до 26ти  :D  :D  :D  :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #17 -: 17.05.2005 06:17 »

Лукче, споко, поне тази пролет толумбите бяха на линия. Има шанс да ги опиташ, може би hip
Ти сигурна ли си, че си била на зъболекар Wink  Да не си сънувала :P
То и ние си знаем една луда зъболекарка, ама покрай тази работа ...
Уф, забравих, че става дума за Америка. Може и наистина да си била на зъболекар...
Аз не съм в течение за 26-ти. Ще ме осветлиш ли Shocked
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #18 -: 17.05.2005 10:27 »

Vlad ти пък все едно не познаваш един зъболекар, дето като ти прави зъбите само за формули и ветрове говори...Жоро бе.Само дето и той прави нов кабинет и Тенко нов офис и хич не има виждаме очите.Май скоро ще наваксват:-))

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #19 -: 17.05.2005 10:30 »

Не съм много сигурен, че ще докачиш от толумбите. Проблемът е ясен - като ни видят и ги крият! Тая година обаче ги изненадахме - отидохме по-рано отколкото ни очакваха на острова и какво ядене на толумби падна... както нямаше и вятър в началото :P
vlad
Духовит
**

« Отговор #20 -: 17.05.2005 17:30 »

Съни, вярно, бе! Ми че ние сме ги стигнали американците :D  Wink  Аз пък какви ги говоря Embarassed
lukcheto
Off Line

« Отговор #21 -: 17.05.2005 20:02 »

Цитат на: "vlad"
Лукче, споко, поне тази пролет толумбите бяха на линия. Има шанс да ги опиташ, може би hip
Ти сигурна ли си, че си била на зъболекар Wink  Да не си сънувала :P
То и ние си знаем една луда зъболекарка, ама покрай тази работа ...
Уф, забравих, че става дума за Америка. Може и наистина да си била на зъболекар...
Аз не съм в течение за 26-ти. Ще ме осветлиш ли Shocked

Ясна е значи работата...пълнили сте бузи с толумби като хамстери... А аз какво само си седя и се чудя къде ли се дянаха тези "творения на изкуството" Дано закача някоя и друга толумба тая година....не само сладолед  :D  :D  :D  :D  :D

Влади, на 26 Май-другата седмица, заминавам за Hawaii и по-точно на Мауи там ще открия сезона, сега да предам последните проекти утре и в други ден и сядам да гледам каква ще е прогнозата за там...Аххх...как ми се карааа...

Съни, аз пък се чудех къде го Тенко, ама ясна е работата  Shocked  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**

« Отговор #22 -: 18.05.2005 05:38 »

Да ти кажа, Лукче, добре че беше тази сладост. Поне в началото. Преживяването от първата година се повтори по невероятен начин - просто вятърът го нямаше. Е, имаше един следобед когато се получи екшън и един почти цял ден, когато югът ме задържа на сухото - бая си духаше Rolling Eyes
Мисля си, че едва ли ще срещнеш този проблем на Хаваи. Стискам палци всичко да е наред и - умната hip
очаквам снимки   :!:  :!:  :!:
valko_extreme
Духовит
**
Публикации: 127

« Отговор #23 -: 18.05.2005 11:41 »

Лукче не само Влади очаква снимки и клипове от Хаваи цялото Плевенско братство също иска да гледа Embarassed  Embarassed  Embarassed

Повелителя на Костурите
lukcheto
Off Line

« Отговор #24 -: 19.05.2005 02:10 »

Цитат на: "valko_extreme"
Лукче не само Влади очаква снимки и клипове от Хаваи цялото Плевенско братство също иска да гледа Embarassed  Embarassed  Embarassed

Обещавам да отворя цяла тема Хавай-о-в Мауи подкрепена със снимков материал, да му мисли Съни  :D

Влади, ах добре, че е имало глъдка сладост, че като няма вятър си става депресийка...
Като каза "умната" обаче, четох следното за Мауи и проблемът с акулите. Преди 3 години е било последното нападение от акула, еднократно.
Историята е следната, някакъв сърфист след дълго каране и на две-три мили от брега седнал да си почива на борда, като kраката му висели във водата... Изведнъж бил напраднат от акула която само веднъж го е кръцнала и изчезнала. След половин час бил видян от друг сърфист и съответно гардовете го закарали в болница където са му позашили крака. Съответно океанолози казват, че това е най-вероятно нападение на тигрова аклуа, която е объркала сърфиста с по-голямо животно с което се храни. След първото захапване е разбрала, че е сгрешила, тъй като тигровата акула не обича вкуса на човешко месо и "си дигнала гълъбите"... Интересното е, че сърфистът не е бил местен, а пришелец, жив и здрав е сега и за миг не се е замислил да се отказва от този спорт.
Разбира се, това не може да е утешение и "едното на ум" си остава водещо... Такива ми ти работи  :D  :D  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
valko_extreme
Духовит
**
Публикации: 127

« Отговор #25 -: 19.05.2005 17:27 »

По въпроса с акулите - предполага се че когато акулите видят сърфист седнал или легнал на борда си го смятат за костенурка а това е част от храната им -та затова нападат Twisted Evil

Повелителя на Костурите
vlad
Духовит
**

« Отговор #26 -: 19.05.2005 17:36 »

Значи, Лукче, почивки във водата са забранени - само яко глисиране Wink
Пък нали и Съни обаща да се подготви по въпроса hip  hip
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: