Духаше дори когато си тръгвахме към 14ч., както и по целия път. Аз бях станала рано и 8ч. вече бях във водата, защото знам, че там втори ден духа до обяд и това е. Но този път се излъгах. Точно мислехме, че е свършило и прибрахме оборудването и отидохме на терасата при бунгалата да хапнем и се раздуха здраво (ама аз вече нямах силички
). Поиграхме scrable (ще купя речник, иначе може да се стигне до убийство
), покарахме, хапнахме рибка, ригнахме новия риг на Цецо (да си го кара със здраве
), изобщо бяха си хубави 2 почивни дни
Виктор установи,че по-хубаво за каране от Турция няма
, Марио си сряза крака, Антон чака 2 часа за да стане обяда, но пък ги прекара на терсата в приятна компания, докато вятърът беше в обедна почивка. После тръгнали да си ходят с Марио, ама то раздухало и слезли надолу да карат. После се връщаха, че Марио си бил забравил фанелката, ама то се оказа, че не я бил забравил
Сашо също си срязал крака и го шили и сега ще почива 12 дни.
В язовира има гадни водорасли по плитчините, които съдават известно неудобство
Даже и рибарите се оплакват от тях, че малките рибки се криели там от големите риби, а големите риби ходели там да ги търсят да ги ядат и така те не можели пукната рибка да хванат.
Днес разбрах от vasso divaka, че са карали на Огняново. тоест, че някакво момче е карало от 9.30 с 5.8 (сигурно е 50кг
)
Някой друг карал ли е някъде?